Legújabb, legröhejesebb keresztnevek 2018-ban

2018 legújabb és legröhejesebb keresztnevek listája

Szerző: vargazsanett - 2018.01.09.

Nem találunk szavakat... Hogyan juthattak ezek a nevek valakinek az eszébe?? Ezeken nem lehet, csak nevetni már! 2018 legújabb, de legröhejesebb keresztnevei, amiket jóváhagytak!

Legújabb, legröhejesebb keresztnevek 2018

A 2018-es utónevek listája ismét bővült, az alábbiakban ugyanis olyan újonnan bejegyzett neveket mutatunk, amit egyszerűen mi magunk sem értünk, hogy hogyan juthatott valakinek ez eszébe.

Ezek valóban anyakönyvezett nevek, amelyekkel emberek szaladgálnak Magyarországon!

 

Véget értek azok az idők, amikor minden második gyereket Bencének, Gergőnek vagy Máténak neveztek el. Manapság divat valamilyen “egzotikus” nevet adnunk a gyermeknek, és furcsa nevek közül lehet választani bőven, ugyanis évről évre egyre több hivatalos utónevet jegyeznek be. Ezek a nevek már köszönőviszonyban sincsenek a hagyományos, magyar nevekkel, viszont annál több török hatást érzünk például.

 

A gyerek neve egy olyan dolog, amire igazán érdemes néhányat aludni. A következő lista legyen egy figyelmeztetés, ha esetleg felmerülnének ezek az ötletek, akkor tényleg kérjük ki a szülők-család-szomszéd-munkatárs véleményét, hogy biztos jó ötlet-e egy egzotikus, de sok szóviccnek táptalajt adó nevet választani a kis jövevénynek, akinek jó esetben 80-90 éven át kell ezzel együtt élnie! Lapozz egyet, a következő oldaln meg is mutatom ezeket a fantörpikus, legújabb, legnevetségesebb keresztneveket!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket