Mi mindenre jó egy drón? Üzleti ötleteket drónokkal!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Szeptember 19. Szerda - Vilhelmina
hirdetes
 | Szerző: CsN
címkék: Technika

A legjobb üzleti ötletek drónokkal - azaz mi mindenre jó egy drón?

hirdetes
Keress pénzt drónoddal! - A legjobb üzleti ötletek drónok felhasználásával

Iratkozz fel Te is Youtube csatornánkra, kattints az alábbi YOUTUBE ikonra! 

 

 

 

Mi mindenre jó egy drón?

A drónok az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert. Ezek a repülő, kamerával felszerelt eszközök számos iparág nélkülözhetetlen eszközeivé váltak, nem beszélve a személyes célú felhasználásokról.nEnnek több oka is van. A fejlettebb drónokban manapság már teljesen alapvető funkciónak számít a 4K videófelvétel, a beépített GPS, a különböző repülési módok, az élő videóközvetítés, az akadályelkerülés és számos más funkció, ami hihetetlenül sokoldalúvá teszi ezeket a készülékeket.


De mi mindenre jó egy drón? Milyen üzleti lehetőségek állnak az ember előtt, ha ezekre a rohamosan fejlődő, egyre olcsóbbá váló készülékekre szeretné felépíteni megélhetését? Mi a helyzet akkor, ha egy meglévő vállalkozás lehetőségeit szeretnéd kibővíteni? Az alábbiakban ezekről lesz szó. Ha pedig elgondolkodtatunk egy új szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban, ITT találhatsz eladó DJI drónokat a legjobb árakon!

 

Fényképészet drónokkal

A drónok fényképészeti és videós eszközökként terjedtek el a fogyasztói rétegekben. A drónok megjelenése előtt csak drága darukkal vagy helikopterek fedélzetéről lehetett légi felvételeket készíteni.

 

A drónok ezekhez a megoldásokhoz képest sokkal olcsóbbak, és sokkal több irányítást és lehetőséget adnak a fényképészek és amatőr filmesek kezébe. A levegőből teljesen más nézőpont nyílik a hétköznapi dolgokra. Plusz, a drónok sokkal szűkebb helyeken is képesek biztonságosan működni – egy nagyobb stadionba soha nem fog beférni egy helikopter!

 

A drónok szinte minden fényképészeti stílusban felhasználhatók – a tájképeket, sporteseményeket, esküvőket és más rendezvényeket, filmfelvételeket készítő művészek (hogy csak néhányat említsünk) mind hasznát vehetik a drónok által nyújtotta lehetőségeknek.

 

Minőségi fotók készítésére a legjobb gép jelenleg a Phantom 4 Pro+ Obsidian, a DJI egyik legújabb üdvöskéje. Ezt a típust elérheted ide kattintva: Phantom 4 PRO+ Obsidian.

 

 

Biztonsági rendszerek

Az otthoni és kereskedelmi biztonság egy másik terület, amelyet egy drónokkal foglalkozó cég megcélozhat. A Sunflower Labs kifejlesztett egy rendszert, ami ha behatolót észlel a megjelölt területen, akkor egy drón automatikusan megkeresi azt, és videóképet küld róla egy kijelölt okostelefonra. A birtok tulajdonosa így azonnal értesítheti a rendőrséget.

 

A drónok ezen kívül különböző szerkezeti veszélyforrások (például tüzek vagy szivárgó vízvezetékek) felfedezésére is alkalmazhatók. A drónokról érkező élő videókép alapján a tulajdonos és az intézmény karbantartó részlege is azonnal értesülhet a problémáról.

 

További ötletekért lapozz a következő oldalra!

hirdetes
hirdetes

Így is drágult a tojás, de lehet Karácsonyra már 70 Ft lesz darabja!!!

Idén már emelkedett a vaj ára és úgy tűnik a tojás ára is követi. Az elmúlt hetekben már áremelkedést tapasztalhattunk, de most tovább drágul a...

Megszületett végre az ítélet Rékasi Károly ügyében!

Mint azt mindenki tudja, Rékasi Károlynak balesete volt még 2015-ben. Ő motorral volt, és ütközött egy személyautóval. Most született meg az ítélet...
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.