notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Milyenek vagyunk a zenei ízlésünk alapján?

Mutasd a kedvenc zenéd, megmondom ki vagy!

MC
hirdetes

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Milyenek vagyunk a zenei ízlésünk alapján?

Mit árul el rólad kedvenc zenéd - második oldal

Heavy Metal: gyengédek és kreatívak. Bármilyen meglepő is, a kemény külső gyakran érzékeny belsőt rejthet. Ez természetesen nem rossz dolog, csupán a legtöbbeknek nem ez az első dolog, ami eszkübe jut, amikor meglátnak egy szakállas, feketébe öltözött „metálost”. Egy 36 ezer főt megvizsgáló kutatás eredményei alapján a Heavy Metal rajongói leginkább a klasszikus zenék kedvelőihez hasonlíthatók, csupán fiatalabb kivitelben (erről lejjebb bővebben).

 

Klasszikusok: megfontoltak és összetettek. Kedvenc zenei darabjaikhoz hasonlóan a klasszikusok kedvelői is kimért emberek. A korábban említett felmérés szerint kreatív, introvertált személyek, akik nagy önbecsüléssel bírnak. A metálrajongókhoz hasonlóan a zenehallgatás számukra is egy magasztos élmény, amit nem szokásuk félvállról venni. Érdemes megemlíteni, hogy a klasszikusok rajongói lényegesen magasabb pontszámot értek el a tesztek során, mint bármilyen más műfaj képviselői, ebből következtették, hogy intelligensebbek, mint a többi zenei stílus kedvelői.

 

hirdetes

Folk, Jazz, Blues: az egy, vagy több ilyen műfaj kedvelői sok hasonlóságot mutatnak a klasszikusokat hallgatókhoz. Gondolkodásuk nyitott, de mégis összetett, és rendkívül kreatívak. Sokkal inkább edzik elméjüket zenével, mint testüket sportolással. Azok például, akik gyakran improvizálnak jazz-dallamokat, gyakran annyira koncentrálnak a kreativitásra, hogy más dolgokat átmenetileg teljesen kizárnak elméjükből.

 

Inkább a rap, pop, vagy esetleg country érdekel? A következő oldalon ezeket is bemutatjuk!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
Közösség

Szótár

Pénz

A pénz szó többféle dologra is utalhat. Gyakran kézzel fogható érmékre és bankjegyekre... Tovább

Róka

A róka egy viszonylag kis termetű ragadozó emlős állat, amely többnyire erdős-mezős... Tovább

Tovább a lexikonra