notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mennyire számít a párkapcsolatban a pénz?

hirdetes

Számít a pénz a párkapcsolatban?

Facebook logo

KÖVESS MINKET

FACEBOOKON

Mennyire számít a párkapcsolatban a pénz?

Már a nők is dolgoznak

Ugyanakkor az előzőknek részint ellentmondva nem utolsó szempont az sem, hogy manapság már a nők is dolgoznak, nekik is van állandó kerestük, így nem feltétlenül szorulnak rá arra, hogy a férfi eltartsa őket.
Egyes kivételes esetekben a nők ráadásul többet is keresnek, mint a férfiak, ami viszont némileg a szerepek felcserélődéséhez vezethet, de persze csak akkor, ha hagyjátok.
A keresetből kifolyólag, ha a nő nincs GYES-en, akkor gyakorlatilag csak igen ritkán várja el, hogy eltartsd. Ez a kérdés már sokkal inkább az egyéntől, mint a nemtől függ, ám nem biztos, hogy szerencsés egy ilyen nővel leállnod.

hirdetes
Aki kellően ambiciózus, az még a GYES mellett is megtalálja a módját, hogy dolgozhasson, vagy valamilyen úton-módon egy kis extra keresethez jusson.

Közös munkamegosztás

Ha háztartásbeli kedvesed van, tehát jelentős százalékban, vagy akár kizárólagosan te vagy az, aki a pénzt keresi a családban, akkor jogosan várhatod el, hogy otthon és a gyerekek körül mindig rend legyen.
Ellenkező esetben viszont, ha a nő éppúgy 8 órában dolgozik, mint te, már nem háríthatod rá kizárólagosan a ház körüli teendőket. Ha nem tudsz főzni, akkor nyilván nem kell a konyhában tüsténkedned, de ezernyi más dolog van, amiből viszont aktívan kiveheted a részedet.

hirdetes
Ezt a tartós és tartalmas kapcsolat érdekében mindenképpen fel kell ismerned, mert bár inkább a nők azok, akik fészekrakó üzemmódra vannak programozva, hullafáradtan hazaesve nekik sincs kedvük a nagytakarításhoz.
A közös háztartás nagy felelősség, és nem kevés időt, valamint energiát igényel az, hogy kiválóan működhessen. Tény és való, hogy ebben az anyagiak is nagy szerepet játszanak, úgyhogy alkalmanként érdemes egy költségvetést készítenetek, és megnéznetek, adott esetben min szükséges módosítanotok.

Forrás: tudasfaja.com

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
További cikkek ebben a témában
hirdetes

Szótár

Irodatakarítás

Az irodatakarítási szolgáltatás egy bizalmi feladat, hiszen gyakran úgy végzik el, hogy a... Tovább

Budapesti rendezvényhelyszínek

Ahhoz, hogy egy rendezvény tökéletes legyen, egy különleges helyszínre van szükségünk,... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekesség Magyar Nők Világunk