A legkülönlegesebb boros termékek

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Március 23. Péntek - Emőke
hirdetes
 | Szerző: LK
címkék: Érdekesség

16 zseniális termék a borok őszinte szerelmeseinek

hirdetes
A legkülönlegesebb boros termékek

Akár a borok nagy szakértője vagy, akár szimplán jólesik elfogyasztani néha egy pohárkával, ezekbe a találmányokba biztosan beleszeretsz majd. Mindegyik a borfogyasztók életét hivatott megkönnyíteni, vagy az élvezeteket fokozni valamilyen sajátos módon.

1. Tengerparti borospohár

Ennek a pohárnak az alján nem talp, hanem egy kis gömb található, ami segít a pohárnak egyenesen állnia homokban fűben, vagy akár hóban is – ráadásul még a vízen is képes lebegni! A pohár törésbiztos anyagból készült, így biztonságosabb, mint a hétköznapi üvegpoharak.

 

 

2. Fedőtányér borospoharakra

Ha te is tudod, hogy milyen kellemetlen egy borral teli poharat és egy előételekkel teli tányérkát egyensúlyozni, akkor nem kell túlragozni ennek a találmánynak a hasznosságát. Finom falatok fentre, minőségi bor lentre!

hirdetes

 

 

3. Szívószálas pohár

Ez a forradalmi design elegáns megoldást kínál a bortól vörösödő fogakra. Ezt egy üvegből készült szívószállal oldja meg, amely valójában a pohár részét képezi. A pohár képes megállni saját lábain és a kézben is kényelmesen elfér.

 

 

4. A legjobb borosüveg pohár

„Végre! Egy nekem való borospohár!” – olvashatjuk az üveg oldalán. Kinek van szüksége dugókra, ha minden megkezdett üveget elfogyaszt az ember? Az újratöltésekre sokkal ritkábban van szükség ezzel a beépített poharas üveggel, amiből mindig zavartalan a fogyasztás!

 

 

5. Borospohár jelölő

Ezekkel a színes filctollakkal könnyedén megjelölheted, hogy melyik pohár kié, ami különösebb a nagyobb összejöveteleken lehet kritikus. A jelölő egyszerű szappanos vízzel eltávolítható a mosogatás során.

 

 

6. Borgumi

Sosem árt, ha az ember gondoskodik a védekezésről – ezért jó, ha mindig kéznél van egy pár borgumi, amikkel megvédheted a be nem fejezett borosüvegek tartalmát!

 

hirdetes
hirdetes

Elfeledett csodás magyar szavaink.

Milyen jó is lenne elmagyarázni a fiamnak, hogy mi is az a sarjú vagy a csomoros... Te emlékszel még ezekre a magyar szavainkra? Most elhoztuk nektek ezt a...

Nagyot változott márciustól a CSOK!

FIGYELEM! Március 15-től léptek életbe ezen változások a CSOK intézésével kapcsolatban! Ez nagyon sok mindenkit érinthet! Érdemes elolvasni, tudni róla!
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.