2017 éves horoszkóp

2017 horoszkóp – Nyilas

 

Az új évben minden a terveid szerint alakul. Valami olyat fogsz felfedezni az életedben ami által jobb ember lehetsz. Az év tele lesz változásokkal, ami eleinte úgy tűnhet, hogy felforgatja a megszokott életed. Koncentrálj a jelenre, nem élhetsz mindig a múltban. Félsz a változásoktól, de most meg kell tanulnod a legapróbb változást is értékelni és örülni neki, mert jó dolgok történnek majd veled. A magánéletedé lesz a főszerep, de ne hanyagold el a tevékenységedet sem.

Az év első felében konfliktusokkal találod szemben magad, de meg kell tanulnod megoldani a nehéz helyzeteket is. Hajlamos vagy azt hinni, hogy csak neked lehet igazad, de most meg kell tanulnod engedni, mert nem mindig tűrik el neked az okoskodást. Ideje lesz megszabadulni az olyan emberektől, akik nincsenek rád jó hatással. Szereted ha emberek vesznek körül, de sokszor ez értelmetlen, csak az egódat legyezgetik. Az új évben el fogod engedni azokat az embereket, akik semmit nem tesznek hozzá az életedhez és így boldogabb lesz a magánéleted is, mert több időt töltesz majd a családoddal. Ha kapcsolatban élsz, figyelj oda a párodra. Fontos, hogy kimutasd az érzelmeidet, ne légy zárkózott. Ha még nincs kapcsolatod, akkor lehetőséged lesz az ismerkedésre, de nem biztos, hogy rögtön meg is találod azt aki a számodra megfelel.

Az év második szakaszában ügyesen fogod megoldani a felmerülő problémákat. A tetteid sokszor az intuíciódat tükrözik majd, de ez nem gond, mert nem lehet mindent logikával megoldani. A környezeted nem mindig érti mit, miért csinálsz, viszont te ösztönösen tudod mit kell tenned azért, hogy elérd amit akarsz. A munkád területén nyugalomra számíthatsz, nem lesznek nagy változások. Nem biztos, hogy most minden célodat el tudod érni, de ez nem baj, mert az új év sokkal inkább a magánéletedről szól. Jó vagy abban amit csinálsz, így megbecsülésre számíthatsz.

 

2017 horoszkóp – Bak

 

Meg kell tanulnod örülni a pillanatnak. Nem lesz rózsaszín az év a számodra, de túl nehéz sem. Megoldhatsz egy olyan dolgot, ami jó irányba változtathatja az életed. A kényelmed kerül előtérbe, lassan komfortossá teheted a hétköznapjaidat. Nem minden bak dolgozik gőzerővel, ők valószínűleg nem elégedettek a munkahelyükkel, de lehetőségük lesz a változtatásra. Nem biztos, hogy az első munkahelyen megtalálod a helyed, ha úgy érzed nem becsülnek meg, vagy nem keresel eleget, keress jobb munkahelyet.

Az év első felében sok változásra számíthatsz, ami jó hatással lesz az életedre. Végre előreléphetsz, ha elég bátor vagy ahhoz, hogy cselekedj. Jól át kell gondolnod az adott helyzeteket, ne cselekedj meggondolatlanul még akkor sem, ha úgy érzed, tudod mit kell tenned. A sikerekhez megfontoltnak kell lenned. A tavaszi időszakban sokat kell majd gondolkodnod ahhoz, hogy megfelelően alakítsd a dolgokat. Nyárig a munkáé lesz a főszerep. Az érzelmekre is vágysz, de nem sok időd lesz a lelki dolgokkal törődni. Azonban ez egy olyan időszak lesz, amikor kiderül, kik az értékes emberek körülötted. Ne hagyd, hogy mások elbizonytalanítsanak, számodra ez egy fontos időszak, amikor a vágyaid eléréséé a főszerep.

Az év második fele nem lesz rossz, de könnyen úgy érezheted, hogy nincs elég erőd minden feladatra. A prioritásaid azonban nem változnak. Egy hobbi jó hatással lenne az életedre, mert szükséged lesz a lazításra. A munka nagyon lefáraszt, ezért fel kell töltődnöd. Fáradtan gondolj arra, hogy van értelme annak amiért dolgozol. Próbáld meg a problémákat gyorsan megoldani, az idődet hasznosabb dolgokra is fordíthatod. A téli időszakban a munkádra már kevesebbet kell koncentrálnod, mert valahogy egyenesbe jössz, ekkor a magánéleté lesz a főszerep, végre a párodra is több időd jut.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket