2017 éves horoszkóp

2017 horoszkóp – Mérleg

 

Rengeteg dologban bizonytalan vagy, úgy tűnik most hiába keresed a válaszokat. Most ne törődj az ilyesmivel, inkább készülj fel a feladatokra, mert mozgalmas éved lesz. Az életed több területén is változások várhatóak, erre fel kell készülnöd. Foglalkozz a jó dolgokkal, ne merülj el a szomorkodásban, mert hajlamos vagy rá, hogy negatívan szemléld a dolgokat. Az év első felében nagyon aktív leszel, de meg kell tanulnod bízni magadban, ne mindig mástól várd, hogy segítsenek neked, mert te is meg tudod oldani a dolgaid. A döntéshozatalt nem szereted, de meg kell szoknod. Ne tétovázz, ha jó lehetőségekkel vagy körülvéve, merj cselekedni, ez kell a sikerhez.

Az első félévben sokkal többet kell dolgoznod, ha sikereket akarsz elérni. Ha szeretnél sikeresebb lenni, többet keresni akkor kétszeres erővel kell küzdened a vágyaidért. Csak az olyan helyzetekbe érdemes belemenned, amiből tudod, hogy győztesen jöhetsz ki. A magánéletedben előfordulhat, hogy több embertől is távol tartod majd magad, mert rájössz, hogy fölösleges értelmetlen kapcsolatokat fenntartani. A párodra és a családodra szánj több időt, ne foglalkozz az olyan emberekkel, akik nincsenek jó hatással rád.

Az ősz beköszöntével a párkapcsolaté lesz a főszerepe. Érzelmekre és biztonságra vágysz, de ez a két dolog együtt is elérhető. Ebben az időszakban jobban meg kell ismerned a saját érzelmeid. A boldog párkapcsolatért neked is tenned kell. Ha még nincs kapcsolatod, akkor hiányát fogod érezni, mert törődésre vágysz. A boldog kapcsolat mindenkinek jár, ha kapcsolatot szeretnél, akkor keresgélj, hogy megtalálhasd azt akivel boldog lehetsz. Néha azt gondolod, hogy túl sok elvárásod van, de ez nem igaz, egy boldog kapcsolathoz tudnod kell mit akarsz.

 

2017 horoszkóp – Skorpió

 

Az új évben sokkal sikeresebb leszel mint az előzőben. A kudarcok után végre elérheted a vágyaid, de ezért sokat kell dolgoznod. Azonban ne hagyd, hogy az új körülmények megváltoztassanak, légy önmagad. Az új év számodra feledhetetlen lesz. Most a munkára kell koncentrálnod ahhoz, hogy megbecsüljenek. Ne siránkozz azért, mert nincs időd pihenni, a céljaid elérésének érdekében most érdemes dolgoznod.

Az év első felében, egészen nyárig a feladataidra kell koncentrálnod. A prioritásokra szánj több időt, mert előfordulhat, hogy néha azt sem tudod majd, mihez kezdj annyi teendőd lesz. A magánéleted területén ne akarj rögtön minden gondot megoldani. Figyelj oda a szeretteidre, mert törődésre van szükségük, ha elhanyagolod őket, az rád is hatással lesz.

Az év második felében nyugodtabb időszakra számíthatsz. Ha már vannak gyermekeid, ők fejtörést okozhatnak, de meg tudod oldani a velük kapcsolatos dolgokat is. Állj a családod rendelkezésére, ne légy önző. Az év első feléhez képest már a munkatempódból is visszavehetsz egy kicsit, na persze nem hagyhatod el magad, mert a vágyaid eléréséhez szükség lesz a türelmedre. Légy segítőkész a családoddal szemben, ők is segítenek neked, hogy elérd a céljaidat és megértőek, ha nincs túl sok időd rájuk, de amikor velük vagy elvárják, hogy rájuk figyelj és ne a munkádon járjon az eszed.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket