Csodás Mongólia

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Augusztus 17. Péntek - Jácint
hirdetes
 | Szerző: Pi
címkék: Érdekesség

Mongólia a csodák hazája

hirdetes
Csoda ez az ország

Kinek mi jut eszébe Mongóliáról? Az is lehetne a kérdés (így talán pontosabb is lenne), hogy i mit tud Mongóliáról? Most bemutatjuk ezt a csodás országot!

Persze történelmi tanulmányaink során már ismereteket szereztünk erről az országról, melyet északról Oroszország, délről pedig Kína határol. Két szuperhatalom között élnek a félig meddig baráti népek, hiszen a hunok vándorlása alatt volt, hogy együtt élt a két nép. Mongol kutatók azt is szeretnék évek óta bebizonyítani, hogy ők is a hunok leszármazottai. Ezt a hasonló nép motívumokkal magyarázzák részben. Sőt! Bár azt tarták, hogy a magyar a világ legnehezebb nyelve, külön érdekességet ad a kapcsolatnak, hogy a két nép nyelve között komoly hasonlóságok, ugyan olyan szavak vannak. Legalább 1500 olyan szót ismerünk, ami nálunk és náluk is megtalálhatóak.

hirdetes

Bryan North a világ egzotikusabb felét járja és ha már eljut valahova, akkor készít egy nem mindennapi videót is. A Mongóliáról készített anyagát néhány hónap alatt több, mint 100 000-en nézték meg. Munkássága alatt már 20 000 feliratkozó felett jár, ami az ilyen fajta videók esetében több, mint dicséretes.

A következő oldalon mi magunk is megmutatjuk ezt a felvételt, Mongólia csodáját. Látva ezt a videót az ember furcsa késztetést érez arra, hogy saját szemével lássa ezt a nem mindennapi országot. Elhiszed? Nem? Próbáljuk ki!

hirdetes
hirdetes

20 éves kora óta nem öregszik ez a nő!

20 éves kora óta nem öregszik ez az anyuka! Ezen a képen például fiával pózol, de aki nem ismeri őket személyesen, mind azt hitte rájuk, hogy egy...

Így halt meg pontosan Hitler

Időről-időre előkerülnek „megdönthetetlen” bizonyítékok arról, hogy a szörnyűséges tetteket elkövető náci Németország egykori...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.