Elképesztő újdonság a DJI háza táján, amit neked is látnod kell!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Október 20. Szombat - Vendel
hirdetes
 | Szerző: T.B.
címkék: Lenyűgöző technika

A legújabb DJI drónok mindenkit levesznek a lábukról! Megmutatjuk miért!

hirdetes
Elképesztő újdonságok a drón piacon, melyeket neked is látnod kell!

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A tech piacon kifejezetten az okos mobilok piacán nagyon nehéz újat alkotni, még nehezebb izgalomba hozni a vásárlókat valamilyen elképesztő újdonsággal. A DJI-nak a drónpiacon sikerült, annak ellenére, hogy már itt is nagyon nehéz újat mondani azoknak, akik már évek óta repülnek. Az augusztusi nagy bejelentést még is sokan várták, és sikerült meglepni mindenkit 2 vadi új elképesztő funkciókkal rendelkező drónnal. Nézd meg Te is mit tudnak a legújabb drónok, nem fogsz, bennük csalódni azt garantálom!

A drónozás a 2010-es évek legújabb és lassan a legelterjedtebb modern kori hobbijává növi ki magát. Elképesztő népszerűségnek örvend napjainkban, és még csak nem is látszik a lassítás a közeljövőben. Hiába ellenezték a drónozást a kezdetekben olyan sokan, mégsem tudták megállítani a technikai fejlődés, és a folyamatos fejlesztések ezen fajtáját, és úgy látszik mindenkinek jobb így. A repülés egészen elképesztő világ, melyet, ha egyszer megtapasztalsz képtelen vagy elszalasztani az újabbnál újabb lehetőségeket, hogy újra szárnyalhass. Az elképesztő légi felvételekről, és fotókról nem is beszélve. Olyan csodálatos világot fedezhetünk fel a drónok által a magasban, amit előtt soha nem tudtunk, így már érthető is az a nagy rajongás, ami körülveszi ezt a hobbit. A drónpiacon még mindig elképesztő 80%-os részesedéssel vezető szerepet tölt be a DJI, amit a minőségi anyag felhasználással, és az elképesztő technikai adottságú drónjaikkal értek el, és úgy néz ki ezután sem sikerül majd egykönnyen a konkureciának megdönteni.

hirdetes

 


Augusztusi nagy újdonságok


Augusztusban egy kisebb késéssel, de megérkezett két újdonság is a DJI részéről, melyre már olyan sokan vártak. A DJI Mavic 2 Pro, és a DJI Mavic 2 Zoom, melyek úgy néz ki letarolják a drónpiacot. Olyan különleges funkciókkal rendelkeznek, melyeket egyik egyetlen drónnál sem láthattunk, és a repülési idejük is igazán lenyűgöző. Sok ilyen tech- es bejelentést láttam már, és éppen ezért, meg mert folyamatosan nyomon követem a drónvilágot nehéz lenyűgözni, de az esemény végéig nem tudtam felállni a gép elől, ugyanis nem csak a promóciós anyag sikerül kiválóra, de a két drón is. Ha felkeltette az érdeklődésedet a két drón részletesebb leírása, és ahonnan könnyedén megvásárolható megbízható helyről, akkor KATTINTS IDE!


Ha pedig szeretnél részletesebben olvasni a két drónnal kapcsolatos véleményemről, és a tapasztalatokról, akkor lapozz a következő oldalra, ahol részletesen leírjuk minden előnyét és hátrányát, ha van, ennek a két DJI drónnak. Emeled profi szintre a repülés élményét, és nézd meg jobban az elképesztő újításokat tartogató DJI drónokat.

 

Kihagyhatatlan újdonságokat találhatsz a legújabb két DJI drónban!

A cikk folytatásáért lapozz a következő oldalra!
 

hirdetes
hirdetes

Egy pofonegyszerű trükk, amivel fél perc alatt kiszabadíthatod, ha bezártad a kocsiba a kulcsot!

Egy pofonegyszerű trükk, amivel fél perc alatt kiszabadíthatod, ha bezártad...

2018-09-27

Ha bezártad véletlenül a kocsiba a kulcsodat, akkor sem kell azonnal lakatost keresned vagy a szervízt hívnod! Íme egy trükk, amivel fél perc alatt kiszabadíthatod onnan!

A legújabb DJI drónok mindenkit levesznek a lábukról! Megmutatjuk miért!

A legújabb DJI drónok mindenkit levesznek a lábukról! Megmutatjuk miért!

2018-09-30

A DJI az abszolút vezető dróngyártó a piacon két újdonsággal is érkezett az őszre, melyekkel mindenkit kérdés nélkül lenyűgöztek. Az elképesztő funkciókat kapott két legújabb drón a DJI Mavic 2 Zoom, és a DJI Mavic 2 Pro forradalmasítják a drónpiacot, és ezzel megszilárdítják a DJI vezető szerepét a drónok fejlesztésében. Nézd meg mit tudnak.

Világsikert arat a magyar írásfejlesztő toll!

Világsikert arat a magyar írásfejlesztő toll!

2018-10-05

Az egész világon kezd elterjedni ez a magyar írásfejlesztő toll. Egyszerűen szenzációs, ha megismered, akkor megtudod, hogy miért annyira zseniális, próbáld ki te is!


2018-10-05 Te hány lányt látsz ezen a képen? Ezen vitatkozik az egész internet!

Tiziana Vergari svájci művésznő feltöltött egy fotót az Instagramra, melyet egy hét alatt több, mint 13 ezren osztottak meg! Számtalan változat volt már, te vajon hány lányt látsz ezen a képen?

2018-10-08 Végig magát kamerázta a vegasi útját dokumentáló ír kiránduló

A GoPro nem túl bonyolult eszköz, pont ezért választják az emberek mindenféle időtöltés lefilmezéséhez. Az ír Evan Griffin édesapja fiától kölcsönkapott GoProjával, las vegasi útját dokumentálta volna, ám nem ment ez olyan könnyen.

Az egyéjszakás kalandok császárai ezek a csillagjegyek!

Most eláruljuk melyik az a 3 csillagjegy, akik a legkönnyebben csábulnak el az egyéjszakás kalandoknak! Ők azok, akiknek elég egy kis flört, vonzódás...

Sikerül megtalálnod, hogy hová bújt a kutya a képen?

Ez a képes feladvány egyáltalán nem könnyű. Nem sokan voltak eddig, akik meg tudták fejteni, de ha jó megfigyelőképességgel rendelkezel és kreatív...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.