A leghosszabb házasság a világon - házassági évforduló

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. December 11. Hétfő - Árpád
hirdetes
címkék: Nők, Retro

A leghosszabb házasság a világon!

hirdetes
A leghosszabb házasság a világon - házassági évforduló

Duranord és Jeanne Veillard  84 éves házasok! Hogy mi a titka hosszú életüknek és kapcsolatuknak? Nézd meg a róluk készült videót, elképesztő! Minden bizonnyal az övéké a világ leghosszabb házassága!

Duranord és Jeanne Veillard  84 éves házasok! Duranord a hétvégén ünnepelte 108-dik születésnapját, a felesége májusban töltötte be 105-ik életévét. A férj 1907-ben született Haitin, a későbbiekben jogot tanult, majd 1932-ben feleségül vettet Jeannet. Ebben az évben választották meg Franklin D. Roosevelt-et is. Hosszú házasságuk ideje alatt 5 gyermekük született.

hirdetes

 

1968-ban a férfi elvesztette a munkáját, ekkor költöztek az Egyesült Államokba. Laboratóriumi technikusként dolgozott egy kórházban, majd visszavonult. Duranord már majdnem vak és nagyot is hall, de ez nem akadályozza meg abban, hogy még most is víg kedélyű legyen és viccelődjön. Ő és a felesége már csak akkor hagyják el a házat, ha orvoshoz kell menniük, de akkor is segítségre van szükségük, egyedül már nem tudnak járkálni. Ettől függetlenül teljes mértékben élvezik az életet és nem hagyják el magukat.A pár egyik fia, a 62 éves Vely Veillard azt mondja, hogy az apja mindenre emlékszik, kitűnő memóriája van. A pár még most, 84 év házasság után is boldog és hálás, hogy megélhették ezt a kort. Következő oldalon megnézheted a róluk készült videót.

 

Ha házassági évfordulótok lesz hamarosan, akkor kellőképpen ünnepeljétek meg, hiszen ez az alkalom nagyon fontos az életben. A fenti példa is mutatja, hogy igenis lehet, van arra esély, hogy akár 84 éves évfordulót is ünnepelhessünk. :) Ha szeretnél egy igazán jó házassági évforduló helyszínt, akkor válaszd a Pest-Buda Vendéglőt, amely egy elbűvölő étterem a Budai Várban, ráadásul nem csak az étterem, hanem a környezete is csodálatosan szép.

hirdetes
hirdetes

Hihetetlen felvétel egy hullaház kamerájából!

Hihetetlen felvétel egy hullaház kamerájából!

2017-11-02

Az emberek sokszor csak abban hisznek, amit saját szemükkel látnak. Most megnézheted mit örökített meg egy hullaház kamerája! Megváltozik a véleményed, garantálom!

A legszörnyűbb, nagyitól kapott ajándékok!

A legszörnyűbb, nagyitól kapott ajándékok!

2017-08-31

A nagyitól kapott ajándékoktól sokszor fogjuk a fejünket, de nem haragszunk rájuk, hiszen ők csak a legjobbat szeretnék nekünk... :D Persze ez sokszor nem így sül el.

Mindent itt a 20 éves Csillagkapuról!

Mindent itt a 20 éves Csillagkapuról!

2017-06-14

A Csillagkaput lehet szeretni és nem szeretni, de azt nem lehet tőle elvenni, hogy a maga korában kultikus sorozat volt. Most vele foglalkozunk!


2017-06-13 Mobiltelefonok rejtett funkciói!

Több olyan rejtett funkciója is van a mobiltelefonoknak, amit senki nem tudott ezidáig. Most eláruljuk nektek mindet, nagyon meg fogtok lepődni rajtuk!

2017-11-03 Idősek otthonába vonult a 98 éves anyuka, hogy több időt tölthessen a 80 éves fiával

Az anyai szeretetnél nincs erősebb a világon, ez a történet pedig pont ezt bizonyítja. A 98 éves Ada idősek otthonába vonult, hogy több időt lehessen 80 éves fiával.

2017-04-10 Iskra Lawrence a bombázó bizonyíték arra, hogy nem csak a vékony nők lehetnek dögösek!

Iskra Lawrence célja megmutatni a világnak, hogy a nők minden formában és méretben gyönyörűek - és erre ő az egyik legjobb példa, akit csak találhatsz!

2017-04-27 Biztosan nem találnád ki, hogy mivel foglalkozik ez a gyönyörű lány!

A 23 éves tajvani lány hatalmas népszerűségnek örvend az Instagramon dögös képeinek köszönhetően – de vajon mit csinál, amikor nem magát fényképezgeti?

A legjobb karácsonyi filmek

Vannak filmek, amik nélkül már elképzelni sem tudjuk a Karácsonyt. Ezek azok, amiket minden évben meg tudunk nézni és még mindig nem unjuk őket. :) Íme!

Szörnyű karácsonyi bakik, amiken lehetetlen nem nevetni

Összegyűjtöttük a 15 legviccesebb karácsonyi bakit, amiket nézve tuti, hogy te is fogod a hasad a nevetéstől! Itt már nem a szeretet ünnepe ez, hanem...