Csodás Mongólia

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. December 18. Kedd - Auguszta
hirdetes
 | Szerző: Pi
címkék: Érdekesség

Mongólia a csodák hazája

hirdetes
Csoda ez az ország

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Kinek mi jut eszébe Mongóliáról? Az is lehetne a kérdés (így talán pontosabb is lenne), hogy i mit tud Mongóliáról? Most bemutatjuk ezt a csodás országot!

Persze történelmi tanulmányaink során már ismereteket szereztünk erről az országról, melyet északról Oroszország, délről pedig Kína határol. Két szuperhatalom között élnek a félig meddig baráti népek, hiszen a hunok vándorlása alatt volt, hogy együtt élt a két nép. Mongol kutatók azt is szeretnék évek óta bebizonyítani, hogy ők is a hunok leszármazottai. Ezt a hasonló nép motívumokkal magyarázzák részben. Sőt! Bár azt tarták, hogy a magyar a világ legnehezebb nyelve, külön érdekességet ad a kapcsolatnak, hogy a két nép nyelve között komoly hasonlóságok, ugyan olyan szavak vannak. Legalább 1500 olyan szót ismerünk, ami nálunk és náluk is megtalálhatóak.

hirdetes

Bryan North a világ egzotikusabb felét járja és ha már eljut valahova, akkor készít egy nem mindennapi videót is. A Mongóliáról készített anyagát néhány hónap alatt több, mint 100 000-en nézték meg. Munkássága alatt már 20 000 feliratkozó felett jár, ami az ilyen fajta videók esetében több, mint dicséretes.

A következő oldalon mi magunk is megmutatjuk ezt a felvételt, Mongólia csodáját. Látva ezt a videót az ember furcsa késztetést érez arra, hogy saját szemével lássa ezt a nem mindennapi országot. Elhiszed? Nem? Próbáljuk ki!

hirdetes
hirdetes

20 hihetetlen tény a karácsonyról! Még biztosan nem hallottál eddig ezekről!

Van néhány olyan megdöbbentő tény, melyet eddig biztosan te sem tudtál a karácsonyról, és a téli ünnepekről! Most megosztjuk veled ezt a 20...

Sokallod a villanyszámlád? 4 dolog, ami csúnyán megnyomja a fogyasztásod!

Ha hónap végén mindig soknak találod a villanyszámládat, akkor eljött az idő, hogy takarékoskodj! Mutatunk 4 dolgot, ami csúnyán megnyomhatja a fogyasztást!
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.