Így tisztítja meg a természetet két önzetlen férfi

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Január 22. Kedd - Vince
hirdetes
 | Szerző: emszi
címkék: Egészség, Érdekesség, Világunk

Ez a két férfi olyasmit tett a természetért, amire senki más nem lenne hajlandó!

hirdetes
Így tisztítja meg a természetet két önzetlen férfi

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Muszáj megismerned ennek a két férfinak a munkáját – számukra a természetnél nincs fontosabb, és az egész világnak fel kell figyelniük arra, amit csinálnak!

Habár a környezetvédelem egyre több figyelmet kap az utóbbi években, mégis elképzelhetetlenül nagy mennyiségű hulladék hever szerteszét nem csupán az utcákon és parkokban, de a kevésbé frekventált, területeken is, mint például a túraútvonalakon.

 

Nem tudom, ki hogy van vele, de ha én sétálni megyek az erdőbe, akkor mindig elszomorít, ha szétdobált műanyagpalackokat, csokipapírokat és egyéb oda nem illő dolgokat találok. Ezzel szerencsére nem vagyok egyedül, de két férfi olyasmire szánta el magát, amihez tényleg elképesztő akaraterő és önzetlenségre van szükség.

hirdetes

 

Seth (26) és Paul (30) a természet legjobb barátai

 

Seth és Paul mindennél jobban imádják a természetet. Mint minden lelkiismeretes túrázó, ők is elszörnyülködve tapasztalták, hogy mennyi emberi hulladék piszkítja a különböző útvonalakat. Elhatározták, hogy ha már a természet volt olyan kedves, hogy megajándékozta őket a csodálatos tájakkal és túraélményekkel, ők ezt azzal viszonozzák majd, hogy minden szemetet összegyűjtenek kalandozásaik során.

 

Ha ez nem elég meggyőző, hogy a két férfi mennyire sokat is tesz a természetért, akkor várj, míg elárulom, hogy ennek érdekében mekkora távolságot tettek meg!

 

Folytatjuk a következő oldalon!

hirdetes
hirdetes

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

2019-01-19

A balkezes emberek sok mindenben igazán különlegesek. A jobbkezesek azt gondolhatják, hogy mennyivel nehezebb a balkezeseknek a mindennapokban, pedig nem így van! Elárulunk most viszont 24 érdekességet róluk!

A sörhasú férfiak jobban vonzzák a nőket! Állítják a kutatók.

A sörhasú férfiak jobban vonzzák a nőket! Állítják a kutatók.

2019-01-19

Minden pocakos férfi megnyugodhat, mert a kutatók állítják, hogy a sörhasú pasik jobban vonzzák a nőket, mint a feszes hasú társaik. Ezek után nem kell a nyár előtt annyira aggódni már!

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

2019-01-22

Ismerd meg te is ezt a népcsoportot, ahol különösképpen nem a férfiak a vezérek, az urak, hanem a nők! Az erősebbik nem pedig rendkívül sok jogától meg van fosztva!


2019-01-18 A legjobb csapatépítő játékok, amiket ki kell próbálnotok a kollégákkal

A csapatépítés az utóbbi időben egyre népszerűbbé vált, hiszen egyre több cégvezető kezdi felismerni az ilyen eseményekben rejlő lehetőségeket. A következőkben bemutatjuk a legjobb csapatépítő játékokat, amiket mindenképp ki kell próbálnotok a kollégákkal!

2019-01-18 Sokan nem tudják, de a világ minden nemzete adós Magyarországnak!

Itt egy lista, hogy közismert emberek, tudósok, államférfiak, írók hogyan vélekednek hazánkról! Nagyon meglepő, de igazán jó ilyen szavakat olvasni, ráadásul elismert emberek szájából hangzottak el.

2019-01-17 Egy könnyű matematikai feladat, melyet nem sokan tudnak megfejteni

Neked sikerül megfejteni ezt a matematikai feladatot? Nagyon könnyűnek tűnik, mgis alig tudják megfejteni! Pedig csak logikusan kell gondolkodni és alap matematikai tudás szükségeltetik hozzá.

2019-01-17 3. helyezést értek el a magyar mentősök! Ismét magyar siker!

3. helyezést értek el a magyar mentősök ezen a világversenyen, ahol amúgy mindig nagyon jó helyen végeztünk. Most ismét sikerült a dobogóra kerülni, gratulálunk a versenyzőknek!

A nők vezetik ezt a népet, ők az urak, a vezérek!

Ismerd meg te is ezt a népcsoportot, ahol különösképpen nem a férfiak a vezérek, az urak, hanem a nők! Az erősebbik nem pedig rendkívül sok jogától...

Íme a világ legokosabb emberei

Összegyűjtöttük a világ 10 legokosabb emberét, akiknek egytől-egyig 200 feletti IQ-juk volt! Elképesztő tehetséggel voltak megáldva, melyet a mai...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.