Mi mindenre jó egy drón? Üzleti ötleteket drónokkal!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Március 19. Hétfő - József
hirdetes
 | Szerző: CsN
címkék: Technika

A legjobb üzleti ötletek drónokkal - azaz mi mindenre jó egy drón?

hirdetes
Keress pénzt drónoddal! - A legjobb üzleti ötletek drónok felhasználásával

Mi mindenre jó egy drón?

A drónok az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert. Ezek a repülő, kamerával felszerelt eszközök számos iparág nélkülözhetetlen eszközeivé váltak, nem beszélve a személyes célú felhasználásokról.nEnnek több oka is van. A fejlettebb drónokban manapság már teljesen alapvető funkciónak számít a 4K videófelvétel, a beépített GPS, a különböző repülési módok, az élő videóközvetítés, az akadályelkerülés és számos más funkció, ami hihetetlenül sokoldalúvá teszi ezeket a készülékeket.


De mi mindenre jó egy drón? Milyen üzleti lehetőségek állnak az ember előtt, ha ezekre a rohamosan fejlődő, egyre olcsóbbá váló készülékekre szeretné felépíteni megélhetését? Mi a helyzet akkor, ha egy meglévő vállalkozás lehetőségeit szeretnéd kibővíteni? Az alábbiakban ezekről lesz szó. Ha pedig elgondolkodtatunk egy új szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban, ITT találhatsz eladó DJI drónokat a legjobb árakon!

 

Fényképészet drónokkal

A drónok fényképészeti és videós eszközökként terjedtek el a fogyasztói rétegekben. A drónok megjelenése előtt csak drága darukkal vagy helikopterek fedélzetéről lehetett légi felvételeket készíteni.

 

A drónok ezekhez a megoldásokhoz képest sokkal olcsóbbak, és sokkal több irányítást és lehetőséget adnak a fényképészek és amatőr filmesek kezébe. A levegőből teljesen más nézőpont nyílik a hétköznapi dolgokra. Plusz, a drónok sokkal szűkebb helyeken is képesek biztonságosan működni – egy nagyobb stadionba soha nem fog beférni egy helikopter!

 

A drónok szinte minden fényképészeti stílusban felhasználhatók – a tájképeket, sporteseményeket, esküvőket és más rendezvényeket, filmfelvételeket készítő művészek (hogy csak néhányat említsünk) mind hasznát vehetik a drónok által nyújtotta lehetőségeknek.

 

Minőségi fotók készítésére a legjobb gép jelenleg a Phantom 4 Pro+ Obsidian, a DJI egyik legújabb üdvöskéje. Ezt a típust elérheted ide kattintva: Phantom 4 PRO+ Obsidian.

 

 

Biztonsági rendszerek

Az otthoni és kereskedelmi biztonság egy másik terület, amelyet egy drónokkal foglalkozó cég megcélozhat. A Sunflower Labs kifejlesztett egy rendszert, ami ha behatolót észlel a megjelölt területen, akkor egy drón automatikusan megkeresi azt, és videóképet küld róla egy kijelölt okostelefonra. A birtok tulajdonosa így azonnal értesítheti a rendőrséget.

 

A drónok ezen kívül különböző szerkezeti veszélyforrások (például tüzek vagy szivárgó vízvezetékek) felfedezésére is alkalmazhatók. A drónokról érkező élő videókép alapján a tulajdonos és az intézmény karbantartó részlege is azonnal értesülhet a problémáról.

 

További ötletekért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

A legegyszerűbb módja, hogy a Youtube-ról letölts bármit!

A legegyszerűbb módja, hogy a Youtube-ról letölts bármit!

2018-02-20

Számtalan módja van annak, ha a Youtube-ról szeretnénk letölteni, lementeni zenét, videót, bármit, viszont most megmutatjuk a legegyszerűbbet, a leggyorsabbat! 2 kattintás, 2 másodperc és már a gépedet is van, amit szeretnél!

Nem lesz többé óraátállítás??

Nem lesz többé óraátállítás??

2018-02-27

Az uniós parlament sajtószolgálata azt a tájékoztatást adta, miszerint megvizsgálták az óraátállítás egészségre káros hatásait, és mivel fennállnak veszélyes tényezők, ezért akár el is törölhetik az óraátállítást! Maradna a nyári időszámítás!

Az új személyivel csak ezekbe az országokba utazhatunk! Íme, itt a lista!

Az új személyivel csak ezekbe az országokba utazhatunk! Íme, itt a lista!

2018-02-27

Az újfajta személyazonosító igazolványunkkal a reptéri határátlépések során a zsilipkapus beléptető rendszereket is használhatjuk úgy, hogy a zsilipkapuhoz érkezés után, a kapu kártyaolvasójához érintjük az okmányunkat. Itt a lista, mely országokba utazhatsz az új személyi igazolvánnyal!


2018-02-28 5 hasznos autós trükk!

Kitakarítani a szellőzőt szinte lehetetlen! Ha nincsen pohártartó, akkor hova rakod a műanyag poharadat? Ha nincsen telefontartó, akkor hogy teszed fel a GPS-t? Erre mind megoldást mutatunk most egy egyszerű trükkel!

2018-03-03 Kávé teszt - te tudod a helyes megoldást?

Az egész internetet elgondolkodtatta ez a teszt. Nagyon érdekes, mert a válaszolók 96 százaléka rossz választ ad és miután megtudják a helyes választ, azonnal meglátják a megoldást! Neked sikerül megfejteni?

Ha eddig nem találtad meg a neked legmegfelelőbb drónt, nem kell tovább várnod, a Mavic Air kiváló választás!

A DJI januárban megjelent Mavic Air drónját nagy várakozások előzték meg. A Drón piac 2017 végére nagyon fellendült, és az internetet elárasztó...

7 jele annak, hogy ennek a házasságnak hamarosan válás lesz a vége!

Íme 7 jel, ami arra utal, hogy hamarosan válás lesz a vége a kapcsolatnak. Nektek megvan valamelyik? Ha egyet is észlelsz, akkor jobb, ha időben...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.