Ezeket a jelszavakat soha ne használd!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Július 21. Szombat - Dániel
hirdetes
 | Szerző: T. B.
címkék: Lenyűgöző technika

Legrosszabb jelszavak 2017-ben! Ha a tiéd köztük van azonnal cseréld le!

hirdetes
Pillanatokat lehet feltörni a listában szereplő jelszavakat, ezért soha ne használd ezeket!

Minden év végén statisztikát készítenek a leggyengébb jelszavakról, amiket sokan használnak, és így egyre többen esnek áldozatul a jelszó feltöréseknek. Most megmutatjuk nektek a legrosszabb jelszavak listáját 2017-ből, ha a tiéd köztük van azonnal változtasd meg, mert komoly veszélynek teszed ki személyes adataidat.

Sajnos még mindig nagyon sok vannak, akik vagy a hozzá nem értés vagy a velem úgy sem történhet, meg filozófia miatt nem fordítanak kellő figyelmet jelszavaik, adataik védelmére. Sajnos a modern technológia fejlődésével egyre többen szeretnénk hasznot húzni a naiv felhasználókból, ezért egyre elterjedtebb a jelszó feltöréssel szerzett adatokkal történő visszaélés. Pedig annyira egyszerű ezek ellen a támadások ellen védekezni. 

hirdetes

 


Kevesen tudják, de ahhoz, hogy valaki ellophassa a személyiségünket elég megtudni egy fontos jelszót, ahol személyes adatokhoz, mint lakcím, születési dátum, igazolvány számok juthat hozzá, és máris birtokában van minden amivel nagyon könnyen visszaélhet, és a későbbiekben komoly fejfájást okozhat. Persze ismerjük a legalapvetőbb trükköket, és szerencsére nagyon sokan ma már nem dőlnek be egy spam emailnek, de lássuk be még ma is nagyon sokan használnak olyan gyenge jelszavakat, melyeket pár pillanatba kerül feltörni.

 

 

Hiába figyel rá jobban egyre több szolgáltató, hogy csak erős jelszavakat lehessen használni oldalaikon, még így is nagyon nagy az a rés, amit nem sikerült ilyen biztonsági technikákkal lefedni, és ezért az átlag felhasználók adatai még mindig nagyon könnyen megszerezhetők. Ne higgyük azt, hogy az adatain nem értékesek, és hogy velünk ez úgy sem történhet meg, mert sajnos még ma is minden nap emberek millióinak ellopott adataival élnek vissza a csalók. Azért, hogy te ne eshess ebbe a hibába, és az online fiókjaid, adataid biztonságban legyenek, most megmutatjuk a legkönnyebben feltörhető jelszavakat egy listában. Ha a tiéd közöttük van, azonnal cseréld le egy sokkal megbízhatóbb jelszóra. 
 

 

A cik folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Olcsóbb iphone X jöhet ősszel! Részletek a cikkben!

Olcsóbb iphone X jöhet ősszel! Részletek a cikkben!

2018-06-29

Az iPhone X még mindig óráiási népszerűségnek örvnd, azonban sokkal kevesebbet sikerült eladni belőle, mint azt várták, melynek egyetlen fő oka van még pedig az ára. Azt rebesgetik, a legújabb iPhone egy sokkal olcsóbb iPhone X lesz sokak nagy örömre, hiszen a legjobb funkciókat élvezhetjük majd benne. Nézd meg te is mi az igazság!

Sokallod a villanyszámlád? 4 dolog, ami csúnyán megnyomja a fogyasztásod!

Sokallod a villanyszámlád? 4 dolog, ami csúnyán megnyomja a fogyasztásod!

2018-07-07

Ha hónap végén mindig soknak találod a villanyszámládat, akkor eljött az idő, hogy takarékoskodj! Mutatunk 4 dolgot, ami csúnyán megnyomhatja a fogyasztást!

5 millió forintot rágtak szét a patkányok az ATM-ben

5 millió forintot rágtak szét a patkányok az ATM-ben

2018-07-10

Egy indiai bankautomatában 18.000 dollár értékben rágott szét egy patkány rúpiát, azaz körülbelül 5 millió forinton csemegézett az élőlény! Ez a legdrágább lakás, amit valaha állat kapott :)


2018-07-13 5 km útszakaszt 2 nap alatt aszfaltoztak le Ausztráliában

Ez a profi munka! Mindössze 2 napba telt, hogy 5 km útszakaszt leaszfaltozzanak Ausztráliában! Miért nem használják máshol is ezt a technikát? Ez munka!

2018-07-16 DJI OSMO Mobile 2 a képstabilizátorok etalonja

A DJI legújabb terméke az OSMO Mobile 2 elérhető áron nyújt olyan technológiát mint a profi képstabilizátorok. Érdemes megismerni, hiszen sokkal könnyebbé teszi a családi videózást, és az életünk nagyobb pillanatit profi minőségben örökíthetjük meg segítségével. Leírom első tapasztalataimat, hogy jobban megismerjétek ezt a telefon kiegészítőt!

A japán szurkolók és futballisták az egész világnak példát mutattak a VB-n!

Bár lehet, hogy a japánok a 2018-as VB-n nem értek el dobogós helyezést, de a futballisták és a szurkolók az egész világnak példát mutattak, mikor...

A gazdag és sikeres emberek 7 közös szokása, vonása!

Ha te is mindig irigykedve nézel a gazdag ismerőseidre, és nem érted, hogy van az, hogy egyeseknek mindig van pénzük, Alig tudod beosztani a fizetésed,...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.