Másolj Wi-FI-n keresztül filmeket szeretett Iphone-odra!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Június 18. Hétfő - Levente
 | Szerző: TB
címkék: Érdekesség, Lenyűgöző technika

Sosem volt még ennyire könnyű Iphone-on filmezni!

hirdetes
Iphone-ra még sosem volt ennyire egyszerű filmet feltölteni

Az okos telefonok elterjedésével, és a folyamatosan növekedő képernyő nagyság miatt egyre nagyobb lett az igény, hogy telefonunkon tudjunk filmet nézni. Ha sokat utazol és szeretsz filmet, sorozatot nézni útközben, ez a cikk neked íródott. Mutatunk egy trükköt, amivel nem csak időt, de sok idegességet is spórolhatsz. Az Apple sosem könnyítette meg a felhasználók dolgát, főleg ha nem Apple tartalmakat szeretnénk nézni, vagy használni. Trükkjeinkkel lecsökken a filmfeltöltési folyamat ideje, és még idegeskedned sem kell. Próbáld ki, megéri!

Az Android felhasználók viszonylag könnyen pár kattintással juthatnak hozzá filmjeikhez, azonban az IPhone felhasználókat sokáig sújtotta az Apple átok, vagyis korlátozták a fájltípusokat amik lejátszhatók a telefonon. Ez nem csak a filmekkel kapcsolatban van így, hanem nagyjából minden fajta fájl átvitelre, dokumentum megnyitásra igaz. 
Az IPhone-ra eddig azért volt nehéz zenét, filmet, vagy dokumentumot feltölteni mert az IOS ami a telefon operációsrendszere letiltotta a legtöbb formátumot.

hirdetes

 

Az IPhone leginkább csak az mp4 formátummal birkózik meg, ami azt jelenti, hogy minden filmet át kell konvertálni mp4-be, ami előtte nem az volt. Sajnos elég kevés tartalom van mp4-ben így szinte minden alkalommal elkell játszani a folyamatot, majd utána megküzdeni az iTunes-al hogy végre filmezhessünk. Ez olyannyira hosszadalmas és sokszor bonyolult folyamat, hogy sokan egyáltalán nem használják a telefonjukat ilyen célra, pedig a mai telefonok kijelzője kiválóan alkalmas filmek nézésére, jó minőségben. Kár lenne ha ezt a funkcióját sosem használnánk ki, az pedig nem elvárható, hogy egy vonaton a mobilinternet segítségével, és terhére nézzünk filmeket online. Lazítani pedig néha kell, és mikor máskor lazítanánk kedvenc sorozatunk, vagy filmünk mellett, mint hazafelé a vonaton vagy a buszon. 


Több fizetős program is ajánlkozik a probléma megoldására azonban a VLC Media Play-er ingyenes gyors segítséget nyújt, ugyanis a legtöbb fájl típus lejátszható rajta keresztül. 
Nincs más dolgunk, mint letölteni az App Store-ból az ingyenesen elérhető VLC for mobile app-ot, és a beállítás mezőkön végig menni. A program tippeket, trükköket ad, melyekkel még könnyebben másolhatjuk a filmeket.
 

A következő lépésért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Billentyűkombinációk mobilra!

Billentyűkombinációk mobilra!

2018-05-31

A mobilok nélkül manapság már létezni nem lehet, megkönnyítik életünket. Ezek a titkos billentyűkombinációk viszont még könnyebbé teszik majd életedet ezek után!

Így programozhatod DJI Tello drónodat látványos hátraszaltókra

Így programozhatod DJI Tello drónodat látványos hátraszaltókra

2018-05-21

Végre megjelent e legújabb DJI drón, ami nem csak kicsi, és nagyon könnyen kezelhető, de még programozható is. Gyerekek is könnyen tudják majd használni a Scratch támogatást megkapó drónt, így tökéletes választás ha szeretnéd, hogy gyermeked megismerkedjen a programozás alapjaival! Megmutatjuk, hogy tudjátok könnyedén ti is programozni ezt a drónt!

Tippek a biztonságos DJI drónreptetéshez

Tippek a biztonságos DJI drónreptetéshez

2018-05-11

A drónozás egy életérzés, amit mindenkinek ki kell próbálnia legalább egyszer. Ha kedvet kaptál, hogy kicsit belekóstolj a repülés elképesztő világába, akkor nem árt, ha a biztonságra is odafigyelsz! Amellett, hogy nem olcsó mulatság összetörni egy drónt, még veszélyeztetheted is mások testi épségét. Fogadd meg tippjeinket, repülj biztonságosan!


2018-04-27 Egy sörös doboz és azonnal megoldod a wifi kérdést! Ez duplájára erősíti a jelet!

Gyenge a wifi jel lakásodban? Esetleg csak szeretnéd, ha még a kert végében is jól fogható lenne? Csak egy sörös dobozra van szükséged és akár a duplájára is erősítheted!

2018-06-02 Hihetetlen, de az Apple fizeti az új telefon akkumulátorod árának egy jelentős részét. Ne hagyd ki ezt az elképesztően jó lehetőséget!

Az Apple mostanában elképesztően sok botrányba keveredett a telefonok lassítása miatt. Ezt a problémát úgy próbálják meg orvosolni, hogy az új akkumulátorok árának nagy részét fedezik, így most igazán megéri kicseréltetni a telefonod akkumulátorát! Ne hagyd ki ezt az elképesztően jó lehetőséget! A részleteket megtalálod lejjebb!

2018-06-11 Otthagyta a vonatot a mozdonyvezető, mert neki lejárt a munkaideje!

Füzesabonytól nem messze, a semmi közepén hagyta a vonatot a mozdonyvezető, mert neki lejárt a munkaideje! :D Így másfél órával később ért Nyíregyházára a vonat!

2018-06-14 Fertőzött ásványvíz került a boltokba! Vidd vissza, ha ezt a márkát vetted!

Visszahívták az egyik legismertebb márkájú ásványvizet a boltokból, a vizsgálatok során ugyanis kiderült, fertőzött lehet, amely az egészségre nézve veszélyes!

Szinte senki nem tudja megoldani ezt a rejtvényt!

Első ránézésre nagyon nehéznek tűnik ez a számos rejtvény, viszont a helyes megoldást szinte senki nem tudta kitalálni! Neked sikerül? Logika kell hozzá!

Soha ne hagyj vizes palackot az autóban ilyen melegben!

Nagyon veszélyes ebben a melegben vizes palackot hagyni a kocsiban! Ha úgy gondolod, hogy semmilyen felelősséggel nem jár vizes palackkal a kocsidban...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.