Az éttermek íratlan viselkedési szabályai!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2017. Április 26. Szerda - Ervin
hirdetes
 | Szerző: MC
címkék:

Dolgok, amiket soha ne csinálj egy étteremben

hirdetes
Az éttermek íratlan viselkedési szabályai!

Egyértelmű dolgok, amikről sokan megfeledkeznek, vagy rosszabb esetben teljesen figyelmen kívül hagynak. Megmutatjuk, hogyan ne tegyél tönkre egy éttermi látogatást apróságokkal.

Nem érsz rá otthon, nincs mit főzni vagy csak szeretnél valami olyat kipróbálni, amit nem csinálnál meg magadnak? Vagy éppen egy születésnapi vacsora illetve névnapi vacsora helyszínt keresel? Akkor a Duna-parton, a MÜPA-ban található Bohém Étterem a tökéletes választás, eleganciájával és romantikus hangulatával elvarázsolja majd az ünnepeltet is! De ha éppen csak kedved van kicsit kényeztetni magad és egyedül vagy pároddal beülni egy étterembe, akkor azért bizonyos dolgokra érdemes odafigyelned.

hirdetes

 

Ha már főznek és mosogatnak helyetted, a legkevesebb, hogy tisztelettel bánsz az éttermi dolgozókkal. Sajnos a felszolgálókat sokan összetévesztik a szolgákkal. Ha tudnád, valójában mennyi dolguk van, amiket te észre sem veszel, biztosan fejet hajtanál előttük. A tény, hogy mindezek ellenére képesek egész nap mosolyogva az asztalodhoz lépni igazán elismerésre méltó.

 

 

Mégis sokszor találkozhatunk ezzel a jelenséggel: egy (vagy egy csoport) türelmetlen vendég követelőzik, akaratos, megjegyzéseket tesz és általánosságban rontja a hely hangulatát.

 

 

Etikett-sorozatunk legújabb részében felsoroljuk a legrosszabb szokásokat, amikkel az étterembe járók igazán felhagyhatnának. Lássuk, mit ne csináljunk soha egy étteremben!

 

Kezdjük a következő oldalon!

hirdetes
hirdetes