A legkülönlegesebb boros termékek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Július 21. Szombat - Dániel
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekesség

16 zseniális termék a borok őszinte szerelmeseinek

hirdetes
A legkülönlegesebb boros termékek

Akár a borok nagy szakértője vagy, akár szimplán jólesik elfogyasztani néha egy pohárkával, ezekbe a találmányokba biztosan beleszeretsz majd. Mindegyik a borfogyasztók életét hivatott megkönnyíteni, vagy az élvezeteket fokozni valamilyen sajátos módon.

1. Tengerparti borospohár

Ennek a pohárnak az alján nem talp, hanem egy kis gömb található, ami segít a pohárnak egyenesen állnia homokban fűben, vagy akár hóban is – ráadásul még a vízen is képes lebegni! A pohár törésbiztos anyagból készült, így biztonságosabb, mint a hétköznapi üvegpoharak.

 

 

2. Fedőtányér borospoharakra

Ha te is tudod, hogy milyen kellemetlen egy borral teli poharat és egy előételekkel teli tányérkát egyensúlyozni, akkor nem kell túlragozni ennek a találmánynak a hasznosságát. Finom falatok fentre, minőségi bor lentre!

hirdetes

 

 

3. Szívószálas pohár

Ez a forradalmi design elegáns megoldást kínál a bortól vörösödő fogakra. Ezt egy üvegből készült szívószállal oldja meg, amely valójában a pohár részét képezi. A pohár képes megállni saját lábain és a kézben is kényelmesen elfér.

 

 

4. A legjobb borosüveg pohár

„Végre! Egy nekem való borospohár!” – olvashatjuk az üveg oldalán. Kinek van szüksége dugókra, ha minden megkezdett üveget elfogyaszt az ember? Az újratöltésekre sokkal ritkábban van szükség ezzel a beépített poharas üveggel, amiből mindig zavartalan a fogyasztás!

 

 

5. Borospohár jelölő

Ezekkel a színes filctollakkal könnyedén megjelölheted, hogy melyik pohár kié, ami különösebb a nagyobb összejöveteleken lehet kritikus. A jelölő egyszerű szappanos vízzel eltávolítható a mosogatás során.

 

 

6. Borgumi

Sosem árt, ha az ember gondoskodik a védekezésről – ezért jó, ha mindig kéznél van egy pár borgumi, amikkel megvédheted a be nem fejezett borosüvegek tartalmát!

 

hirdetes
hirdetes

A japán szurkolók és futballisták az egész világnak példát mutattak a VB-n!

Bár lehet, hogy a japánok a 2018-as VB-n nem értek el dobogós helyezést, de a futballisták és a szurkolók az egész világnak példát mutattak, mikor...

A gazdag és sikeres emberek 7 közös szokása, vonása!

Ha te is mindig irigykedve nézel a gazdag ismerőseidre, és nem érted, hogy van az, hogy egyeseknek mindig van pénzük, Alig tudod beosztani a fizetésed,...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.