fegyver, kéz, pisztoly, rabló, rablás, üzlet, videó

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 22. Kedd - Júlia, Rita
hirdetes
 | Szerző: MC
címkék:

Eljátszotta, hogy a keze egy pisztoly - kirabolt vele egy üzletet

hirdetes
Fegyver nélkül, a jobb kezével rabolt ki egy üzletet

Ez a férfi úgy rabolt ki egy üzletet, hogy fegyver sem volt nála. A kezét rejtegetve hitette el az eladókkal, hogy pisztolyt tart magánál.

Te is utálod, amikor békésen vásárolgatsz és egyszer csak egy férfi előkapja a jobb kezét és kirabolja vele a pénztárat? Persze, hogy nem, hiszen ilyen sosem történik, ugye? Nos, ami azt illeti…

 

Egy nyugodt novemberi éjszakán történt az eset Los Angelesben. A férfi egy 7-11 üzletbe tért be, sikítóan stílusos szalmakalapban. A pénztárhoz lépett egy palack vízzel és miután az előtte fizető elhagyta az üzletet, akcióba lépett.

hirdetes

 

A pénztár tartalmát követelte fenyegető hangon

 

Az eladók először hezitáltak, ekkor vált (látszólag) durvábbá a helyzet. A férfi erre az inge alá nyúlt, mintha megragadná a pisztolyát. Az egyetlen bibi (azaz inkább szerencse) csak az volt, hogy egyáltalán nem tartott magánál semmilyen fegyvert. A rabló a jobb kezét rejtegette és elhitette az áldozatokkal, hogy bármelyik pillanatban elsütheti azt.

 

Ez először poénosnak hangzik, de egy ilyen helyzetben nem meglepő, hogy az eladók nem vették észre, hogy valójában nem voltak veszélyben.

 

A biztonsági kamera felvételét a következő oldalon láthatjuk!

hirdetes
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.