Használd ki ezt a hihetetlen lehetőséget!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 18. Hétfő - Levente
 | Szerző: T.B.
címkék: Lenyűgöző technika

Hihetetlen, de az Apple fizeti az új telefon akkumulátorod árának egy jelentős részét. Ne hagyd ki ezt az elképesztően jó lehetőséget!

hirdetes
Kihagyhatatlan lehetőséget kínál az Apple

Az Apple mostanában elég sok botrányba keveredett bele, sajnos többnyire jogosan. Az egyik leghíresebb, és legnagyobb kárt okozó botrányuk az akkumulátorok élettartama körül volt 2017 végén, amire egészen jól reagált a világmárka. Felajánlotta, hogy bizonyos telefonoknak nagyon kedvező áron kicserélik az akkumulátorait, ezért most megmutatjuk, mit kell tenned, ha te is részt szeretnél venni az akkumulátor csere programban. Csapj le erre az elképesztően jó ajánlatra te is! 

Az Apple mára a világ egyik legnagyobb telefongyártójává nőtte ki magát. Sajnos a sok pénz, energia, és a hírnévvel járó profizmus mellett is bőven kijutott nekik a hibákból mostanában, így a botrányokat sem sikerült elkerülniük. Sokan még is az Apple telefonjait választják, ami nem véletlen. Egy olyan nagy cég, mint ez nem tehet mást, mint amit az Apple is kitalált ezeknek a problémáknak az orvosolására. Felajánlották ugyanis, hogy az új akkumulátoroknak, cseréjének költségét nagy részben kifizetik helyetted, így elképesztően olcsón újíthatod fel a több éves telefonodat. Szerencsére időközben az is kiderült, hogy ez nem csak egy jól irányzott marketing fogás volt a cégtől, hanem az ígéretüket valóban be is váltják. 

hirdetes

 

Milyen iPhone-t használsz?

 


Az akkumulátor botrány


2017-ben elképesztő bejelentést tett a cég! Elismerték, hogy valóban csökkentették az akkumulátorok használatából fakadóan bizonyos telefonok hatékonyságát. Ennek következtében minél régebbi volt a telefon, annál lassabban működött. Ezt az akkumulátorok elhasználódásával magyarázták, de természetesen mindenkit nagyon felbőszített a hír. Elképesztő belegondolni, hogy direkt lassították be a telefonokat, és ha rosszmájúak lennénk, akár mondhatnánk azt is, hogy ez csak egy magyarázat, mert valójában azért lassítják tudatosan, módszeresen a telefonokat, hogy ezzel egy újabb készülék vásárlására ösztönözzenek minket.

 

Akkora volt a felháborodás, hogy kénytelenek voltak kitalálni valamit, amivel megtartják a vásárlókat maguknál. Ekkor léptek elő azzal az ígérettel, hogy mindenkinek, akinek a listán szereplő telefonja van, kifizetik az új akkumulátor árának nagy részét. De ez még mindig nem volt elég, hiszen sokan már régebben megvásárolták az új akkumultárokat, amiknek elképesztően magas az ára. Szerencsére kiderült, hogy azok akik már megvásárolták az új aksikat sem maradnak pénz nélkül, és 17700 Ft-ot visszautal a cég ha 2017-ben cserélted ki az akkumulátort a telefonodban. 
 

Acikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Valójában ilyen egy drón oktatás- Saját tapasztalatok kezdőknek

Valójában ilyen egy drón oktatás- Saját tapasztalatok kezdőknek

2018-04-27

A drónozás már szerencsére egyre jobban elterjedt hazákban, így egyre többen kapnak kedvet ehhez az j pár éve létező hobbihoz. Ha eddig csak kacérkodtál a gondolattal, hogy Te is a drónozók táborát erősítsd, akkor most itt a lehetőség, hogy kipróbáld milyen is ez az új hobbi. Egy drón oktatást mutatok be nektek, a kezdetektől.

Egy sörös doboz és azonnal megoldod a wifi kérdést! Ez duplájára erősíti a jelet!

Egy sörös doboz és azonnal megoldod a wifi kérdést! Ez duplájára...

2018-04-27

Gyenge a wifi jel lakásodban? Esetleg csak szeretnéd, ha még a kert végében is jól fogható lenne? Csak egy sörös dobozra van szükséged és akár a duplájára is erősítheted!

Tippek a biztonságos DJI drónreptetéshez

Tippek a biztonságos DJI drónreptetéshez

2018-05-11

A drónozás egy életérzés, amit mindenkinek ki kell próbálnia legalább egyszer. Ha kedvet kaptál, hogy kicsit belekóstolj a repülés elképesztő világába, akkor nem árt, ha a biztonságra is odafigyelsz! Amellett, hogy nem olcsó mulatság összetörni egy drónt, még veszélyeztetheted is mások testi épségét. Fogadd meg tippjeinket, repülj biztonságosan!


2018-05-21 Így programozhatod DJI Tello drónodat látványos hátraszaltókra

Végre megjelent e legújabb DJI drón, ami nem csak kicsi, és nagyon könnyen kezelhető, de még programozható is. Gyerekek is könnyen tudják majd használni a Scratch támogatást megkapó drónt, így tökéletes választás ha szeretnéd, hogy gyermeked megismerkedjen a programozás alapjaival! Megmutatjuk, hogy tudjátok könnyedén ti is programozni ezt a drónt!

2018-05-31 Billentyűkombinációk mobilra!

A mobilok nélkül manapság már létezni nem lehet, megkönnyítik életünket. Ezek a titkos billentyűkombinációk viszont még könnyebbé teszik majd életedet ezek után!

Szinte senki nem tudja megoldani ezt a rejtvényt!

Első ránézésre nagyon nehéznek tűnik ez a számos rejtvény, viszont a helyes megoldást szinte senki nem tudta kitalálni! Neked sikerül? Logika kell hozzá!

Soha ne hagyj vizes palackot az autóban ilyen melegben!

Nagyon veszélyes ebben a melegben vizes palackot hagyni a kocsiban! Ha úgy gondolod, hogy semmilyen felelősséggel nem jár vizes palackkal a kocsidban...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.