Mobil akksi feltöltés

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Július 21. Szombat - Dániel
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Egészség, Érdekesség, Világunk

Ezért nem lenne szabad 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját!

hirdetes
Mobil akksi feltöltés

Ha ezt megtudod, ezek után te se fogod többé 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját! Még a telefont nem is károsítja, de valami mást bizony nagyban! Ez hihetetlen!

A legtöbbünk rémálma út közben az, hogy egyszer csak felfedezzük, alig van már pár százalék a telefon töltöttségi szintjéből. Hogyan fogjuk így megnézni azt a fontos email-t, üzenni az ismerősünknek vagy készíteni egy képet egy elszalaszthatatlan pillanat? Sokan azt gondolják, hogy a másnapra való felkészül szerves része kell, hogy legyen az, hogy egy egész éjszakán át töltőn hagyják a telefonjukat, így az biztosan nem fogja őket cserben hagyni. Nos, kiderült, hogy ez nem teljesen a legjobb megoldás.

hirdetes

 

Szakértők figyelmeztetnek, hogy a töltőn lévő telefon mellett aludni egyáltalán nem kedvező számunkra. David Gale, egy öko-építészettel foglalkozó cég, a Gale & Snowden vezetője elmondta, hogy az agyunk nagyon alacsony feszültségű elektromos energiával működik. “Az agyunk elektromos energiát használ arra, hogy üzenetet küldjön az izmainknak. Az ember által létrehozott elektromos áram, amely az otthonainkat és eszközeinket is ellátja, interferál ezzel a működéssel.” 

 

Az elektromágneses sugárzás, amelyet minden elektromos energiával működő eszköz kibocsát, manapság már mindenütt körülvesz bennünket. Hatásának kivédésére talán a legjobb megoldás a földelésnek nevezett gyakorlat, amelynek során csupasz lábunkkal a földön járunk, fűben fekszünk, vagy természetes vizekben vagyunk. Ezt ugyebár nem lehet kivitelezni minden éjszakai alvás során, ezért nagyon fontos, hogy minimálisra csökkentsük az alvás közben minket körbevevő elektromos eszközök számát és azok elektromágneses sugárzás kibocsátását. Ha a telefon a közelünkben van és töltőn is van, az nagyban zavarja az alvásunk minőségét. 

 

Lapozz egyet és nézd meg miért ne töltsd fel az akksit 100%-ra soha!

hirdetes
hirdetes

Osho üzenete mindenkinek - csillagjegy szerint

Osho üzenete mindenkinek - csillagjegy szerint

2018-07-09

Osho egy spirituális tanító volt, a következőket üzeni mindenkinek! Megtudhatod, hogy szerinte milyen élettanítás illik a legjobban a különböző csillagjegyekhez.

A gazdag és sikeres emberek 7 közös szokása, vonása!

A gazdag és sikeres emberek 7 közös szokása, vonása!

2018-07-17

Ha te sem érted, hogy van az, hogy egyeseknek mindig van pénzük, te pedig alig tudod beosztani a fizetésed, akkor jobb, ha elsajátítasz egy pár hasznos trükköt.

Melyik tengerparton nyaralnál leginkább?

Melyik tengerparton nyaralnál leginkább?

2018-07-12

Válaszd ki melyik a neked leginkább tetsző tengerpart, és én elmondom milyen érdekes dolgokat árul el ez rólad! Sok mindent megtudhatsz magadról ebből a személyiség tesztből!


2018-07-16 IQ-Teszt! Csak magas intelligenciahányadossal rendelkező emberek képesek megoldani

Az IQ tesztek hűen rávilágítanak arra, hogy az adott személy hogyan gondolkodik. Az adott esetben azt is értjük, hogy nem mindenki tudja megoldani ezt a matematikai feladványt.

2018-07-07 5 illemszabály, amit mindenkinek ismernie kellene!

Sajnos a mai világban már nem sokan ismerik, illetve tartják be a következő 5 íratlan illemszabályt. Pedig nagyon fontosak, még konfliktus is kevesebb lenne az életben!

2018-07-10 5 millió forintot rágtak szét a patkányok az ATM-ben

Egy indiai bankautomatában 18.000 dollár értékben rágott szét egy patkány rúpiát, azaz körülbelül 5 millió forinton csemegézett az élőlény! Ez a legdrágább lakás, amit valaha állat kapott :)

2018-07-13 5 km útszakaszt 2 nap alatt aszfaltoztak le Ausztráliában

Ez a profi munka! Mindössze 2 napba telt, hogy 5 km útszakaszt leaszfaltozzanak Ausztráliában! Miért nem használják máshol is ezt a technikát? Ez munka!

A japán szurkolók és futballisták az egész világnak példát mutattak a VB-n!

Bár lehet, hogy a japánok a 2018-as VB-n nem értek el dobogós helyezést, de a futballisták és a szurkolók az egész világnak példát mutattak, mikor...

A gazdag és sikeres emberek 7 közös szokása, vonása!

Ha te is mindig irigykedve nézel a gazdag ismerőseidre, és nem érted, hogy van az, hogy egyeseknek mindig van pénzük, Alig tudod beosztani a fizetésed,...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.