notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Idén is indulnak a Szoboszlói Toros Napok!

Szoboszlói Toros Napok 2017

2017 Március 10.


Idén is sokak örömére kerülnek megrendezésre a hagyományos Szoboszlói Toros Napok! Az esemény a hajdúszoboszlói gasztronapok kezdetét jelzik - megmutatjuk, mire számíthatunk idén!


A Szoboszlói Toros Napok a hagyományos hajdúszoboszlói gasztrokulturális programok kezdetét jelentik – mindenkinek itt a helye, aki szeretné felidézni az igazi klasszikus disznóvágások hangulatát.

 

A rendezvény során számos népi ízbe kóstolhatnak bele az érdeklődők, és természetesen a csodálatos magyar pálinka is szerves a repertoár részét képzei. Ha szeretnéd, hogy néhány napig csak az evésről szóljon minden, akkor neked is itt a helyed!

 

Természetesen nincs magyar fesztivál hangulatos programok és szórakozás nélkül! Számos programmal készülnek a rendezők, amelyek mindhárom nap estig szórakoztatják majd a résztvevőket!

 

 

A 2017-es Szoboszlói Toros Napok idén március 10 és 12 között kerülnek megrendezésre. Aki teheti, az mindhárom nap látogasson el a Szent István Parkba Hajdúszoboszlón, ahol minden az ízekről szól majd egy egész hétvégén kereszül! 


További információkért keresd fel a rendezvény hivatalos oldalát


címkék: Napi téma