Mi mindenre jó egy drón? Üzleti ötleteket drónokkal!

A legjobb üzleti ötletek drónokkal - azaz mi mindenre jó egy drón?

Szerző: niki - 2017.12.27.

Mi mindenre jó egy drón?

A drónok az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségre tettek szert. Ezek a repülő, kamerával felszerelt eszközök számos iparág nélkülözhetetlen eszközeivé váltak, nem beszélve a személyes célú felhasználásokról.nEnnek több oka is van. A fejlettebb drónokban manapság már teljesen alapvető funkciónak számít a 4K videófelvétel, a beépített GPS, a különböző repülési módok, az élő videóközvetítés, az akadályelkerülés és számos más funkció, ami hihetetlenül sokoldalúvá teszi ezeket a készülékeket.


De mi mindenre jó egy drón? Milyen üzleti lehetőségek állnak az ember előtt, ha ezekre a rohamosan fejlődő, egyre olcsóbbá váló készülékekre szeretné felépíteni megélhetését? Mi a helyzet akkor, ha egy meglévő vállalkozás lehetőségeit szeretnéd kibővíteni? Az alábbiakban ezekről lesz szó. Ha pedig elgondolkodtatunk egy új szolgáltatás, kiegészítő szolgáltatás bevezetésével kapcsolatban, ITT találhatsz eladó DJI drónokat a legjobb árakon!

 

Fényképészet drónokkal

A drónok fényképészeti és videós eszközökként terjedtek el a fogyasztói rétegekben. A drónok megjelenése előtt csak drága darukkal vagy helikopterek fedélzetéről lehetett légi felvételeket készíteni.

 

A drónok ezekhez a megoldásokhoz képest sokkal olcsóbbak, és sokkal több irányítást és lehetőséget adnak a fényképészek és amatőr filmesek kezébe. A levegőből teljesen más nézőpont nyílik a hétköznapi dolgokra. Plusz, a drónok sokkal szűkebb helyeken is képesek biztonságosan működni – egy nagyobb stadionba soha nem fog beférni egy helikopter!

 

A drónok szinte minden fényképészeti stílusban felhasználhatók – a tájképeket, sporteseményeket, esküvőket és más rendezvényeket, filmfelvételeket készítő művészek (hogy csak néhányat említsünk) mind hasznát vehetik a drónok által nyújtotta lehetőségeknek.

 

Minőségi fotók készítésére a legjobb gép jelenleg a Phantom 4 Pro+ Obsidian, a DJI egyik legújabb üdvöskéje. Ezt a típust elérheted ide kattintva: Phantom 4 PRO+ Obsidian.

 

 

Biztonsági rendszerek

Az otthoni és kereskedelmi biztonság egy másik terület, amelyet egy drónokkal foglalkozó cég megcélozhat. A Sunflower Labs kifejlesztett egy rendszert, ami ha behatolót észlel a megjelölt területen, akkor egy drón automatikusan megkeresi azt, és videóképet küld róla egy kijelölt okostelefonra. A birtok tulajdonosa így azonnal értesítheti a rendőrséget.

 

A drónok ezen kívül különböző szerkezeti veszélyforrások (például tüzek vagy szivárgó vízvezetékek) felfedezésére is alkalmazhatók. A drónokról érkező élő videókép alapján a tulajdonos és az intézmény karbantartó részlege is azonnal értesülhet a problémáról.

 

További ötletekért lapozz a következő oldalra!

Keress pénzt drónoddal! - A legjobb üzleti ötletek drónok felhasználásával
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket