Magyarország szépe 2019-ben Nagypál Krisztina

2019-ben Magyarország szépe: Nagypál Krisztina!

Mint minden évben, most is kiválasztották Magyarország Szépét. Az idei év is nagyon erős volt, mint ahogy mindig, hiszen hazánkban igazán gyönyörű nők születnek, de mégis meglett 2019 legszebb lánya: Nagypál Krisztina!

Vasárnap a Duna Televízió és a Duna World csatorna is élőben közvetítette a showműsort, mely egyben a verseny döntője is volt. A győztes pedig Nagypál Krisztina lett!
Őt követte, az első és a második udvarhölgy, Gaál Tímea és Csonka Rebeka. 


Többféle különdíjban is részesülhetett néhány lány, például Csonka Rebeka nemcsak udvarhölgy volt, hanem a Legszebb mosoly címet is ő kapta, Lakatos Lilla pedig a közönségdíjat zsebelte be. 


Krisztina amellett, hogy lehetőséget kap, hogy Magyarországot képviselje a Miss World-ön (a világ egyik legrangosabb szépségversenyén), több millió forintos nyereményt is kapott. A verseny idén Thaiföldön kerül majd megrendezésre, december elején.


A döntőben egyébként 16 gyönyörű lány mutathatta meg szépségét. A döntő 4 körből állt és mindegyik körben más-más viseletben láthattuk a lányokat. Egyszer fürdőruhában mutatták meg gyönyörű idomaikat, majd estélyi ruhában pompáztak, nemzeti öltözékben is végig vonultak a kifutón és egy különleges kreatív tour is gazdagította a verseny menetét. 


A 16 döntős:


Banicz Noémi
Bukta Lili
Csonka Rebeka
Gaál Tímea
Hegedűs Zoé
Kis Virág
Kiss-Juhász Vivien
Kövesi Zsuzsanna
Lakatos Lilla
Magosi Viktória
Márki Adél
Markóczy Annamária
Márton Fanni
Molnár Orsolya
Nagypál Krisztina
Ollári Barbara


A nyereményekhez természetesen gyönyörű koronák és tiarák is járnak, ezeket pedig Csángó Tamás divattervező kézzel készítette a jeles eseményre. Több száz kristály díszelgett a fejdíszeken. 


Az est műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie) voltak. Több híres magyar zenész is szórakoztatta a nézőket és a versenyzőket az este folyamán.
Láthattuk fellépni Wolf Katit, Korda Györgyöt és Balázs Klárit, Király Viktort és Király Lindát is. Extra produkciók is színesítették a műsort. 


Gratulálunk a versenyzőknek és további sok sikert kívánunk nekik!

 

Fotók: MTI/Mohai Balázs