Drón az Auschwitz-i haláltábor felett

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Január 20. - Sebestyén
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Érdekesség, Retro, Történelem, Világunk

Átrepült egy drón az Auschwitz-i haláltábor fölött!

hirdetes
Drón az Auschwitz-i haláltábor felett

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A hideg kirázott azoktól a képektől, amiket egy drón készített, amellyel átrepültek az Auschwitz-i haláltábor felett! Borzalmas és szívszorító látvány még most is!

A II. világháboró 1939 szeptember 1-én robbant ki, mikor a németek megtámadták Lengyelországot. Szinte azonnal elkezdődött a zsidók gettókba való gyűjtése. Koncentrációs táborokat építettek, az elsőt már 1933-ban felhúzták, ahol a politikai foglyokat tartották, majd 1937-193- között felgyorsult a táborok megépítése, és 1945 végére már 730 koncentrációs tábor létezett.

hirdetes

 Elindították a GPO-t, azaz a Generalplan Ost-ot, a német náci kormány terve volt Közép- és Kelet-Európa, beleértve a volt Szovjetuniót gyarmatosítása. Végrehajtása nagy szabású népirtás és etnikai tisztogatás útján volt lehetséges, a németek által a második világháború során elfoglalt területeken. A tervet részben végre is hajtották, milliók halála és szenvedése árán. 

 

 

Az embereket ipari foglyokként használták, ami nagyban megnövelte a németek erejét a háború idején. De tulajdonképpen a céljuk az volt, hogy a zsidók haljanak ki. Auschwitz-ba összesen 1,3 millió embert vittek, abból 1,1 milliót megöltek, melyből 1 millió zsidó származású volt. Voltak, akik megmenekültek ám! Hogy hogyan? Lapozz egyet, elmondom!

 

Lapozz tovább és nézd meg a videót, amit egy drón készített Auschwitz-ről!

hirdetes
hirdetes

A világ leggonoszabb női!

A világ leggonoszabb női!

2018-10-26

Most bemutatjuk nektek a világ leggonoszabb nőit, akik tetteikkel felkerültek erre a nem túl büszke listára! Vannak köztük tömeggyilkosok, nácik, de még királynő is!

Egy könnyű matematikai feladat, melyet nem sokan tudnak megfejteni

Egy könnyű matematikai feladat, melyet nem sokan tudnak megfejteni

2019-01-17

Neked sikerül megfejteni ezt a matematikai feladatot? Nagyon könnyűnek tűnik, mgis alig tudják megfejteni! Pedig csak logikusan kell gondolkodni és alap matematikai tudás szükségeltetik hozzá.

Egy magyar férfi fejtette meg a Piramisok titkát!

Egy magyar férfi fejtette meg a Piramisok titkát!

2018-08-23

Lippai Vilmos, nyugalmazott ceglédi rendőr, aki mindig is csodálta a Piramisok épületeit, Egyiptom titkait. Most azt állítja, hogy megfejtette a 2000 éves piramisok titkát!


2018-11-14 Fény derült az igazságra! Nem a jéghegy okozta a Titanic halálát!

A történelem legnagyobb hajókatasztrófája, a Titanic elsüllyedése még több, mint 100 évvel a tragédia után is él az emberek emlékeiben. De vajon tényleg a jéghegy okozta a bajt? Elmondjuk!

2018-06-26 Ezek után mondd te is, hogy paraszt!

Vannak, akik buzgón használják a paraszt szót más emberekre, mint lekicsinylő jelzőt... Nos, ezeknek az embereknek mondjuk el most kik is valójában a parasztok!

2019-01-18 Sokan nem tudják, de a világ minden nemzete adós Magyarországnak!

Itt egy lista, hogy közismert emberek, tudósok, államférfiak, írók hogyan vélekednek hazánkról! Nagyon meglepő, de igazán jó ilyen szavakat olvasni, ráadásul elismert emberek szájából hangzottak el.

2019-01-14 Jön a világvége január 21-én - vallja egy amerikai lelkész

Paul Begley, egy amerikai lelkész szerint a most január 21-én látható vérholddal jön el majd a világvége. Előrejelzését csillagászati eseményekhez köti.

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

A balkezes emberek sok mindenben igazán különlegesek. A jobbkezesek azt gondolhatják, hogy mennyivel nehezebb a balkezeseknek a mindennapokban, pedig nem...

5 módszer a pénzügyi függetlenség eléréséhez

A pénzügyi függetlenség azt jelenti, hogy szinte bármit megtehetsz, mégsem kell az anyagiakon gondolkoznod. Természetesen a legtöbb családnak először...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.