Hogyan védjük ki az influenzát?

Milyen tápanyagokkal védekezhetek?

 
Prebiotikumok természetes forrásai (nap 2-3 alkalom):
póréhagyma, hagyma, csicsóka, spárga, fokhagyma,
árpa, bab, búza, jamgyökér, burgonya,  zab, quinoa, rozs, 
bogyók,  citrusfélék, kiwi, alma, banán,
chia mag, lenmag
Táplálékkiegészítő formában (2-4 gramm étkezéssel)
 
Probiotikumok természetes forrásai, melyeket naponta egyszer-kétszer érdemes fogyasztani:
élőflórás kefír, joghurt, sajtok
savanyúságok,  kovászos kenyér, kovászos uborka, vagy borok, savanyú káposzta, szójaszósz,
táplálékkiegészítők formájában napi 3-5 billió mikroorganizmust vihetünk be, ha betegek vagyunk, akár 10 billiót.
 
Egyéb táplálékok, melyek hasznosak a betegség elleni küzdelemben:
Zöld-tea, Fokhagyma, Húsleves, méz, Bodza, 
Fontos táplálékkiegészítők, vitaminok: C-vitamin,  quercetin, béta-glükán, Zink, bodzakivonat,  stevia, szelén, ginseng,
 

Mit tehetsz, ha beteg vagy?

 
Fogyassz minél több folyadékok!
Amikor éhes vagy, mindenképpen táplálkozz! Ha nem éhezel, ne vegyél magadhoz semmi!
Étrendedben kiemelt helyet kapjanak az immunerősítő táplálékok, kiegészítők, a pre és probiotikumok!
Próbálj a lehető legtöbbet pihenni!
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket