2018 éves horoszkóp

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Március 19. Hétfő - József
hirdetes
címkék: Érdekesség, Retro, Világunk

2018 évi horoszkóp

hirdetes
2018 éves horoszkóp

Már itt is van a 2018-as év horoszkópja, melyből megtudhatod mi vár rád jövőre! Nagyon átfogó képet ad az évről és megsúgom: egy igazán különleges évre számíthatunk!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit tartogatnak számodra a bolygók a 2018-as esztendőben, akkor olvasd el az alábbi általános, karrierre kiterjedő, pénzügyi, szerelmi, egészségügyi és családi horoszkópokat.

 

Kos horoszkóp 2018

 

Kos horoszkóp 2018, 2018-as jóslatok, Asztrológia 2018

2018-ban a Kosoknak végre sikerül megvalósítani bizonyos fontos, élettel kapcsolatos döntéseket. A már nem releváns dolgok végre elvethetőek lesznek majd. Ebben az évben sokkal érettebbé és kifinomultabbá válsz. A Szaturnusz és a Jupiter mind kedvesek lesznek hozzád, és nekik köszönhetően olyan új kezdetekkel találkozol, amelyek hosszú távon előnyödet fogják szolgálni. Az év során olyan helyzetekkel találod majd szembe magad, amelyekben fel kell áldoznod majd valamit személyes életed kapcsán. Ragadj meg minden lehetőséget, amikkel csak találkozol. A Kosok számára ez a változás évének ígérkezik.

hirdetes

 

Kos karrier horoszkóp 2018

Karrier szempontjából pozitív évnek néznek elébe a Kosok. Persze számíts egy jó adag próbatételre és akadályra is, de ezek nem okozhatnak gondot neked. Új lehetőségek is rád mosolyoghatnak karrieredben. A kommunikáció és a túlélés mind kulcsfontosságú szerepet kapnak majd. A Jupiter segíteni fog képességeit javításában és kreativitásod serkentésében is. A művészetekkel, gyártással és értékesítéssel foglalkozók nagyon pozitív időszakra számíthatnak. A munkahelyi felettesekkel és kollégákkal való kapcsolat barátságosabbá és őszintébbé válik majd. A következő év vége felé ne lepődj meg, ha fizetésemeléssel, vagy előreléptetéssel jutalmazzák munkádat.

 

Kos szerelmi és házassági horoszkóp 2018

A kosok szerelmi útja kitisztulni látszik 2018-ban. Partnereddel (párod vagy házastársad) sokkal jobban megértitek majd egymást. Egyeseknek egy hosszú és gyötrelmes út végét jelenti ez, míg mások új, boldog kezdetre lelnek majd. Ha már kapcsolatban állsz valakivel, akkor egy sokkal érzelmesebb és szenvedélyesebb év áll előttetek. Sokkal könnyebb lesz kordában tartani érzelmeidet. Március és június között új fejezet indul majd kapcsolatodban, ami egyeseknél akár eljegyzést is jelenthet. Ne hagyd azonban, hogy az üres ígérgetések megbolondítsanak. A kapcsolatok ebben az évben nagyon intenzívekké válhatnak, de te maradj felelősségtudatos és hallgass a józan eszedre. A múlt fájdalmai közül sok halványabbá válik, vagy teljesen megszűnik majd.

 

Kos pénzügyi horoszkóp 2018

A Kosok ebben az évben a pénzügyi siker útjára lépnek. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne számíts veszteségekre és itt-ott némi nehézségre, de ezekkel könnyedén megbirkózol majd. Még ha a pénzügyi hullámok össze is csapnak a fejed felett, maradj optimista, hogy könnyedén átvészelhesd a nehezebb időszakokat. Igyekezz költségvetésedet olyanra alakítani, ami sokkal jobban passzol pénztárcád helyzetéhez. Az év végére búcsút inthetsz majd tartozásaidnak. Próbálj ki minél több új módszert, amelyekkel stabilizálhatod pénzügyi helyzetedet. Novembertől kezdve nem lesz, ami megállíthat majd!

 

Kos egészségügyi horoszkóp 2018

A Kosok egészsége és jóléte egész évben jónak ígérkezik. Habár az Uránusz sebezhetővé tesz a betegségekkel szemben, a Jupiter segít majd, hogy elkerüld a komolyabb egészségügyi problémákat. A természetben eltöltött időd során sokkal több energiát érzel majd magadban. Figyelj oda lelked hangjára és lelkeddel együtt testedet is meggyógyíthatod majd. Ami az evést és az edzéseket illeti, mindkettőt csak mértékkel javasolt gyakorolni. Ne terheld túl magad – a meditáció és más enyhébb testmozgások segíthetnek enyhíteni a stresszt.

 

Kos családi és életvitel horoszkóp 2018

2018-ban a Kosok javulásra számíthatnak a családi élet terén. Szocializációs képességeik sokat fejlődnek majd. A sértődések veszélye valós, ezért próbálj mindig stabil maradni – ne légy túl érzékeny és mindig viselkedj körültekintően. Az évben számos pozitív családi esemény várható, beleértve utazásokat, közös vásárlásokat és egyéb kellemes élményeket. Ásd el a csatabárdot azokkal a családtagjaiddal, akikkel haragban vagy – nem érdemes megtartani ezeket.

 

Lapozz egyet a következő horoszkópok megtekintéséhez!

hirdetes
hirdetes

Elfeledett csodás magyar szavaink.

Elfeledett csodás magyar szavaink.

2018-03-16

Milyen jó is lenne elmagyarázni a fiamnak, hogy mi is az a sarjú vagy a csomoros... Te emlékszel még ezekre a magyar szavainkra? Most elhoztuk nektek ezt a csodás, elfeledett nyelvet!

Jövőből tért vissza hozzánk ez a fiú. A hazugságvizsgáló szerint igazat beszél!

Jövőből tért vissza hozzánk ez a fiú. A hazugságvizsgáló szerint igazat beszél!

2018-03-17

Hihetetlen jóslatokat közöl a világgal ez a srác, aki azt állítja, hogy 2030-ból tért vissza közénk! Hazugságvizsgálót is rákötöttek, és a gép szerint igazat mond a fiú!

Nagyot változott márciustól a CSOK!

Nagyot változott márciustól a CSOK!

2018-03-16

FIGYELEM! Március 15-től léptek életbe ezen változások a CSOK intézésével kapcsolatban! Ez nagyon sok mindenkit érinthet! Érdemes elolvasni, tudni róla!


2017-11-02 Hihetetlen felvétel egy hullaház kamerájából!

Az emberek sokszor csak abban hisznek, amit saját szemükkel látnak. Most megnézheted mit örökített meg egy hullaház kamerája! Megváltozik a véleményed, garantálom!

2018-03-05 7 jele annak, hogy ennek a házasságnak hamarosan válás lesz a vége!

Íme 7 jel, ami arra utal, hogy hamarosan válás lesz a vége a kapcsolatnak. Nektek megvan valamelyik? Ha egyet is észlelsz, akkor jobb, ha időben kijavítod ezt.

2017-11-03 Idősek otthonába vonult a 98 éves anyuka, hogy több időt tölthessen a 80 éves fiával

Az anyai szeretetnél nincs erősebb a világon, ez a történet pedig pont ezt bizonyítja. A 98 éves Ada idősek otthonába vonult, hogy több időt lehessen 80 éves fiával.

2018-03-03 Jindo szigeten valóra vált Mózes csodája!

Kétszer egy évben a Jindo szigeten végbemegy egy olyan természeti jelenség, amely eszünkbe juttatja a bibliában leírtakat, amikor a tenger kettényílt Mózes előtt.

Ha eddig nem találtad meg a neked legmegfelelőbb drónt, nem kell tovább várnod, a Mavic Air kiváló választás!

A DJI januárban megjelent Mavic Air drónját nagy várakozások előzték meg. A Drón piac 2017 végére nagyon fellendült, és az internetet elárasztó...

7 jele annak, hogy ennek a házasságnak hamarosan válás lesz a vége!

Íme 7 jel, ami arra utal, hogy hamarosan válás lesz a vége a kapcsolatnak. Nektek megvan valamelyik? Ha egyet is észlelsz, akkor jobb, ha időben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.