notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Ki kell prbáldnod ezeket a drón repülési trükköket

hirdetes

A trükkös drón- reptetés alapjai

T.B.
Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Kihagyhatatlan drón trükkök, ha már haladó szinten vagy

Elképesztő milyen trükkökre lehetsz képes a drónod segítségével

Tölcsér


Egy szintén egyszerű, mégis látványos és szórakoztató manőver. A tölcsér neve beszédes – a copter ilyenkor lebuktatott orral köröz egy pont körül, mintha egy tölcséren forogna lefelé (például egy lefolyóba). Nem kell hozzá mást tenned, mint teljes jobb vagy bal csúsztatást (yaw) adni a copternek és teljes előre bólintást (pitch). Emellett vigyáznod kell a gázra is, nehogy a copter túl gyorsan ereszkedjen és a földbe csapódjon.

Komolyabb trükkök


Ha a fenti egyszerűbb trükkök már gond nélkül mennek, akkor feljebb léphetsz eggyel, és megpróbálkozhatsz egy döntött fordulással (természetesen először csak szimulátorban, mint ahogy a fenti trükköket is). Döntött fordulás közben a copter nem marad függőleges, mint amikor csak jobbra vagy balra kanyarodsz vele a függőleges tengely (yaw) körül, hanem oldalra is bedől a hossztengelyen (roll). Ez egyrészt látványos, másrészt gyorsabb fordulást tesz lehetővé.

hirdetes

Egy sima jobbra vagy balra fordulásnál előre bólintjuk a coptert, aztán jobbra vagy balra fordulunk vele a függőleges tengely körül. A döntött fordulás hasonló ehhez, csak egyszerre a függőleges fordulás (yaw) irányába is döntöd (roll) a coptert.

hirdetes

Csak akkor fogj hozzá ezeknek a trükköknek a gyakorlásához, ha már biztosan tudod alap esetben irányítani a drónt. Vigyázz rá, hogy senki, és semmi ne legyen a közeledben. mert nem lenne jó ha veszélyes helyzetbe hoznál bárkit. A drónok nem túl olcsók, ezért is ajánljuk, hogy kezdőként ne gyakorolj trükköket, mert a drónod bánhatja. 

A trükkök gyakorlásánál figyelj oda, hogy senkit ne veszélyeztess


 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

Eladó lakás Balaton - a tökéletes befektetés

A Balaton szépsége még azokat is képes mindennap lenyűgözni, akik már évek óta minden... Tovább

Világ körül

Bár az utazás fogalma mai értelemben alapvetően egy vagy több személy helyváltoztatását... Tovább

Tovább a lexikonra