Megható videót készítettek az apukák tiszteletére!

Bejelentkezés  |  Regisztráció  | 2018. Május 22. Kedd - Júlia, Rita
hirdetes
 | Szerző: MC
címkék:

60 másodpercben foglalták össze az apaságot, és gyönyörű lett!

hirdetes
Megható videót készítettek az apukák tiszteletére!

Nézd meg, hogy milyen csodálatos pillanatokat élhet át egy apuka! Ezért éri meg mindent megtenni a gyermekeinkért!

Apának lenni egy életre szóló, nehéz feladat, mégis a modern médiában gyakran az apák azok, akiket rossz színben tűntetnek fel. Olyan sztereotípiák alakulnak ki a férfiak ellen, amik miatt minden esetben egyből az apákat okolják a család gondjai miatt.

 

Mit látunk a filmekben? Az apák csak a TV előtt ülnek, a kertben söröznek a barátokkal, vagy alszanak egész nap. Ez csupán egy nagyon rosszindulatú általánosítás, amivel a nézőket próbálják szórakoztatni. Miért feledkezünk meg azokról az apukákról, akik éjjel-nappal törik magukat, hogy a gyermekeik elfogadható életet élhessenek?

hirdetes

 

 

Ha jobban körülnézünk, számtalan példát láthatunk a való életben olyan édesapákra, akik igazi hétköznapi hősök gyermekeik szemében. Sok olyan család is van, ahol az apukák lényegesen többet törődnek a kicsikkel, mint az édesanyjuk.

 

Készítettek egy videót, amely rövid, de elképesztően tartalmas üzenetével próbálja felhívni a világot arra, hogy az apukák igenis fontosak, és aranyból van a szívük!

 

A videót a következő oldalon láthatjuk!

hirdetes
hirdetes
IRATKOZZ FEL A HÍRLEVELÜNKRE!X
Érdekelnek a legfrissebb hírek, legújabb blogbejegyzéseink?


A 'FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE' gomb megnyomásával hozzájárulást adsz a hírlevelek fogadásához és elfogadod az Adatvédelmi Szabályzatunkat.