Magyarország szépe 2019-ben Nagypál Krisztina

2019-ben Magyarország szépe: Nagypál Krisztina!

Szerző: vargazsanett - 2019.06.25.

Mint minden évben, most is kiválasztották Magyarország Szépét. Az idei év is nagyon erős volt, mint ahogy mindig, hiszen hazánkban igazán gyönyörű nők születnek, de mégis meglett 2019 legszebb lánya: Nagypál Krisztina!

Magyarország szépe 2019-ben Nagypál Krisztina

Vasárnap a Duna televízió és a Duna World csatorna is élőben közvetítette a showműsort, mely egyben a verseny döntője is volt. A győztes pedig Nagypál Krisztina lett!
Őt követte, az első és a második udvarhölgy, Gaál Tímea és Csonka Rebeka. 


Többféle különdíjban is részesülhetett néhány lány, például Csonka Rebeka nemcsak udvarhölgy volt, hanem a Legszebb mosoly címet is ő kapta, Lakatos Lilla pedig a közönségdíjat zsebelte be. 


Krisztina amellett, hogy lehetőséget kap, hogy Magyarországot képviselje a Miss World-ön (a világ egyik legrangosabb szépségversenyén), több millió forintos nyereményt is kapott. A verseny idén Thaiföldön kerül majd megrendezésre, december elején.


A döntőben egyébként 16 gyönyörű lány mutathatta meg szépségét. A döntő 4 körből állt és mindegyik körben más-más viseletben láthattuk a lányokat. Egyszer fürdőruhában mutatták meg gyönyörű idomaikat, majd estélyi ruhában pompáztak, nemzeti öltözékben is végig vonultak a kifutón és egy különleges kreatív tour is gazdagította a verseny menetét. 


A 16 döntős:


Banicz Noémi
Bukta Lili
Csonka Rebeka
Gaál Tímea
Hegedűs Zoé
Kis Virág
Kiss-Juhász Vivien
Kövesi Zsuzsanna
Lakatos Lilla
Magosi Viktória
Márki Adél
Markóczy Annamária
Márton Fanni
Molnár Orsolya
Nagypál Krisztina
Ollári Barbara


A nyereményekhez természetesen gyönyörű koronák és tiarák is járnak, ezeket pedig Csángó Tamás divattervező kézzel készítette a jeles eseményre. Több száz kristály díszelgett a fejdíszeken. 


Az est műsorvezetői Rókusfalvy Lili és Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie) voltak. Több híres magyar zenész is szórakoztatta a nézőket és a versenyzőket az este folyamán.
Láthattuk fellépni Wolf Katit, Korda Györgyöt és Balázs Klárit, Király Viktort és Király Lindát is. Extra produkciók is színesítették a műsort. 


Gratulálunk a versenyzőknek és további sok sikert kívánunk nekik!

 

Fotók: MTI/Mohai Balázs

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket