notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Szent Mihály Kápolnában vetítik a magyarok 1100 éves történelmének kisfilmjét

Egyetlen rövidfilmben a magyarok 1100 éves történelme

2016 Szeptember 1.


Minden nap 10-18 óráig a Halászbástyából nyíló, 700 éves Szent Mihály kápolnában vetítik a magyarok 1100 éves történelmét magában foglaló kisfilmet. Csodálatos és magával ragadó alkotás, ezt minden magyarnak látnia kell!


A Halászbástyából nyíló, 700 éves Szent Mihály kápolnában vetítik 3D-ben a magyarok történelmének összefoglaló kisfilmjét, ahol 35 néző fér el egy időben. A vetítések – 9 és 18 óra között – negyedóránként kezdődnek, a Budai Várról szóló filmet felváltva adják a Magyarország történelmét bemutató alkotással.

 

 

A 14 perces show magával ragadó valósághűséggel kalauzolja végig a nézőket a honfoglalástól az európai uniós csatlakozásig terjedő időszakon. A látványos alkotásban többek között megelevenedik Hunor és Magor legendája, berepülünk a Vereckei-hágón, végiglépegetünk a magyar történelem legfontosabb eseményein.

 

A filmek magyar, angol, német, spanyol, francia, olasz, orosz és kínai nyelven hallgathatók végig. A jegyeket a Mátyás-templom jegypénztárában és a moziban is meg lehet vásárolni, csoportokat a kápolna alsó bejáratán keresztül is be tudnak engedni.

 

Jegyárak: Felnőtt jegy 1400 Ft, családi jegy 3500Ft. Diák és nyugdíjas 1000Ft. Iskolás csoportok (min10 fő) 600 Ft.

 


címkék: Lenyűgöző technika