Magyar férfi fejthette meg a Piramisok titkát?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Szeptember 19. Szerda - Vilhelmina
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Érdekesség, Technika, Történelem

Egy magyar férfi fejtette meg a Piramisok titkát!

hirdetes
Magyar férfi fejthette meg a Piramisok titkát?

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Lippai Vilmos, nyugalmazott ceglédi rendőr, aki mindig is csodálta a Piramisok épületeit, Egyiptom titkait. Most azt állítja, hogy megfejtette a 2000 éves piramisok titkát!

Egy ceglédi, nyugalmazott rendőr a 2000 éves piramisok rejtélyének nyomába eredt. Most pedig azt állítja, hogy megfejtette a titkát! Lippai Vilmos, korábban ceglédi rendőr volt, már nyugalmazottként elmondta, hogy őt mindig is érdekelte Egyiptom, a piramisok, a sok rejtély, és mindig is szerette volna megfejteni ezek titkait. Mivel az egykori építőmesterek nem hagytak semmilyen feljegyzést az akkori építészetről, arról, hogy hogyan építhették meg ezeket a monumentális piramisokat, így ez még most is homály számunkra.

hirdetes

 

Számos régész, mérnök, tudós eredt már a piramisok titkának nyomába, de eddig senkinek sem sikerült biztosan kiderítenie az igazságot. Vilmos egy építkezésen jött rá a megfejtésre… 2013-ban el is mondta ezt a közvéleménynek, majd azóta is bizton hisz az elméletében és próbálja bizonyítani igazát. “Éppen egy rámpán toltunk fel egy óriási vasbeton gerendát, és ekkor jöttem rá, hogy az egyiptomiak is valahogy így csinálhatták...” 

 

Lapozz egyet és nézd meg a piramisok titkának megfejtését részletesebben!

hirdetes
hirdetes

Már most imádják a szülők! Egy iskola, mely  megelőzi a gyerekek internet függőségét!

Már most imádják a szülők! Egy iskola, mely megelőzi a gyerekek internet...

2018-09-03

Az eBay technikai igazgatója is ilyen iskolába küldte gyermekét tanulni! Vajon miért? Talán mert ez a helyes? Ez az iskola megelőzi a gyermekek internet függőségét!

Élve temették el ezt a szerelmes párt. 2800 év múlva találtak rájuk kutatók így!

Élve temették el ezt a szerelmes párt. 2800 év múlva találtak rájuk...

2018-06-08

Ezt a szerelmes párt élve temették el... 2800 év múlva, amikor a kutatók rájuk találtak, szóhoz se tudtak jutni a látványtól... Csodálatos dolgot láttak!

Ezek után mondd te is, hogy paraszt!

Ezek után mondd te is, hogy paraszt!

2018-06-26

Vannak, akik buzgón használják a paraszt szót más emberekre, mint lekicsinylő jelzőt... Nos, ezeknek az embereknek mondjuk el most kik is valójában a parasztok!


2018-03-23 Rejtélyes dolgokat találtak a Bermuda háromszögben!

Miközben kerestek egy elsüllyedt tengeralattjárót, különleges dolgokra bukkantak a Bermuda háromszög fenekén... Mutatjuk víz alatti fotókon!!! Elképesztő!

2018-01-06 6 történelmi tény, amit eddig igaznak hittél!

6 olyan történelmi tényt mutatunk most meg neked, amiről eddig azt gondoltad, hogy igazak! A történelem könyvek is igaznak mesélik, pedig nagyon nem azok!

2018-03-16 Elfeledett csodás magyar szavaink.

Milyen jó is lenne elmagyarázni a fiamnak, hogy mi is az a sarjú vagy a csomoros... Te emlékszel még ezekre a magyar szavainkra? Most elhoztuk nektek ezt a csodás, elfeledett nyelvet!

2018-06-04 Átalakított egy emeletes buszt a hajléktalanoknak Portsmouth-ban!

Ez a nő gondolt egyet, és átalakított egy emeletes buszt Portsmouth-ban a hajléktalanoknak! Egyetlen buszból 12 embernek jut fedett hely éjszakára! Szerintem követendő példa ez!

Így is drágult a tojás, de lehet Karácsonyra már 70 Ft lesz darabja!!!

Idén már emelkedett a vaj ára és úgy tűnik a tojás ára is követi. Az elmúlt hetekben már áremelkedést tapasztalhattunk, de most tovább drágul a...

Megszületett végre az ítélet Rékasi Károly ügyében!

Mint azt mindenki tudja, Rékasi Károlynak balesete volt még 2015-ben. Ő motorral volt, és ütközött egy személyautóval. Most született meg az ítélet...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.