Magyar férfi fejthette meg a Piramisok titkát?

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. November 20. Kedd - Jolán
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Érdekesség, Technika, Történelem

Egy magyar férfi fejtette meg a Piramisok titkát!

hirdetes
Magyar férfi fejthette meg a Piramisok titkát?

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Lippai Vilmos, nyugalmazott ceglédi rendőr, aki mindig is csodálta a Piramisok épületeit, Egyiptom titkait. Most azt állítja, hogy megfejtette a 2000 éves piramisok titkát!

Egy ceglédi, nyugalmazott rendőr a 2000 éves piramisok rejtélyének nyomába eredt. Most pedig azt állítja, hogy megfejtette a titkát! Lippai Vilmos, korábban ceglédi rendőr volt, már nyugalmazottként elmondta, hogy őt mindig is érdekelte Egyiptom, a piramisok, a sok rejtély, és mindig is szerette volna megfejteni ezek titkait. Mivel az egykori építőmesterek nem hagytak semmilyen feljegyzést az akkori építészetről, arról, hogy hogyan építhették meg ezeket a monumentális piramisokat, így ez még most is homály számunkra.

hirdetes

 

Számos régész, mérnök, tudós eredt már a piramisok titkának nyomába, de eddig senkinek sem sikerült biztosan kiderítenie az igazságot. Vilmos egy építkezésen jött rá a megfejtésre… 2013-ban el is mondta ezt a közvéleménynek, majd azóta is bizton hisz az elméletében és próbálja bizonyítani igazát. “Éppen egy rámpán toltunk fel egy óriási vasbeton gerendát, és ekkor jöttem rá, hogy az egyiptomiak is valahogy így csinálhatták...” 

 

Lapozz egyet és nézd meg a piramisok titkának megfejtését részletesebben!

hirdetes
hirdetes

Fény derült az igazságra! Nem a jéghegy okozta a Titanic halálát!

Fény derült az igazságra! Nem a jéghegy okozta a Titanic halálát!

2018-11-14

A történelem legnagyobb hajókatasztrófája, a Titanic elsüllyedése még több, mint 100 évvel a tragédia után is él az emberek emlékeiben. De vajon tényleg a jéghegy okozta a bajt? Elmondjuk!

Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

2018-11-12

Félelmetes videót tett közzé a NASA a világhálóra, ami mindenkit sokkolt, aki csak megnézte ezt a rövid kisfilmet. Mutatjuk a videót! Rád hogy hatott?

A világ leggonoszabb női!

A világ leggonoszabb női!

2018-10-26

Most bemutatjuk nektek a világ leggonoszabb nőit, akik tetteikkel felkerültek erre a nem túl büszke listára! Vannak köztük tömeggyilkosok, nácik, de még királynő is!


2018-10-18 Átrepült egy drón az Auschwitz-i haláltábor fölött!

A hideg kirázott azoktól a képektől, amiket egy drón készített, amellyel átrepültek az Auschwitz-i haláltábor felett! Borzalmas és szívszorító látvány még most is!

2018-06-26 Ezek után mondd te is, hogy paraszt!

Vannak, akik buzgón használják a paraszt szót más emberekre, mint lekicsinylő jelzőt... Nos, ezeknek az embereknek mondjuk el most kik is valójában a parasztok!

2018-06-08 Élve temették el ezt a szerelmes párt. 2800 év múlva találtak rájuk kutatók így!

Ezt a szerelmes párt élve temették el... 2800 év múlva, amikor a kutatók rájuk találtak, szóhoz se tudtak jutni a látványtól... Csodálatos dolgot láttak!

2018-09-03 Már most imádják a szülők! Egy iskola, mely megelőzi a gyerekek internet függőségét!

Az eBay technikai igazgatója is ilyen iskolába küldte gyermekét tanulni! Vajon miért? Talán mert ez a helyes? Ez az iskola megelőzi a gyermekek internet függőségét!

Fény derült az igazságra! Nem a jéghegy okozta a Titanic halálát!

A történelem legnagyobb hajókatasztrófája, a Titanic elsüllyedése még több, mint 100 évvel a tragédia után is él az emberek emlékeiben. De vajon...

7 dolog, amit már most megtehetsz, hogy elkerüld a karácsonyi őrületet

Minden egyes karácsonyi őrület után megfogadom, hogy a jövő évit másképp fogom csinálni, időben elkezdem és társai. Úgy érzem, ebben az évben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.