2018 éves horoszkóp

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 18. Hétfő - Auguszta
hirdetes
címkék: Érdekesség, Retro, Világunk

2018 évi horoszkóp

hirdetes
2018 éves horoszkóp

Már itt is van a 2018-as év horoszkópja, melyből megtudhatod mi vár rád jövőre! Nagyon átfogó képet ad az évről és megsúgom: egy igazán különleges évre számíthatunk!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogatnak számodra a bolygók a 2018-as esztendőben, akkor olvasd el az alábbi általános, karrierre kiterjedő, pénzügyi, szerelmi, egészségügyi és családi horoszkópokat.

 

Kos horoszkóp 2018

 

Kos horoszkóp 2018, 2018-as jóslatok, Asztrológia 2018

2018-ban a Kosoknak végre sikerül megvalósítani bizonyos fontos, élettel kapcsolatos döntéseket. A már nem releváns dolgok végre elvethetőek lesznek majd. Ebben az évben sokkal érettebbé és kifinomultabbá válsz. A Szaturnusz és a Jupiter mind kedvesek lesznek hozzád, és nekik köszönhetően olyan új kezdetekkel találkozol, amelyek hosszú távon előnyödet fogják szolgálni. Az év során olyan helyzetekkel találod majd szembe magad, amelyekben fel kell áldoznod majd valamit személyes életed kapcsán. Ragadj meg minden lehetőséget, amikkel csak találkozol. A Kosok számára ez a változás évének ígérkezik.

hirdetes

 

Kos karrier horoszkóp 2018

Karrier szempontjából pozitív évnek néznek elébe a Kosok. Persze számíts egy jó adag próbatételre és akadályra is, de ezek nem okozhatnak gondot neked. Új lehetőségek is rád mosolyoghatnak karrieredben. A kommunikáció és a túlélés mind kulcsfontosságú szerepet kapnak majd. A Jupiter segíteni fog képességeit javításában és kreativitásod serkentésében is. A művészetekkel, gyártással és értékesítéssel foglalkozók nagyon pozitív időszakra számíthatnak. A munkahelyi felettesekkel és kollégákkal való kapcsolat barátságosabbá és őszintébbé válik majd. A következő év vége felé ne lepődj meg, ha fizetésemeléssel, vagy előreléptetéssel jutalmazzák munkádat.

 

Kos szerelmi és házassági horoszkóp 2018

A kosok szerelmi útja kitisztulni látszik 2018-ban. Partnereddel (párod vagy házastársad) sokkal jobban megértitek majd egymást. Egyeseknek egy hosszú és gyötrelmes út végét jelenti ez, míg mások új, boldog kezdetre lelnek majd. Ha már kapcsolatban állsz valakivel, akkor egy sokkal érzelmesebb és szenvedélyesebb év áll előttetek. Sokkal könnyebb lesz kordában tartani érzelmeidet. Március és június között új fejezet indul majd kapcsolatodban, ami egyeseknél akár eljegyzést is jelenthet. Ne hagyd azonban, hogy az üres ígérgetések megbolondítsanak. A kapcsolatok ebben az évben nagyon intenzívekké válhatnak, de te maradj felelősségtudatos és hallgass a józan eszedre. A múlt fájdalmai közül sok halványabbá válik, vagy teljesen megszűnik majd.

 

Kos pénzügyi horoszkóp 2018

A Kosok ebben az évben a pénzügyi siker útjára lépnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne számíts veszteségekre és itt-ott némi nehézségre, de ezekkel könnyedén megbirkózol majd. Még ha a pénzügyi hullámok össze is csapnak a fejed felett, maradj optimista, hogy könnyedén átvészelhesd a nehezebb időszakokat. Igyekezz költségvetésedet olyanra alakítani, ami sokkal jobban passzol pénztárcád helyzetéhez. Az év végére búcsút inthetsz majd tartozásaidnak. Próbálj ki minél több új módszert, amelyekkel stabilizálhatod pénzügyi helyzetedet. Novembertől kezdve nem lesz, ami megállíthat majd!

 

Kos egészségügyi horoszkóp 2018

A Kosok egészsége és jóléte egész évben jónak ígérkezik. Habár az Uránusz sebezhetővé tesz a betegségekkel szemben, a Jupiter segít majd, hogy elkerüld a komolyabb egészségügyi problémákat. A természetben eltöltött időd során sokkal több energiát érzel majd magadban. Figyelj oda lelked hangjára és lelkeddel együtt testedet is meggyógyíthatod majd. Ami az evést és az edzéseket illeti, mindkettőt csak mértékkel javasolt gyakorolni. Ne terheld túl magad – a meditáció és más enyhébb testmozgások segíthetnek enyhíteni a stresszt.

 

Kos családi és életvitel horoszkóp 2018

2018-ban a Kosok javulásra számíthatnak a családi élet terén. Szocializációs képességeik sokat fejlődnek majd. A sértődések veszélye valós, ezért próbálj mindig stabil maradni – ne légy túl érzékeny és mindig viselkedj körültekintően. Az évben számos pozitív családi esemény várható, beleértve utazásokat, közös vásárlásokat és egyéb kellemes élményeket. Ásd el a csatabárdot azokkal a családtagjaiddal, akikkel haragban vagy – nem érdemes megtartani ezeket.

 

Lapozz egyet a következő horoszkópok megtekintéséhez!

hirdetes
hirdetes

A világ legnagyobb családja, 69 gyermekkel

A világ legnagyobb családja, 69 gyermekkel

2017-12-15

Valentina Vassilyeva egy orosz asszony volt, aki élete során 69 gyermeknek adott életet! Ezzel "felállította" a rekordot: ők a világ legnagyobb családja!

Ősi tibeti teszt

Ősi tibeti teszt

2017-12-01

Ez az ősi, tibeti teszt a belső személyiséget segít felfedezni önmagunkban, rávilágítva igazi ÉNünkre, minden maszk nélkül! Meg fogsz lepődni mennyire igaz!

Mobiltelefonok rejtett funkciói!

Mobiltelefonok rejtett funkciói!

2017-06-13

Több olyan rejtett funkciója is van a mobiltelefonoknak, amit senki nem tudott ezidáig. Most eláruljuk nektek mindet, nagyon meg fogtok lepődni rajtuk!


2017-12-16 Szilveszteri és Újévi sms-ek, üzenetek

Szilveszterkor és Újév napján mindenki küldözgeti a viccesebbnél-viccesebb sms-eket. Most bemutatjuk a legjobb üzeneteket, amiken mindenki szakad a röhögéstől!

2017-11-23 10 hatékony trükk, mellyel mobilod akkumulátora tovább bírja majd, mint egy nap!

A legújabb okostelefonok akkumulátorai már csak egy-egy napig bírják töltés nélkül. De most elárulunk 10 trükköt, mellyel tovább bírják majd, mint eddig!

2017-06-14 Mindent itt a 20 éves Csillagkapuról!

A Csillagkaput lehet szeretni és nem szeretni, de azt nem lehet tőle elvenni, hogy a maga korában kultikus sorozat volt. Most vele foglalkozunk!

2017-11-09 Te melyik asztalhoz nem ülnél le semmiképpen?

Melyik az az asztal a 4 közül, amelyikhez nem ülnél le semmiképpen? A válaszod felfedi vágyaidat és gyengeségeidet! Ne gondolkodj túl sokat, csak válassz egyet!

Szilveszteri és Újévi sms-ek, üzenetek

Szilveszterkor és Újév napján mindenki küldözgeti a viccesebbnél-viccesebb sms-eket. Most bemutatjuk a legjobb üzeneteket, amiken mindenki szakad a...

Így tudsz megoldani bármilyen szorzást számológép nélkül!

Ha a matematika tanárok meglátják ezt a trükköt, a hajuk égnek fog állni! Bármilyen nagy összegeket össze tudsz szorozni számológép nélkül! Zseniális trükk!