Világ legnagyobb feneke

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2019. Január 20. - Sebestyén
hirdetes
 | Szerző: fö
címkék: Nők, Vadító csajok, Világunk

A világ legnagyobb feneke az övé, de még mindig nem elégedett!

hirdetes
Legnagyobb Fenék

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mindenki a tökéletes alakról álmodozik, sokan képesek ezért kés alá is feküdni. De, hogy mi a tökéletes az ugyebár relatív, valakinek a világ legnagyobb feneke jelenti a tökélyt!

Mindenki az álom alak elérésére vágyik és sokan azt sem tartják kizártnak, hogy kés alá feküdjenek a cél érdekében. Mindazonáltal az ideális külső relatív, így mindenkinek mást jelent a tökéletes testsúly vagy éppen a szép hátsó fogalma.

Egy svéd modellnek nem más a vágya tárgya, mint a világ legnagyobb hátsóját megáénak tudni.

 

A világ legnagyobb hátsója

hirdetes

A 24 éves Natasha Crown célja elsőre nem is hangzik olyan komolynak, ám amikor kiderül, hogy a feneke jelenlegi szélessége 2 méter és ezt tovább akarja nagyobbítani 2,5 méterre, az már némi aggodalomra ad okot.

 

 

Minden egyes hónapban rengeteg pizzát és több üveg mogyorókrémet eszik meg azért, hogy súlyt szedjen fel magára.

Jelenleg 116 kg, de még 25 kg-t híznia kell, hogy áteshessen a brazil fenéknagyobbító kozmetikai beavatkozáson. A műtét során a derekáról és csípőjéről vett saját zsírszöveteit használják fel a feneke mértének nagyobbítására.

 

Lapozz egyet és nézd meg milyen volt eredetiben Natasha! Le fogsz döbbenni!

hirdetes
hirdetes

A nőiesség 25 legnagyobb ellensége!

A nőiesség 25 legnagyobb ellensége!

2019-01-08

Ezért nem nőiesek a mai lányok! Ezt az írást minden nőnek el kellene olvasnia és jó lenne, ha visszatérnének azok a régi, igazi nők a valódi nőiességükkel!

Ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek a zöld szemű nők!

Ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek a zöld szemű nők!

2018-11-20

A zöld szemű nők rejtett tulajdonságaik, a legtöbbről még saját maguk sem tudnak! Nagyon különlegesek, maximomon élnek, erősek és titokzatosak! Ilyenek a zöld szemű nők!

22 milliót fizet a lottónyertes annak, aki végre hajlandó járni vele

22 milliót fizet a lottónyertes annak, aki végre hajlandó járni vele

2018-11-11

Évi 22 millió forintnak megfelelő összeget ad majd ez a lottónyertes annak a férfinak, aki jár vele. Nos Urak, ki az, aki bevállalja ezt a nagy terhetM :D


2018-11-29 2019-ben is lesz kihagyhatatlan Kiszel Tünde naptár!

Itt vannak a 2019-es Kiszel Tünde naptár képei. Ez már úgy tűnik minden évben kihagyhatatlan... :) Talán eddig ez a legszebb, bár ezt mindenki döntse el maga...

2019-01-03 Nagy fenék = egészségesebb, okosabb nő!

Az oxfordi egyetemen készült tanulmány szerint a nagyobb fenékkel megáldott nők kevésbé fogékonyak a betegségekre és okosabbak is, mint a kis- vagy közepes fenekű nő társaik.

2019-01-15 9 FILM, amit vétek lenne kihagynod!

Úgy megnéznél valami jó filmet? Nem kell kutakodnod a neten, mert elhoztuk neked azt a listát, amin lévő 9 filmet mindenkinek látnia kellene! Vétek kihagyni egyet is belőlük!

2019-01-14 Jön a világvége január 21-én - vallja egy amerikai lelkész

Paul Begley, egy amerikai lelkész szerint a most január 21-én látható vérholddal jön el majd a világvége. Előrejelzését csillagászati eseményekhez köti.

24 érdekesség, amelyekkel a balkezes emberek rendelkeznek!

A balkezes emberek sok mindenben igazán különlegesek. A jobbkezesek azt gondolhatják, hogy mennyivel nehezebb a balkezeseknek a mindennapokban, pedig nem...

5 módszer a pénzügyi függetlenség eléréséhez

A pénzügyi függetlenség azt jelenti, hogy szinte bármit megtehetsz, mégsem kell az anyagiakon gondolkoznod. Természetesen a legtöbb családnak először...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.