2017 éves horoszkóp

2017 horoszkóp – Vízöntő

 

Itt az ideje, hogy ne csapd be önmagad. Fel kell ismerned, hogy vannak olyan dolgok az életedben, amelyeken változtatod kell. Ettől függetlenül meglehet, hogy nem szánod rá magad a változtatásokra, ez nem gond, amikor eljön az ideje, akkor majd teszel érte. Rengeteg kérdést kell feltenned magadnak. Tisztában kell lenned vele, hogy mik a céljaid, hogy miért dolgozol. Meg kell találnod a legjobb megoldásokat, főként a munkádban. Foglalkoznod kell az életeddel és tenned kell a vágyaidért. Gondold át mit akarsz és kezdj el dolgozni érte.

Az év első fele, egészen tavaszig nehézkes lest a vízöntők számára, sokszor a családjukkal is meggyűlhet a bajuk, ha türelmesek, könnyedén átlendülhetnek ezeken. Beszélgess és ne okoskodj. A legjobban úgy oldhatod meg a nehézségeket, ha nem idegeskedsz. Amikor ezen az időszakon túllendülsz nyugodtabb időszak vár rád. Harmóniára kell törekednek a kapcsolatod és a családi életed terén. A párodra több időt kell szánnod, mindamellett, hogy neked is szükséged van a feltöltődésre és rád férne egy kis pihenés.

Az őszi időszakban magaddal is foglalkoznod kell. Előfordulhatnak nehézségek a kapcsolataid terén, de megoldod a feladatokat. Ha még nincs párod, előfordulhat, hogy felbukkan az a személy, akivel el tudnád képzelni az életed. Az év számodra tele volt kihívásokkal, sok mindenen sikerült változtatnod és a családi életed is boldogabb lett, így az év végére már rád fog férni egy kis lazítás. Boldogabb leszel és örülni fogsz, hogy komoly döntéseket hoztál, amelyek jó irányba terelték az életed. Ha nem tudtál mindent megvalósítani, amit szerettél volna, ne csüggedj, nem lehet mindent rögtön megoldani. Jobban megismerted önmagad és tudod mi az amire vágysz, így már könnyebb lesz megvalósítani a céljaidat.

 

2017 horoszkóp – Halak

 

A változások, amelyekre számíthatsz kellemesek lesznek, mert rávilágítanak, hogy milyen csodálatos világban élsz. A te saját világodban boldog vagy, de a külvilágot is észre kell venned, meg kell tanulnod toleránsnak lenni ahhoz, hogy sikeres éved legyen. Előfordulhat, hogy a munkádnak szenteled az időd nagy részét, jobb munkahelyre is lesz esélyed. A tevékenységednek eredménye is lesz és ez jó hatással lesz az önérzeted. Nem másokkal fogsz törődni, hanem a saját céljaidat tartod majd szem előtt.

Az év első felében a munkád sok időt vesz majd igénybe, de a szeretteidre is jut majd időd. Tudod, hogy van értelme annak amit teszel, mert csak így érheted el a vágyaidat. Ha munkahelyet váltasz gondold át többször mielőtt belevágsz, mert a legjobb lehetőséget érdemes váalsztani. Olyan munkára van szükséged, ahol megmutathatod a tudásod és ahol úgy érzed, hogy megéri dolgozni. A sok tevékenység mellett a magánéletedre is szánj időt.

Az érzelmeké lesz a főszerep az őszi időszakban. A romantika és a vidámság uralja majd ezt az időszakot. Mivel eleget dolgoztál az első félévben, most végre azzal törődhetsz, ami boldoggá tesz. Lesz időd a közös programokra és ettől sokkal jobb lesz a kedved is. Az egyedülélő halak is párt találhatnak, de fontos, hogy a belső értékeket keressék és ne a szépséget. Az őszi időszak nyugalmat és vidám pillanatokat tartogat neked.

 

Forrás: ketkes.com

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket