2018 éves horoszkóp

Bika horoszkóp 2018

 

Bika horoszkóp 2018, 2018-as jóslatok, Asztrológia 2018

A Bikák élete tele lesz szabadsággal és békével. A kedvező éghajlat biztosítja majd, hogy rengeteget pihenhetsz majd. Amint a Plútó áthalad a Bak házán, egy sokkal könnyedebb érzés jár majd át mind fizikai, mind mentális szempontból. Lesznek olyan idők, amikor muszáj leszel kicsit visszatérni a hétköznapi élet kerékvágásába, ezért érdemes nyitva tartanod a szemedet. Érzékenységed lehetővé teszi majd, hogy közelebb kerülj majd mindazokhoz, akik körülvesznek téged. Figyelj azonban oda, nehogy átlépj bizonyos határokat.

 

Bika karrier horoszkóp 2018

Karriered ebben az évben új csúcspontra ér majd el. Kapaszkodj két kézzel ambícióidhoz és céljaidhoz – elég kitartó leszel ahhoz, hogy átvészeld azokat az időket, amikor a külső tényezők befolyásolják karriered alakulását. Kezeid egész évben tele lesznek munkával, azonban Bikaként javasolt nemet mondani a felajánlott csapatprojektekre és együttműködési ajánlatokra is. Ha jövőre teljes erőbedobással dolgozol, akkor az elkövetkező években ez a kemény munka meghozza majd a gyümölcsét. Év végére kézzelfogható eredményekre számíthatsz.

 

Bika szerelmi és házassági horoszkóp 2018

A Bikák 2018-ban harmóniára számíthatnak szerelmi életüket tekintve. Számos élménnyel leszel gazdagabb, és a nyugalom lesz jellemző kapcsolatodra. Lesznek olyan Bikák, akik számára a szerelmi élet kerül majd az első helyre, míg másoknak csak idő- és energiapazarlást fog ez jelenteni. Érzékenységed lesz az, ami életben tartja kapcsolataidat. Az év közepén olyan partnerekkel találkozol majd, akik többféle értéket képviselnek. Engedd el az elmúlt idők bűneit és vétkeit, és tekints mosolyogva a holnap irányába. Ha már kapcsolatban vagy, akkor ez a kapcsolat tovább erősödik majd, hogy kiállja az idő és végzet próbáját. Ebben az évben minden eddiginél erősebb késztetést érzel majd, hogy partnered minden vágyát kielégítsd. Ne tartsd vissza magad! A szerelem bolygói neked fognak kedvezni.

 

Bika pénzügyi horoszkóp 2018

2018-ban többet fogsz költeni, mint valaha. Persze ezt egy stabil jövedelemforrás teszi majd lehetővé, ami teljesen el is tűnik majd a kiadásoknak köszönhetően. Néhány váratlan kiadás felboríthatja pénzügyi terveidet, de ne engedd, hogy külső befolyásra túlzásokba ess a költekezést illetően. Az év közepe egy nagyobb pénzbefolyást tartogathat számodra – ez kiváló alkalom lesz pénzügyeid rendezésére és a kölcsönök kifizetésére. Egyes Bikák év végére egy nagyobb házat, vagy egy drágább autót is megengedhetnek majd maguknak.

 

Bika egészségügyi horoszkóp 2018

2018 jól kezdődik majd a Bikáknak, egészségük és személyes energiájuk remeknek ígérkezik ugyanis. Megfelelő időszak lesz ez arra, hogy sportolni kezdj, és felhagyj káros szokásaiddal. Ez hosszú távon kifizetődik majd. Az év második negyedének tájékán energiád valamelyest csökken majd, és közérzeted próbára lesz téve. Próbáld kordában tartani érzéseidet és állapotod ismét a régi lesz majd néhány hónap leforgása múlva. Szakíts időt a pihenésre és lelked gyógyítására is. Ez után hagyd, hogy önbizalmad az egekbe emelkedjen és vesd le magadról a stresszt, ami visszafog életedben. Ne vedd a dolgokat a szívedre és emelt fővel nézz szembe az élet nehézségeivel.

 

Bika családi és életvitel horoszkóp 2018

Ebben az évben fegyverszüneteket kell kötnöd családtagjaiddal. Sok lesz a feszültség körülötted, és pozitívan kell hozzáállnod a dolgokhoz, hogy minden gördülékenyen haladjon. Egy tapintatos, diplomatikus magatartásra lesz szükséged, ha szeretnéd átvészelni ezt az időszakot. Jó szándékod és igyekezeteid segítenek majd visszaállítani a bizalmat és a boldogságot az év során.

 

Lapozz egyet a következő horoszkópok megtekintéséhez!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket