Nagymama az edzőteremben

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Január 22. Kedd - Vince
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Edzés, Egészség, Érdekesség, Retro

Az egész internet ezen a nagymamán ámul!

hirdetes
Nagymama az edzőteremben

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

A 69 éves nagymama jobban néz ki, mint sok fiatal! Ha meglátod mit művel az edzőterembenben, te is dobsz egy hátast! Példát vehetne róla sok tinédzser is!

Elkezdeni edzőterembe járni valljuk be, nem túl egyszerű dolog. A kanapé és a macinaci sokkal csábítóbb és kényelmesebb. Elnézve azt a sok kidolgozott testű nőt és férfit a közösségi oldalakon és a tv-csatornákon, csak ámuldozik az ember.

Ha arra gondolunk, hogy mi magunk lehetnénk-e ilyenek, egyből válaszol a belső hang. Soha! Ez a nagymama azonban mindjárt bebizonyítja, hogy lehet ezt másként is. Semmi sem lehetetlen és soha nem vagyunk túl öregek ahhoz, hogy fittebbek legyünk. Mindez csak a fejünkben élő gát.

hirdetes

 

A fitt nagyi története

Öt évvel ezelőtt Geralda Barbosa tudatosította magában, hogy nem örvend a legjobb fizikai egészségnek. Alig kapott levegőt, amikor ment fel a lépcsőn és az izmai egyre gyengébbé váltak.

Nem akart többé a gyermekei segítségére szorulni. Amikor a legtöbb ember úgy gondolja, hogy el kell fogadni, amit az élet kiszabott rá, akkor Geralda eldöntötte, hogy ő a kezébe veszi az irányítást.

A nagymama, akinek már négy unokája van, eldöntötte, hogy meglátogat egy edzőtermet a lakóhelyéhez közel.

Geralda jelenleg 69 éves, de az egész testét teljesen átformálta a kitartásának köszönhetően. A legtöbb ember, aki csak fele olyan idős, sok mindent megadna azért, hogy így nézhessen ki. Heti 3x jár el edzeni. Lapozz egyet és nézd meg a róla készült videót!

hirdetes
hirdetes

Az egész internet ezen a nagymamán ámul!

Az egész internet ezen a nagymamán ámul!

2018-12-18

A 69 éves nagymama jobban néz ki, mint sok fiatal! Ha meglátod mit művel az edzőterembenben, te is dobsz egy hátast! Példát vehetne róla sok tinédzser is!

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

2019-01-19

A balkezes emberek sok mindenben igazán különlegesek. A jobbkezesek azt gondolhatják, hogy mennyivel nehezebb a balkezeseknek a mindennapokban, pedig nem így van! Elárulunk most viszont 24 érdekességet róluk!

5 módszer a pénzügyi függetlenség eléréséhez

5 módszer a pénzügyi függetlenség eléréséhez

2019-01-20

A pénzügyi függetlenség azt jelenti, hogy szinte bármit megtehetsz, mégsem kell az anyagiakon gondolkoznod. Természetesen a legtöbb családnak először az alapokról kell gondoskodnia. Először rendezni kell az adósságokat, a diákhitelt, és az sem baj, ha van egy kis vésztartalék a váratlan kiadások fedezésére.


2019-01-21 Íme a világ legokosabb emberei

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai napig áldunk a fejlődésben!

2019-01-18 A legjobb csapatépítő játékok, amiket ki kell próbálnotok a kollégákkal

A csapatépítés az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni az ilyen eseményekben rejlő lehetőségeket. A következőkben bemutatjuk a legjobb csapatépítő játékokat, amiket mindenképp ki kell próbálnotok a kollégákkal!

2019-01-05 80 éves lett Korda György!

Korda György a 80. születésnapját ünnepelte most. Ehhez a szép korhoz képest tökéletesen van a művészúr és nagyon jól néz ki! Isten éltesse őt még nagyon sokáig!

2018-08-28 Az élet igazán 50 felett kezdődik el! Ha elmúltál már 50, ezt kötelező elolvasnod!

Hajlamosak vagyunk 50-en túl eltemetni magunk, siránkozunk, hogy nekünk már úgyis mindegy, mert az életünk felén túl vagyunk. Pedig 50-en túl kezdődhet az igazán szép élet!

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

Ismerd meg te is ezt a népcsoportot, ahol különösképpen nem a férfiak a vezérek, az urak, hanem a nők! Az erősebbik nem pedig rendkívül sok jogától...

Íme a világ legokosabb emberei

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.