notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Mit ne kérdezz soha egy nőtől

hirdetes

Ezekért a kérdésekért ölnek a nők!

MC

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mit ne kérdezz soha egy nőtől

Tilos női kérdések - második rész

Hány kiló vagy?

Ez valószínűleg nem is kéne, hogy a listán legyen, annyir egyértelmű. Ha valamivel, akkor ezzel biztos kihúzod a gyufát a legtöbb nőnél. Ha nem szeretnéd ezernyi pokol tüzét és haragját magadra zúdítani, akkor kérdezd bármi másról, csak ne erről! Mint a többi esetben, ha úgy érzi, hogy tudnod érdemes, beszélni fog róla magától is.

 

Akkor miért barátkozol velük egyáltalán?

Az ő kapcsolata a barátnőivel és a kettőtöké két külön kérdés, és nem kellene, hogy befolyásolják egymást. Ahogy te sem szeretnéd, hogy ők beleszóljanak abba, hogy ti ketten hogyan viszonyultok egymáshoz, ő sem veszi jó néven, ha megkérdőjelezed, hogy milyen barátokat/barátnőket választ magának. Azt fogja hinni, hogy nem bízol az ítélőképességében.

hirdetes

 

Lehiggadnál egy kicsit?

Ezzel minden létező esetben a kérés pontos ellentétét kapod majd. Ha eddig nem rád volt mérges, akkor most már biztos, hogy te is bekerültél a pakliba. Nem ér annyit. Amennyiben szeretnéd, hogy megnyugodjon, próbálj tenni érte valamivel – de csak ha úgy csettintésre te sem tudnál azonnal lehiggadni.

 

Ebben akarsz jönni?

Nők és a ruháik. Nem igazán kell többet mondani a témáról. Jusson eszedbe, hogy az első randevútok előtt is valószínűleg felpróbált legalább tíz különböző kombinációt, csak hogy a legjobb benyomást keltse benned.

hirdetes

 

 

“Megeszedemégezt?”

Ne hagyd, hogy a látszat átverjen. Csak azért, mert úgy néz ki, mint aki salátán és teljes kiőrlésű gabonapelyhen él, még ugyan úgy elfogyaszthat egy egész pizzát és két hamburgert, mielőtt még annyit mondhatnál, hogy „glutén”.

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes
Közösség

Szótár

Méz

A méz egy emberi fogyasztásra alkalmas, különleges anyag, amelyet a méhek állítanak elő a... Tovább

Világ körül

Bár az utazás fogalma mai értelemben alapvetően egy vagy több személy helyváltoztatását... Tovább

Tovább a lexikonra
Vadító csajok