Ezeket a jelszavakat soha ne használd!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. November 20. Kedd - Jolán
hirdetes
 | Szerző: T. B.
címkék: Lenyűgöző technika

Legrosszabb jelszavak 2017-ben! Ha a tiéd köztük van azonnal cseréld le!

hirdetes
Pillanatokat lehet feltörni a listában szereplő jelszavakat, ezért soha ne használd ezeket!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Minden év végén statisztikát készítenek a leggyengébb jelszavakról, amiket sokan használnak, és így egyre többen esnek áldozatul a jelszó feltöréseknek. Most megmutatjuk nektek a legrosszabb jelszavak listáját 2017-ből, ha a tiéd köztük van azonnal változtasd meg, mert komoly veszélynek teszed ki személyes adataidat.

Sajnos még mindig nagyon sok vannak, akik vagy a hozzá nem értés vagy a velem úgy sem történhet, meg filozófia miatt nem fordítanak kellő figyelmet jelszavaik, adataik védelmére. Sajnos a modern technológia fejlődésével egyre többen szeretnénk hasznot húzni a naiv felhasználókból, ezért egyre elterjedtebb a jelszó feltöréssel szerzett adatokkal történő visszaélés. Pedig annyira egyszerű ezek ellen a támadások ellen védekezni. 

hirdetes

 


Kevesen tudják, de ahhoz, hogy valaki ellophassa a személyiségünket elég megtudni egy fontos jelszót, ahol személyes adatokhoz, mint lakcím, születési dátum, igazolvány számok juthat hozzá, és máris birtokában van minden amivel nagyon könnyen visszaélhet, és a későbbiekben komoly fejfájást okozhat. Persze ismerjük a legalapvetőbb trükköket, és szerencsére nagyon sokan ma már nem dőlnek be egy spam emailnek, de lássuk be még ma is nagyon sokan használnak olyan gyenge jelszavakat, melyeket pár pillanatba kerül feltörni.

 

 

Hiába figyel rá jobban egyre több szolgáltató, hogy csak erős jelszavakat lehessen használni oldalaikon, még így is nagyon nagy az a rés, amit nem sikerült ilyen biztonsági technikákkal lefedni, és ezért az átlag felhasználók adatai még mindig nagyon könnyen megszerezhetők. Ne higgyük azt, hogy az adatain nem értékesek, és hogy velünk ez úgy sem történhet meg, mert sajnos még ma is minden nap emberek millióinak ellopott adataival élnek vissza a csalók. Azért, hogy te ne eshess ebbe a hibába, és az online fiókjaid, adataid biztonságban legyenek, most megmutatjuk a legkönnyebben feltörhető jelszavakat egy listában. Ha a tiéd közöttük van, azonnal cseréld le egy sokkal megbízhatóbb jelszóra. 
 

 

A cik folytatásáért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Világsikert arat a magyar írásfejlesztő toll!

Világsikert arat a magyar írásfejlesztő toll!

2018-10-05

Az egész világon kezd elterjedni ez a magyar írásfejlesztő toll. Egyszerűen szenzációs, ha megismered, akkor megtudod, hogy miért annyira zseniális, próbáld ki te is!

Te hány lányt látsz ezen a képen? Ezen vitatkozik az egész internet!

Te hány lányt látsz ezen a képen? Ezen vitatkozik az egész internet!

2018-10-05

Tiziana Vergari svájci művésznő feltöltött egy fotót az Instagramra, melyet egy hét alatt több, mint 13 ezren osztottak meg! Számtalan változat volt már, te vajon hány lányt látsz ezen a képen?

Végig magát kamerázta a vegasi útját dokumentáló ír kiránduló

Végig magát kamerázta a vegasi útját dokumentáló ír kiránduló

2018-10-08

A GoPro nem túl bonyolult eszköz, pont ezért választják az emberek mindenféle időtöltés lefilmezéséhez. Az ír Evan Griffin édesapja fiától kölcsönkapott GoProjával, las vegasi útját dokumentálta volna, ám nem ment ez olyan könnyen.


2018-10-31 GoPro Hero 7 felhasználási tippek

A legújabb GoPro Hero 7 a legextrémebb körülmények között is képes helyt állni. A 10 méterig valóban vízálló, ezenkívül törés, és porálló kamerával többet extrém sportolási körülmények között sem kell kompromisszumot kötnöd. Készíts profi felvételeket a hidegben ar a hegytetején is mindenféle rákészülés nélkül!

2018-11-12 Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

Félelmetes videót tett közzé a NASA a világhálóra, ami mindenkit sokkolt, aki csak megnézte ezt a rövid kisfilmet. Mutatjuk a videót! Rád hogy hatott?

Fény derült az igazságra! Nem a jéghegy okozta a Titanic halálát!

A történelem legnagyobb hajókatasztrófája, a Titanic elsüllyedése még több, mint 100 évvel a tragédia után is él az emberek emlékeiben. De vajon...

7 dolog, amit már most megtehetsz, hogy elkerüld a karácsonyi őrületet

Minden egyes karácsonyi őrület után megfogadom, hogy a jövő évit másképp fogom csinálni, időben elkezdem és társai. Úgy érzem, ebben az évben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.