2017 éves horoszkóp

2017 horoszkóp – Oroszlán

 

Az év elejétől kezdve úgy érzed, hogy a munkád terén nem értenek meg, hiába beszélsz a céljaidról, senki sem érti mit akarsz. Ne idegeskedj, inkább töprengj azon, hogy miért nem értenek meg téged. Előfordulhat, hogy már mindened megvan, de te elégedetlen vagy. Nincs abban rossz, ha az ember többet akar, ha közben nem felejti el értékelni azt amije van.

Az év eleje nagyon fontos lesz az oroszlán számára. Szánj egy kis időt önmagadra is. A munkádnak van értelme, de a makacsságod sokszor nem célravezető. Légy kitartó, ha a céljaidért dolgozol, elérheted azokat. Magánéleti téren minden rendben lesz, nem lesz okod a szomorkodásra. Az év első felében rengeteg mindent meg tudsz majd csinálni, de csak akkor ha türelmes vagy.

Az év második felében sokkal aktívabb leszel mint valaha. Ha profitálni tudsz ebből az időszakból, akkor hamarosan nagy sikerekre számíthatsz. A párkapcsolatod remek, ha úgy érzed megtaláltad a másik feled, ebben az évben akár házasságra is számíthatsz. Ha még nincs párkapcsolatod, ne keresgélj görcsösen, mert úgy nem lehet párt találni.

 

2017 horoszkóp – Szűz

 

Úgy tűnik, hogy minden jól megy, de a szűz a lelke mélyén tudja, hogy ez nem így van. Rémálmaid vannak, de nem tudod mi a gond, a válasz azonban benned rejlik. Új házat, autót, vagy kapcsolatot akarsz? Meg kell fejtened mire vágysz és mi az ami boldoggá tenne. Az érzelmeidről nem szívesen beszélsz, de segíthet, ha beszélgetsz a vágyaidról a családoddal vagy a szerelmeddel.

Az év első felében sokat fogsz dolgozni, ezzel azonban elérheted a vágyaidat. Foglalkozz azokkal a dolgokkal, amik boldoggá tesznek, ne akarj mindenképpen megfelelni másoknak. Ha úgy érzed szükséged van egy kis pihenésre, akkor lazíts. A céljaid eléréséhez fontos, hogy rendben légy érzelmileg.

Az év második felében lényeges dolgok történnek majd veled érzelmileg. Ha ezt az időszakot kibírja a kapcsolatotok, akkor megtaláltad a másik feled. Hosszú kapcsolatra számíthatsz. Ha egyedül élsz, akkor ideje a párkapcsolaton gondolkodnod. Ha jól érzed magad a bőrödben, könnyebben megtalálod a megfelelő párt is.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket