Ilyen egy igazi nő, ő egy valódi kincs!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Február 19. - Zsuzsanna
hirdetes
címkék: Edzés, Nők, Vadító csajok

Ez a nő a valódi kincs, és nem a melltartó mérete számít!

hirdetes
Ilyen egy igazi nő, ő egy valódi kincs!

Nem számít, hogy milyen vékony a derekad, mekkora a melltartód mérete, hogy mennyi narancsbőr van rajtad, amit próbálsz elrejteni, ez a nő a valódi kincs:

Hölgyem, nem a melltartód mérete határoz meg... nem a derékméreted számít, de még csak nem is a ruhák, amiket viselsz. Nem számít a bőrszíned, de még csak a rúzsod színe sem. A cipőd sarkának nagysága sem számít. Nem az határoz meg téged, hogy hány elismerő pillantást vetnek rád a férfiak és a nők.

 

Nem számít, hogy milyen vékony a derekad, az edzéssel töltött idő miatt, de az sem, hogy mennyi narancsbőr van rajtad, amit próbálsz elrejteni. Ha van rajtad egy kis felesleg nem gond, hiszen egyre elfogadottabbak a telt idomok a divatvilágban és a köztudatban is, ráadásul már egy molett ruha webáruház is a rendelkezésedre áll, ha igazán csinos szeretnél lenni. Az elfogyasztott napi kalóriák számát csak te tudod.

hirdetes

A ruha amit viselsz nem mond túl sokat rólad... te nem az anyagoktól függsz.

 

Következő oldalon folytatjuk!

hirdetes
hirdetes

20 dolog, amit titokban minden nő csinál otthon

20 dolog, amit titokban minden nő csinál otthon

2017-02-15

Mit csinálnak a nők otthon, ha nem látja őket senki? Most betekintést nyerhetünk az ő titkos életükbe! 20 dolog, amit minden nő csinál otthon, de nem árulják el!

Másodjára is beleszeretett párjába az amnéziás lány

Másodjára is beleszeretett párjába az amnéziás lány

2017-02-15

Az amnéziás lány története, akinek nem csupán a családjával kellett újra összeismerkednie, egy másik hatalmas kihívás is állt előtte! Nézd meg, hogy mi történt vele a felépülése után!

A legszánalmasabb első randevús sztorik, amik után NEM volt második alkalom

A legszánalmasabb első randevús sztorik, amik után NEM volt második alkalom

2017-02-15

Garantálom, hogy ennyire rossz első (vagy akárhanyadik) randevúkon még sosem voltál! Egyszerűen siralmas dolgokat hoztak össze, nem lennék a helyükben!


2017-02-14 A legjobb üzenet, amit egy egyéjszakás kaland után küldhetsz egy nőnek

Mik a varázsszavak egy egyéjszakás kaland után, amivel garantálhatsz magadnak egy második lehetőséget? Mutatom, mit üzenj neki! Ennek kevés nő tud ellenállni!

2017-02-09 Szívdöglesztő nők 50 felett, akik bármelyik férfi fejét elcsavarnák!

Ezek a gyönyörű hölgyek koruk ellenére is igazi csillagokként tündökölnek, a férfiak pedig egyszerűen a lábaik előtt hevernek! Megmutatjuk a legérettebb nőket!

2017-02-13 Ez minden idők leggusztustalanabb tréfája!

Rosszindulatú és gonosz tréfával hozták a szívbajt a szerencsétlen tetoválóművészre, miközben az éppen munkáját végezte. Az internet kevert véleménnyel volt a videóról.

2017-02-16 Egy szavát sem érted a szoboszlói alelnöknek

Drotár Adrienn, a Magyar Gazdák és Polgárok Pártja országos alelnökének szavai, nem túlzás, ha azt mondom, hogy egyáltalán nem érthetők... A vele készített interjút meghallgathatod a cikkben! :)

Na ILYEN parkolást csináljon valaki úgy, mint ez a nő!

Ebben a videóban olyan erővel csap le a karma, hogy érdemes kapaszkodni, miközben nézi az ember!

Soha nem találnád ki, hogy mire való ez a rész az evőpálcikákon

Én mindig azt hittem, hogy dísz, de amikor ezt megláttam, azonnal a fejemhez kaptam! Hasznos lehet mindenkinek, aki egyszer úgy dönt, hogy kipróbálja...