Hangyászsün vörösben- Íme a Ferrari 2014-es modellje

Hangyászsün vörösben- Íme a Ferrari 2014-es modellje

Szerző: Jobs24 - 2014.01.26.

A Ferrari a rivális Mclaren után egy nappal, szombaton mutatta új autóját a nagyközönségnek. Az F14-T kódjelű betontorpedó már az első ránézésre is különbözik a nagy vetélytárs idei konstrukciójától. Néhányan hangyászsünnek nevezték el az idei Ferrarit a Forma 1 berkein belül. Bár a versenyzők számára ez számít a legkevésbé, ha az autó végre ismét versenyképes lesz.

Ferrari F14-T

A Mclaren egy rutinos rókára, illetve egy zöldfülű újoncra támaszkodva kíván nekivágni az idei kaotikusnak látszodó szezonnnak, míg a Ferrari két világklasszissal, a kétszeres világbajnokkal, Fernando Alonsoval, valamint a 2007-es világbajnokkal, Kimi Räikkönennel kezdi meg az idényt, aki legutoljára nyert bajnoki trófeát az olaszoknak. Mind a két pilóta a napnál is világosabb céllal indul neki ennek a világbajnokságnak, mégpedig, hogy ezzel a furcsa ábrázatú autóval végre letaszítsák a világbajnoki trónról Sebastian Vettelt. Visszatérve az idei autókra, az tény, hogy a most bemutatott modellek még rengeteg változáson fognak keresztül esni a szenzon első versenyéig, a március közepén megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjig, ugyanis bár a csapatok ezúttal sem aludtak téli álmot, de a tényleges felkészülés mégcsak most kezdődik, mivel a Forma 1 alakulatainak új autói jövő héten Jerezben gurulnak pályára először.

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket