2018 éves horoszkóp

Skorpió horoszkóp 2018

 

Skorpió horoszkóp 2018, 2018-as jóslatok, Asztrológia 2018

A 2018-as esztendő nyugalmat és kifinomultságot ígér a Skorpióknak. Eddig soha nem tapasztalt mennyiségű nevetésre és boldogságra számíthatsz az elkövetkezendő esztendőben. Belső békére találsz majd és körülvesz majd a szabadságérzet is. A Szaturnusz segít majd, hogy az év során elkerüld a feltűnőséget. Ezen kívül radikális változtatásokat is hozhat majd életedbe, méghozzá visszafordíthatatlanokat. A skorpiók váratlan helyzetekkel találhatják szembe magukat.

 

Skorpió karrier horoszkóp 2018

A Skorpiók messzire juthatnak ebben az évben munkaügyeiket tekintve. Érdemes lesz végre papírra vetni ötleteidet és új dolgokat kipróbálni. Merj nagyot álmodni és ne hagyd, hogy a körülötted lévők megtévesszenek. Mutasd meg igazi önmagadat és elszánt természetedet kollégáidnak és feletteseidnek is. Ez segít majd, hogy sokkal ésszerűbb kapcsolatba kerülhess velük. Tartózkodj a panaszkodástól, és próbálj meg inkább a rendelkezésedre álló maréknyi erőforrás felhasználásával feljebb jutni a ranglétrán. Ne válj a hamis barátok és pénzügyi csalások áldozatává. Rengeteg időd lesz, hogy bizonyítsd magad munkaterületeden.

 

Skorpió szerelmi és házassági horoszkóp 2018

A Skorpiók éles eltéréseket tapasztalhatnak majd szerelmi életükben a 2018-as esztendőben. Óvakodj a hirtelen felindulásból történő döntéshozástól, mert ezek távolságot helyezhetnek közéd és partnered közé. Maradj rugalmas és próbálj alkalmazkodni kedvesed érzelmeihez. A következő év rengeteg melegséget és szeretetet tartogat számodra. Az egyedülálló Skorpiók jó eséllyel találhatnak rá arra a személyre, akikkel életük végéig együtt maradnak majd. A titoktartóbb Skorpiók számára igazi kínt jelent majd a magány, így ők jobban teszik, ha minél előbb egy kompatibilis partnert keresnek maguknak. Az év remek időszaknak ígérkezik arra, hogy megoszd érzéseidet pároddal vagy házastársaddal. 2018-ban egy új szemszögből tekintheted majd meg kapcsolatodat, ami mindenképpen pozitívumot jelent majd számodra – persze csak ha elég őszinte maradsz

 

Skorpió pénzügyi horoszkóp 2018

A 2018-as évben az élet megköveteli majd, hogy a Skorpiók részletesen megvizsgálják pénzügyi hátterüket és biztonságukat. Az év elején tegyél néhány pénzügyi jellegű fogadalmat és tartasd magad ezekhez egészen 2018 végéig – ez segít majd, hogy elkerüld az anyagi hanyatlást. Ne költekezz hirtelen felindulásból, bánj szigorúan a tárcáddal. Nem igazán lesz mitől félned, de érdemes odafigyelni, nehogy véletlenül túl sokat költs barátaidra vagy családodra. Az év közepe egy nagyobb váratlan kiadást tartogathat – készülj fel rá. Ne térj le az év elején saját magad által kijelölt útvonaladról. Ha elég szigorúan bánsz az anyagiakkal, akkor egészséges anyagi időszakra számíthatsz.

 

Skorpió egészségügyi horoszkóp 2018

A Skorpiók jó egészségnek és boldogságnak örvendhetnek majd az első negyedév során. Többet leszel képes beleadni mind magánéleti, mind pedig munkahelyi szempontból. Fizikai és mentális oldalad is kicsattanóak lesznek ebben az esztendőben. Az idő múlásával azonban jobban teszed majd, ha kissé visszaveszel a hajtásból, különben a stressz eluralkodhat rajtad. Tartogasd belső energiaforrásaidat azokra az időkre, amikor immunerőd mélypontokra kerül. Időnként vegyél ki egy kis pihenőidőt, hogy elméd is kipihenhesse magát. Ez persze nem jelenti azt, hogy a semmittevés a legjobb megoldás – az aktív pihenés sokkal kifizetődőbb lehet majd.

 

Skorpió családi és életvitel horoszkóp 2018

A Skorpiók számára nagyon kedvező évet ígérnek a bolygók – családi életük sokkal kellemesebbé válik, habár az időnkénti zökkenőket nem lehet majd elkerülni. Légy óvatos, amikor másokat ítélsz el magad körül, mert a későbbiekben ez komoly visszhanggal járhat majd. Tégy eleget családtagjaid kéréseinek, de utasítsd vissza azokat, amelyekhez nem lenne elég kapacitásod. Nem muszáj mindenki más elvárásainak megfelelned, ha saját magad is nehéz időszakokon mész keresztül.

 

Lapozz egyet a következő horoszkópok megtekintéséhez!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket