notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

A Föld valójában üreges- állítja egy meglepő tanulmány

hirdetes

A Föld valójában üreges- állítja egy meglepő tanulmány

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

A Föld belseje a legmegközelíthetetlenebb része a bolygónknak. Ezért támogatja sok neves tudós, csillagász, fizikus, matematikus az Üreges Föld elméletet. Szenzációs felfedezés lenne, ha állításaik beigazolódnának. Nézzük meg, hogy mit tudunk eddig az Üre

Richard Byrd admirális

Ha előreugrunk a még modernebb időkbe, a belső Föld az 1940-es években kapott nagyobb figyelmet és azt követően, amikor Richard Byrd admirális állítólag elutazott a belső Földre. Ez az ember a becsületrend címzettje volt, és egy nagyon magas rangú (az egyik legmagasabb) tiszt az Egyesült Államok Haditengerészeténél. Ő volt az első ember, aki átrepült a Déli-sark fölött, Byrd admirális közvetlenül az Északi-sarkra is elrepült, és észrevett egy nyílást a tetején. Naplójában leírja kalandját, ahol tanúja volt tavaknak, folyóknak, zöld növényzetnek és még annál is többnek. Részt vett számos expedícióban az Északi-sarkra, ezek közül az egyik egy hivatalos állami támogatású program, az úgynevezett Magasugrás művelet volt. Ez egy Byrd admirális vezette amerikai heditengerészeti program, melynek elsődleges célja egy antarktiszi kutatóbázis létrehozása volt. Azt állítja, hogy egy repülő szerkezet fogadta, amikor először került kapcsolatba lényekkel, akik egy "Agartha" nevű helyen éltek, ahogy sokak számára ismert. Az ott élők elmondták neki, hogy aggódnak a nukleáris fegyverek fejlesztése, és az egész bolygó általános jóléte miatt annak alapján, ahogy az emberiség hatással van minderre. Byrd admirális látszólag azt állította, mint sokan előtte, hogy az Északi- és a Déli-sark valójában kettő, a sok központba vezető nyílás közül. Azt is állította, hogy a belső Földnek egy központi napja van, ahogy azt Euler felvetette. Az elmélete az, hogy a Föld pólusai domborúak, ami azt jelenti, hogy a hajók és a repülőgépek képesek berepülni vagy beúszni a Föld belsejébe.

hirdetes

hirdetes
Az expedíció után az amerikai sajtó bejelentette Byrd admirális felfedezését a világnak. Megjelenése után a kormány azonnal elnyomta, és Byrd admirálist olyan embernek állította be, aki hamis kijelentéseket tesz. A történet nagyon népszerű volt, és megjelent a National Geographic-ban is. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a fia, ifjabb Richard Byrd nagyon nehéz életet élt. Titokzatos halált halt, egy üres raktárban találták meg. Hat éves volt, amikor apját már elkísérte az expedíciókra.

 

forrás:ujvilagtudat.blogspot.hu

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
303
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
812 365

Szótár

Fényképészet

A fényképészet vagy fotográfia már az 1800-as években is népszerű volt, akkoriban azonban... Tovább

Eladó lakás Balaton - a tökéletes befektetés

A Balaton szépsége még azokat is képes mindennap lenyűgözni, akik már évek óta minden... Tovább

Tovább a lexikonra