Íratlan illemszabályok

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Szeptember 19. Szerda - Vilhelmina
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Érdekesség, Magyar, Retro, Világunk

5 illemszabály, amit mindenkinek ismernie kellene!

hirdetes
Íratlan illemszabályok

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Sajnos a mai világban már nem sokan ismerik, illetve tartják be a következő 5 íratlan illemszabályt. Pedig nagyon fontosak, még konfliktus is kevesebb lenne az életben!

Az illemszabályok olyan íratlan szabályok, melyeket sokan ismerünk, mégis kevesen tartunk be. Tudjuk, hogy mit, hogyan illene, de nem igazán foglalkozunk azzal, hogy eleget tegyünk ezeknek a szabályoknak.

Létezik azonban egy pár olyan íratlan szabály az élethez, melyek betartásával sokkal könnyebbek lehetnek a hétköznapjaink.

 

1.Köszönés

A férfiak köszönnek először a nőknek, a fiatalabb köszön először az idősebbnek, az alacsonyabb rangú köszönti a magasabb rangút, és függetlenül a rangtól, az köszön először, aki belépik egy helyiségbe azoknak, akik már bent tartózkodnak. Soha nem szabad leülve kezetfogni. Tiszteletlenség azzal kezet fogni, aki épp bemegy, vagy kijön a fürdőből. Főleg, ha nedves a keze, és még nem tudta megtörölni.

hirdetes

 

2. Vendégségben

Egy meghívásra soha nem szabad úgy válaszolni: “ és ki jön még?” Ha megérkeztek a vendégek, kapcsold ki a tévét, és állj fel a számítógép mellől. Ha vendégek vannak, és közben cseng a telefonod, soha ne beszélj 5 percnél tovább. Először a fürdőt kell megmutatni a vendégeknek, hogy meg tudják mosni a kezüket, és csak utána a többi helyiséget. Miután körbeültétek az asztalt, meg kell várni, hogy a vendégfogadó is oda üljön az asztalhoz, és csak azután fogjatok neki az evésnek. Távozáskor csak a vendégfogadótól kell elköszönni, különben egy jelzést adsz az ottmaradók számára is, hogy ideje lesz elhagyni a bulit.

 

Lapozz egyet és mutatom a többi íratlan illemszabályt!

hirdetes
hirdetes

Így is drágult a tojás, de lehet Karácsonyra már 70 Ft lesz darabja!!!

Így is drágult a tojás, de lehet Karácsonyra már 70 Ft lesz darabja!!!

2018-09-12

Idén már emelkedett a vaj ára és úgy tűnik a tojás ára is követi. Az elmúlt hetekben már áremelkedést tapasztalhattunk, de most tovább drágul a tojás, karácsonyra akár 70 ft is lehet!

Megszületett végre az ítélet Rékasi Károly ügyében!

Megszületett végre az ítélet Rékasi Károly ügyében!

2018-09-06

Mint azt mindenki tudja, Rékasi Károlynak balesete volt még 2015-ben. Ő motorral volt, és ütközött egy személyautóval. Most született meg az ítélet végre az ügyben!

Már most imádják a szülők! Egy iskola, mely  megelőzi a gyerekek internet függőségét!

Már most imádják a szülők! Egy iskola, mely megelőzi a gyerekek internet...

2018-09-03

Az eBay technikai igazgatója is ilyen iskolába küldte gyermekét tanulni! Vajon miért? Talán mert ez a helyes? Ez az iskola megelőzi a gyermekek internet függőségét!


2018-09-05 Hihetetlenül lefogyott Liptai Claudia! Fotók!

Az instagramra kiposztolt fotóját látva mindenkinek tátva maradt a szája! A szépséges Liptai Claudia még sosem volt ilyen vékony! Hihetetlen sokan fogyott!

2018-09-04 Még a szakemberek is csodálkoznak az őszi időjárás előrejelzésen!

Megnézheted mi vár ránk szeptemberben, októberben és novemberben! Itt a legújabb őszi időjárás előrejelzés, ami még a szakembereket is nagyon meglepte!

2018-09-05 A herceg Magyarországra látogat!

A brit nagykövetség kiadta, hogy Magyarországra látogat András herceg. Több helyen is feltűnik majd, programja nagyon sűrű lesz. Több infót a cikkben találsz!

2018-02-23 Levette sáros cipőjét a benzinkút ajtajában és úgy ment be fizetni

Ez az idős asszony nem akarta besarazni cipőjével a benzinkút szépen felmosott padlóját, ezért a bejáratnál levetette azt, majd zokniban ment be fizetni. Nézd meg mit szóltak ehhez a többiek!

Így is drágult a tojás, de lehet Karácsonyra már 70 Ft lesz darabja!!!

Idén már emelkedett a vaj ára és úgy tűnik a tojás ára is követi. Az elmúlt hetekben már áremelkedést tapasztalhattunk, de most tovább drágul a...

Megszületett végre az ítélet Rékasi Károly ügyében!

Mint azt mindenki tudja, Rékasi Károlynak balesete volt még 2015-ben. Ő motorral volt, és ütközött egy személyautóval. Most született meg az ítélet...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.