Volt fotószekció, stúdiófotózás, festészet és akciófestészeti bemutató. Festészeti workshop

ATR-EXPÓ 2014

Szerző: bohacs0010 - 2014.12.02.

Amatőr Kortárs Művészeti Vásárt és Kiállítást láthattunk 2014 november 29-30. között a Hungexpo területén az F pavilonban.

A kiállítás és vásár ebben az évben először gyűjtötte össze Magyarország kiemelkedő amatőr művészeit és mutatta be egy Expo keretében.

A kiállítás és vásár ebben az évben először gyűjtötte össze magyarország kiemelkedő amatőr művészeit és mutatta be egy Expo keretében. Célja az volt, hogy teret és lehetőséget adjon több száz amatőr művésznek a bemutatkozásra. A teljes pavilon területet felosztva, „szekciókba” tömörítve kerültek bemutatásra a különböző képzőművészeti ágak. 

 

 

Volt fotószekció, stúdiófotózás, festészet és akciófestészeti bemutató. Festészeti workshop. Fa és gyurmaszobrászat, textilszobrászat, textilszekció, divatbemutató, stylist tanácsadás, grafika, az utcai rajz művészete, térplasztika, a hétköznapi design, stb.

 

 

A hasonló típusú börzéken leginkább nagy galériák és mindenki által ismert és elismert művészek jelennek meg nagy értékű műveikkel, valamint olyan multinacionális cégek, amelyek e művészek munkáihoz nyújtanak hátteret.

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket