2018 éves horoszkóp

Mérleg horoszkóp 2018


 

Mérleg horoszkóp 2018, 2018-as jóslatok, Asztrológia 2018

A 2018-as év lehetőséget biztosít majd a Mérlegek számára, hogy saját magukkal foglalkozzanak ahelyett, hogy másoknak próbálnának megfelelni maguk körül. Nem érdemes persze elhidegülni környezetedtől, de fordíts több figyelmet saját elveidre. Ez az év változást eredményez majd bizonyos kapcsolatok terén. A 2018-as esztendő számos lehetőséged tartogat számodra. Mérd fel a körülötted uralkodó helyzetet és próbáld megerősíteni magánéleti és munkahelyi kapcsolataidat is.

 

Mérleg karrier horoszkóp 2018

A 2018-as év olyan változásokat ígér, amilyeneket eddig még sosem tapasztaltál karriered során. Új pozícióknak és sokkal több felelősségnek nézel elébe. Sok pozitív, hosszútávú fejlődésre számíthatsz munkaügyben. Kiváló energiaszinted is karrierbéli növekedésedet támogatja majd. Ez az év remek időszaknak ígérkezik képességeit finomítására, csiszolására. Ne hanyagold el személyes hobbijaidat és érdekeltségeidet sem, ugyanis elképzelhető, hogy ezek némi hírnevet is hozhatnak majd. Ellenállhatatlan késztetést érzel majd, hogy stabilabb szakmabeli jövőt építs magadnak – ne félj szívességeket, áthelyezéseket vagy némi emelést kérni. Ne figyelj a kollégák vagy a vezetőség negatív megjegyzéseire – ezeknek le kell pattogniuk rólad!

 

Mérleg szerelmi és házassági horoszkóp 2018

Ebben az évben a Mérlegek sokkal jobban megismerik majd partnereiket, és a szerelem így új értelmet nyer majd számukra. A Jupiter segít majd, hogy kapcsolatod sokkal többet jelentsen kettőtök számára. Az esztendő intenzívnek ígérkezik románc és szenvedély szempontjából is. Ebben az évben szabadabb leszel, de óvakodj az hirtelen felindulásokból született döntésektől. A dolgok maguktól jönnek és mennek majd. Partnered sokszor saját kézbe veszi majd az irányítást. A negatív kapcsolatok elhagyása segíteni fog, hogy a pozitívak tovább erősödhessenek.

 

Mérleg pénzügyi horoszkóp 2018

Költségvetésed megfelelő kezelése kulcsfontosságú lesz pénzügyi helyzeted alakulását és túlélésed illetően. Költekezés szempontjából okosabb döntéseket hozol majd, habár ennek ellenére kissé nehéznek bizonyulhat majd félretenni az év során, de a Szaturnusz segíteni fog pénzügyeid kezelésében. Tartogass az esős időkre, ahogy a hangya is tette a mesében. Az év vége felé ne félj engedni egy kicsit vágyaidnak. Néhány családdal vagy barátokkal kapcsolatos kiadás váratlanul érhet majd, szóval készülj fel ezekre. Ha valaha szerettél volna új autót vagy lakást vásárolni, akkor ez lehet a te éved.


 

Mérleg egészségügyi horoszkóp 2018

A Mérlegek kitűnő energiaszinteknek örvendhetnek majd az év során. Az első negyedévben nem kell tartani a kimerültségtől és az egészségügyi problémáktól sem. Energiatartalékaid hosszú időkre elegendőek lesznek. A második negyedévtől kezdve általános egészséged némi zuhanást mutat majd, de mivel ekkorra minden fontosabb dologgal végeztél már, így éppen ideje lesz egy kis pihenőt tartani. Szellemi egészségednek ugyan úgy megújulásra lesz szüksége, mint szervezeted többi részének. Az év utolsó negyedében elkezdhetsz képességeid csiszolásán dolgozni, az ebből származó pozitív érzések pedig segítnek majd egészséged feljavításában.

 

Mérleg családi és életvitel horoszkóp 2018

Ha 2018-ban szeretnéd családi életedet jó állapotban megtartani, akkor valódi éned kell, hogy előlépjen. Légy óvatos a körülötted lévők befolyását illetően. Fejezd ki magad diszkréten, de biztosítsd, hogy mások a te értékrended szerint viselkedjenek otthonodban. A családtagjaiddal való kommunikáció kissé rozsdássá válhat az év során. Az általános boldogság érdekében tedd mindennapossá a közösködést az otthoniakkal. Hallgasd meg mások gondolatait és törekedj az egyensúly kialakítására. Ne felejtsd el megjegyezni, ha valaki jó munkát végez otthon. Próbálj elszakadni a régi sérelmektől, és ne hagyd, hogy az érzelmek aláaknázzák a családi harmóniát.

 

Lapozz egyet a következő horoszkópok megtekintéséhez!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket