Elképesztő milyen dolgokra is lehet hasznosítani a drónokat!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. December 10. Hétfő - Judit
hirdetes
 | Szerző: Bella
címkék: Lenyűgöző technika

Emberi szervet szállítottak drónnal! Vajon sikeresen?

hirdetes
Nézd meg Te is mire használhatják a mindennapokban a drónokat!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A drónok hírneve egyre csak nő, és szerencsére mára már egyre szélesebb körben ismerik és szeretik a drónokat. Azonban még mindig sokan vannak, akik valamilyen oknál fogva tartanak tőlük, vagy veszélyesnek gondoljá a dróok ilyen hírtelen jött népszerűségét. Pedig ezeket a kis szerkezeteket a mindennapjaink szinte minden területén könnyedén felhasználhatjuk, ezt mutatja meg a legutóbbi Amerikából származó kísérlet is, mellyel nagyban megkönnyítik az átültetésre váró szervek szállítását, és ezzel sokkal biztonságosabbá téve ezt a kifejezetten kockázatos folyamatot. Nézd meg hogyan!

A drónok elterjedésében nagy szerepe volt a kamerás drónok megjelenésének, hiszen az elképesztő felvételek nem csak a profi képalkotókat, de a kezdő fotográfusokat is vonzza. Azelképesztő 4K minőségű felvételek készítésére alkalmas DJI Mavic Zoom drón nagy fejlesztéseket tartogat magában a drónozóknak. Most már olyan közel mehet a drón észrevételenül a célponthoz amilyen közel csak akar, biztonságos távolságból, hiszen a Zoom mindent megold helyettünk. Ha felkeltette érdeklődésedet, akkor KATTINT IDE!

hirdetes

A drónok felhasználási köre egyre nő, és egyre szélesebb körben kezdenek elterjedni a mindennapjaink során. Lehetett hallani már csomag szállító drónról, de akár útjavító drónokról is voltak tervek, ami igazán elképesztő. A mezőgazdaságban már mindennap használják a drónk hihetetlen előnyeit, így egy csomó munkafolyamatot megkönnyítettek. Azonban most egy nagyon fontos lépést sikerült megtenni a drónok felhasználási körének szélesítésében, hiszen az orvoslásban is felfedezték elképesztő előnyeit ezeknek a repülő szerkezeteknek. Az egészségügy során számos terv kapott szárnyra az elmúlt években a felhasználás tekintetében, azonban most végre sikeresen zárult a kísérlet, így sikeült egy új nagyon kockázatos, és veszélye folyamatot segíteni a drónok felhasználásával. Nézd meg a hihetetlen áttörést a következő oldalon!

 

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Végig magát kamerázta a vegasi útját dokumentáló ír kiránduló

Végig magát kamerázta a vegasi útját dokumentáló ír kiránduló

2018-10-08

A GoPro nem túl bonyolult eszköz, pont ezért választják az emberek mindenféle időtöltés lefilmezéséhez. Az ír Evan Griffin édesapja fiától kölcsönkapott GoProjával, las vegasi útját dokumentálta volna, ám nem ment ez olyan könnyen.

GoPro Hero 7 felhasználási tippek

GoPro Hero 7 felhasználási tippek

2018-10-31

A legújabb GoPro Hero 7 a legextrémebb körülmények között is képes helyt állni. A 10 méterig valóban vízálló, ezenkívül törés, és porálló kamerával többet extrém sportolási körülmények között sem kell kompromisszumot kötnöd. Készíts profi felvételeket a hidegben ar a hegytetején is mindenféle rákészülés nélkül!

Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

2018-11-12

Félelmetes videót tett közzé a NASA a világhálóra, ami mindenkit sokkolt, aki csak megnézte ezt a rövid kisfilmet. Mutatjuk a videót! Rád hogy hatott?


2018-11-29 10 tény a drónokról amiket még biztosan nem ismertél!

A drónok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és egyre több pletyka terjeng róluk. Sajnos sokan félnek tőlük, pedig nagyon hasznos kis szerkezetek éppen ezért érdemes megismerkedni velük. Olvass tovább, mert 10 tényen keresztül bemutatjuk a legérdekesebb információkat ezekről a szuper kütyükről, melyek lassan a mindennapjaink részei lesznek.

2018-11-30 Emberi szervet szállítottak drónnal! Vajon sikeresen?

A drónok egyre elterjedtebbek, és szerencsére egyre többen jönnek rá, hogy milyen széles körben felhasználhatók a drónok. A legújabb kísrletekben az orvoslásban próbálják meg felhasználni a drónokat. A legutóbbi kísérletben sikeresen reptettek emberi szervet, mely nagyban megkönnyítheti az átültetésre váró szervek szállítását.

Egy vadiúj BMW-be temette el apját a fiú koporsó helyett!

A fiú úgy érezte, hogy azzal tudja kifejezni mennyire szerette apját, ha egy átlagos koporsó helyett egy méregdrága, vadiúj BMW-be temetteti el apját...

Karácsonyi ajándékötletek nőknek

Vészesen közeledik a karácsony, így biztos vagyok benne, hogy sokan már azon törik a fejüket, hogy mit ajándékozzanak a családnak. A következőkben a...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.