Elképesztő mikre képesek a drónok a mezőgazdaságban!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Január 22. Kedd - Vince
hirdetes
 | Szerző: Bella
címkék: Lenyűgöző technika

Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

hirdetes
Próbáld ki Te is munkád során a drónokat, melyek megkönnyítik a nehéz feladatokat!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A drónok elképesztő ütemben kezdtek terjedni az elmúlt években, minek köszönhetően a felhasználási területei is egyre nőnek. Nem csak szórakozási céllal gyártanak ma már drónokat, hanem akár a mezőgazdasági munkákban is nagy segítséget jelenthetnek, vagy akár az orvoslásban. Nézd meg hogyan tudnak neked segíteni a munkád során a drónok. 

A drónok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem is csoda, hiszen egy olyan látvány világ, és szabadság tárul az ember elé repülés közben, ami semmi máshoz nem fogható, ráadásul mindez elérhető áron. Így szépen lassan az elmúlt két évben bekúsztak a drónok a mindennapjainkba, a lakásunkba, és lassacskán még a munkahelyünkre is. Sok cikket olvasni a drónok különleges felhasználási területeiről, mint például az emberi szerv szállítása vagy az Amazon kísérlete arra, hogy a megrendelt tárgyakat drón postával juttassák el a megrendelőkhöz.

hirdetes

 

Míg napvilágot láttak nagyon merész ötletek, mint a kátyú foltozás drónokkal, addig olyan ötletek is születtek a drónok felhasználására, melyeknek nagy volt a realitásuk, és így könnyedén megvalósíthatók lettek a mindennapokban. a mezőgazdasági felhasználása a drónoknak pont egy ilyen ötlet volt. Nagyon hasznos, könnyedén kivitelezhető, és anyagiakban sem annyira megterhelő, ráadásul a legtöbb esetben hamar visszahozta az árát. Lássuk is melyik drónt hogyan lehet felhasználni a mezőgazdasági munkák során. 

 


Az igazi mezőgazdasági drón


Azösszes fejlesztés közül a legismertebb a kifejezetten mezőgazdasági munkák segítésére kifejlesztett DJI Inspire 1 mezőgazdasági drón lett, mely méltán híres erről a tulajdonságáról. A fejlesztések során próbáltak minél jobban odafigyelni a környezeti viszonyokra és a felhasználhatóságra, így egy valóban kihasználható, strapabíró, könnyen irányítható drónt kaptunk végeredményül. Az Inspire 1 fel van szerelve egy kifejezetten különlegesnek számító beépített 12 MPixeles NDVI kamerával, mellyel tökéletes képet alkot a mezőgazdasági területről a levegőben.

 

A földközi repülést segítő szenzoroknak köszönhetően bátran repülhet alacsony magasságon is, hiszen ezek a kis szenzorok megakadályozzák az ütközéseket, és így a mezőgazdasági drón baleseteinek nagy százaléka elkerülhetővé válik.  Egy átalakított NGB kamerával is rendelkezik, melyben speciális szűrő található, hogy alkalmazkodni tudjon a terep fényviszonyaihoz. Leginkább az egészséges növényzet felmérésére alkalmas, melyet úgy ér el, hogy az egészséges növényzet a rögzített képen arany/narancs/sárga színekben, az élettelen vagy beteg növényzet barna/szürke színben, míg a víz kék színben jelenik meg. Több elképesztő mezőgazdasági feladatok ellátására is alkalmas funkciója is van melyek megismeréséért KATTINTS IDE!

 

Elképesztő mennyi mindenben tud segíteni a mezőgazdasági drón

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes
hirdetes

10 tény  a drónokról amiket még biztosan nem ismertél!

10 tény a drónokról amiket még biztosan nem ismertél!

2018-11-29

A drónok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és egyre több pletyka terjeng róluk. Sajnos sokan félnek tőlük, pedig nagyon hasznos kis szerkezetek éppen ezért érdemes megismerkedni velük. Olvass tovább, mert 10 tényen keresztül bemutatjuk a legérdekesebb információkat ezekről a szuper kütyükről, melyek lassan a mindennapjaink részei lesznek.

Emberi szervet szállítottak drónnal! Vajon sikeresen?

Emberi szervet szállítottak drónnal! Vajon sikeresen?

2018-11-30

A drónok egyre elterjedtebbek, és szerencsére egyre többen jönnek rá, hogy milyen széles körben felhasználhatók a drónok. A legújabb kísrletekben az orvoslásban próbálják meg felhasználni a drónokat. A legutóbbi kísérletben sikeresen reptettek emberi szervet, mely nagyban megkönnyítheti az átültetésre váró szervek szállítását.

5 tipp amivel a legtöbbet kihozhatod telefonod fényképezőjéből!

5 tipp amivel a legtöbbet kihozhatod telefonod fényképezőjéből!

2019-01-03

A fényképezős telefonok nagy népszerűségnek örvendenek, minek következtében évről évre egyre jobb kamerával rendelkezők jelennek meg a piacon. Ha Te is profi szintre emelnéd a fotózás videózás témakört, akkor mindenképpen fogadd meg ezt az 5 tippet, melyekkel magas minőségű filmeket vagy képeket készíthetsz középkategóriás telefonnal is.


2019-01-03 Elképesztő segítséget nyújtanak a drónok a mezőgazdaságban!

A drónok elterjedésének egyik nagy előnye, hogy a mindennapi használaton kívül akár még munkánk során is segítségünkre lehetnek a drónok. Megmutatjuk milyen elképesztően nagy segítséget jelenthetnek a drónok a mezőgazdasági munkák során, ezzel nagyban megkönnyítve a munkafolyamatokat. Nézd meg Te is!

2019-01-21 Íme a világ legokosabb emberei

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

Ismerd meg te is ezt a népcsoportot, ahol különösképpen nem a férfiak a vezérek, az urak, hanem a nők! Az erősebbik nem pedig rendkívül sok jogától...

Íme a világ legokosabb emberei

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.