Gyönyörű reklámot készített az Adidasnak, de nem fogadták el

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Január 22. Kedd - Vince
hirdetes
 | Szerző: MC
címkék: Minden, ami sport

Megcsinálta a világ legszebb Adidas-reklámját, de elutasították

hirdetes
Gyönyörű reklámot készített az Adidasnak, de nem fogadták el

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Egy filmes hallgató szebb reklámot készített az Adidasnak, mint amilyenről azok álmodhatnának, de nem fogadták el! Már bánhatják!

Az idő múlása, a szép napok emléke és a kínzó hiányérzet mind fontos szerepet játszanak a nem egészen 2 perces reklámban.

 

Mindenkinek van egy álma. Az Adidas – mint sok egyéb sportfelszereléssel foglalkozó szupercég – szereti azzal reklámozni magát, hogy az ő termékük segít megvalósítani ezeket a bizonyos álmokat.

 

Ennek ellenére nem voltak olyan segítőkészek, amikor Eugen Merher, egy 26 éves filmrendező-hallgató elküldte nekik saját készítésű Adidas-reklámját, ami a Break Free, vagyis Szabadulj ki – címet viseli. Öreg hiba, mert fantasztikusra sikerült!

hirdetes

 

Az idős férfi hiányolja élete aranyéveit

 

A rövid történet főszereplője egy férfi, aki az idősek otthonában szomorúan gondol vissza azokra az évekre, amikor még szabadon futhatott, amerre csak kedve tartotta.

 

Kevés kézzel fogható emléke maradt

 

Az Adidas nem fogadta el a videót. Állítólag azzal indokolták ezt, hogy rossz képet fest az időseket kezelő intézményekről.

 

A videó meghódította az internetet! A következő oldalon megmutatjuk!

hirdetes
hirdetes

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

Ismerd meg te is ezt a népcsoportot, ahol különösképpen nem a férfiak a vezérek, az urak, hanem a nők! Az erősebbik nem pedig rendkívül sok jogától...

Íme a világ legokosabb emberei

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.