Mobil akksi feltöltés

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. November 17. Szombat - Hortenzia, Gergő
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Egészség, Érdekesség, Világunk

Ezért nem lenne szabad 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját!

hirdetes
Mobil akksi feltöltés

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Ha ezt megtudod, ezek után te se fogod többé 100%-ra feltölteni a mobilod akksiját! Még a telefont nem is károsítja, de valami mást bizony nagyban! Ez hihetetlen!

A legtöbbünk rémálma út közben az, hogy egyszer csak felfedezzük, alig van már pár százalék a telefon töltöttségi szintjéből. Hogyan fogjuk így megnézni azt a fontos email-t, üzenni az ismerősünknek vagy készíteni egy képet egy elszalaszthatatlan pillanat? Sokan azt gondolják, hogy a másnapra való felkészül szerves része kell, hogy legyen az, hogy egy egész éjszakán át töltőn hagyják a telefonjukat, így az biztosan nem fogja őket cserben hagyni. Nos, kiderült, hogy ez nem teljesen a legjobb megoldás.

hirdetes

 

Szakértők figyelmeztetnek, hogy a töltőn lévő telefon mellett aludni egyáltalán nem kedvező számunkra. David Gale, egy öko-építészettel foglalkozó cég, a Gale & Snowden vezetője elmondta, hogy az agyunk nagyon alacsony feszültségű elektromos energiával működik. “Az agyunk elektromos energiát használ arra, hogy üzenetet küldjön az izmainknak. Az ember által létrehozott elektromos áram, amely az otthonainkat és eszközeinket is ellátja, interferál ezzel a működéssel.” 

 

Az elektromágneses sugárzás, amelyet minden elektromos energiával működő eszköz kibocsát, manapság már mindenütt körülvesz bennünket. Hatásának kivédésére talán a legjobb megoldás a földelésnek nevezett gyakorlat, amelynek során csupasz lábunkkal a földön járunk, fűben fekszünk, vagy természetes vizekben vagyunk. Ezt ugyebár nem lehet kivitelezni minden éjszakai alvás során, ezért nagyon fontos, hogy minimálisra csökkentsük az alvás közben minket körbevevő elektromos eszközök számát és azok elektromágneses sugárzás kibocsátását. Ha a telefon a közelünkben van és töltőn is van, az nagyban zavarja az alvásunk minőségét. 

 

Lapozz egyet és nézd meg miért ne töltsd fel az akksit 100%-ra soha!

hirdetes
hirdetes

5 alvó póz, ami nagyon jó hatással van az egészségedre!

5 alvó póz, ami nagyon jó hatással van az egészségedre!

2018-11-06

A napunk egyharmadát alvással töltjük, úgyhogy egyáltalán nem mindegy milyen pózban. Most megmutatjuk azt az 5 alvó pózt, ami jó hatással lesz az egészségedre!

22 milliót fizet a lottónyertes annak, aki végre hajlandó járni vele

22 milliót fizet a lottónyertes annak, aki végre hajlandó járni vele

2018-11-11

Évi 22 millió forintnak megfelelő összeget ad majd ez a lottónyertes annak a férfinak, aki jár vele. Nos Urak, ki az, aki bevállalja ezt a nagy terhetM :D

Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

Mindenki megrémült a NASA videójától! Nagyon félelmetes!

2018-11-12

Félelmetes videót tett közzé a NASA a világhálóra, ami mindenkit sokkolt, aki csak megnézte ezt a rövid kisfilmet. Mutatjuk a videót! Rád hogy hatott?


2018-10-29 Óriási tragédia történt Ferihegyen! Meghalt egy kislány a repülőgépen!

Óriási tragédia történt a minap Ferihegyen! Moldovából Ausztriába utazó gépen egy 4,5 éves kislány rosszul lett, megkeezdték már fent az újraélesztését, de sajnos nem sikerült, így a gyermek meghalt.

2018-11-14 Fény derült az igazságra! Nem a jéghegy okozta a Titanic halálát!

A történelem legnagyobb hajókatasztrófája, a Titanic elsüllyedése még több, mint 100 évvel a tragédia után is él az emberek emlékeiben. De vajon tényleg a jéghegy okozta a bajt? Elmondjuk!

2018-11-06 A meteorológus elárulta, hogy lesz-e hó télen. Nagyon meglepődtünk!

Nagyon meglepődhetünk télen! Mi is ledöbbentünk azon, amit a meteorológus mondott most, mikor megkérdeztük, hogy mikor lesz vagy egyáltalán lesz-e hó a télen!

2018-10-31 Müller Péter szerint nincs Halottak napja, csak Szeretet napja van!

Eljött az év egyik legszívhezszólóbb ünnepe, a Halottak napja. Mi így emlegetjük, pedig sokkal inkább igaza lehet Müller Péternek és ezt a napot inkább a Szeretet napjának kellene neveznünk...

Fény derült az igazságra! Nem a jéghegy okozta a Titanic halálát!

A történelem legnagyobb hajókatasztrófája, a Titanic elsüllyedése még több, mint 100 évvel a tragédia után is él az emberek emlékeiben. De vajon...

7 dolog, amit már most megtehetsz, hogy elkerüld a karácsonyi őrületet

Minden egyes karácsonyi őrület után megfogadom, hogy a jövő évit másképp fogom csinálni, időben elkezdem és társai. Úgy érzem, ebben az évben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.