Kifutók sztárja ez a nyolcvanéves nagypapa

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Február 19. - Zsuzsanna
hirdetes
címkék: Férfi divat, Retro

Nyolcvanéves nagypapa a kifutók sztárja

hirdetes
Kifutók sztárja ez a nyolcvanéves nagypapa

Wang Deshun, egy nyolcvanéves nagypapa, aki régebben színészként is dolgozott, mára a kifutók sztárjává nőtte ki magát. Nem túlzok, ha azt mondom az egész világ rajong érte!

Wang Deshun, aki korábban színészként és művészként tevékenykedett, már modellként is kipróbálta magát, nem is volt kétséges, hatalmas sikert aratott! A kínai divathéten minden fiatal férfit maga mögött hagyva, mindenkit elvarázsolt. Rendkívül jól néz ki, fitt és valami különleges sárm az, ami mindenkit megbabonázott.

 

Elmondása szerint nem a koron múlik, hogy ki milyen, hanem az elméje állapotán. A kínai nagypapa, akit joggal mondhatunk akár a világ legdögösebb nagyszülőjének, amúgy mai napig dolgozik naponta 3 órát. 50 éves korában kezdett el gyúrni, 70 éves korában pedig igazán belehúzott az edzésekbe :) Állítja: “Ha azt gondolod, hogy túl késő van már és kiöregedtél, vigyázz, mert akkor ez egy mentséggé válhat és a feladás útjára sodor majd téged.”

hirdetes

 

Következő oldalon nézd meg a róla készült videót és képeket!

hirdetes
hirdetes

13 kellemetlen élethelyzet, amit csak az alacsony lányok érthetnek meg

13 kellemetlen élethelyzet, amit csak az alacsony lányok érthetnek meg

2017-01-11

Az alacsony lányokra minden nap újabb veszélyek, kihívások leselkedned. Bosszankodhatnának egész nap, de semmivel se lenne jobb tőle, a legjobb megoldás ha humorosan fogják fel.

Ragadj fénykardot, és kaszabold szét a SZTAKI Szótár oldalát!

Ragadj fénykardot, és kaszabold szét a SZTAKI Szótár oldalát!

2016-12-19

Egy igazán remek kis meglepetést rejtettek el az új Star Wars film alkalmából a SZTAKI online szótár szerkesztői! Megmutatjuk, hol keresd a fénykardot!

A leghosszabb házasság a világon!

A leghosszabb házasság a világon!

2016-12-19

Duranord és Jeanne Veillard 84 éves házasok! Hogy mi a titka hosszú életüknek és kapcsolatuknak? Nézd meg a róluk készült videót, elképesztő! Minden bizonnyal az övéké a világ leghosszabb házassága!


2016-12-15 27 soha nem látott fotó került elő a Titanic-katasztrófáról!

Hátborzongató látni a világ leghíresebb hajójának utolsó napjain készült fényképeket! Ezek a fotók páratlan történelmi értékkel bírnak! Most megmutatjuk őket!

2017-02-07 Elképesztő fotók a múltból, amik legendás pillanatokat örökítenek meg!

Ezek a fantasztikus fényképek olyan legendás pillanatokat örökítenek meg, amiktől teljesen más fényben látod majd a múltat!

2017-01-27 Az emberek haját meggyújtó fodrász az internet új sztárja

A férfi a tűz segítségével éri el a kívánt hatást, ehhez azonban szó szerint lángokba borítja a vendégei haját. Te be mernél ülni a székébe?

2017-02-12 Gusztustalanul torz frizurák, amiket épeszű ember sosem viselne

Összegyűjtöttük a legrosszabb hajviseleteket, amik mintha egy másik dimenzióból származnának! Ezektől a katasztrofális frizuráktól te is garantáltan hajba kapsz majd!

Na ILYEN parkolást csináljon valaki úgy, mint ez a nő!

Ebben a videóban olyan erővel csap le a karma, hogy érdemes kapaszkodni, miközben nézi az ember!

Soha nem találnád ki, hogy mire való ez a rész az evőpálcikákon

Én mindig azt hittem, hogy dísz, de amikor ezt megláttam, azonnal a fejemhez kaptam! Hasznos lehet mindenkinek, aki egyszer úgy dönt, hogy kipróbálja...