Megható videót készítettek az apukák tiszteletére!

60 másodpercben foglalták össze az apaságot, és gyönyörű lett!

Szerző: kvothe - 2020.04.20.

Nézd meg, hogy milyen csodálatos pillanatokat élhet át egy apuka! Ezért éri meg mindent megtenni a gyermekeinkért!

Megható videót készítettek az apukák tiszteletére!

Apának lenni egy életre szóló, nehéz feladat, mégis a modern médiában gyakran az apák azok, akiket rossz színben tűntetnek fel. Olyan sztereotípiák alakulnak ki a férfiak ellen, amik miatt minden esetben egyből az apákat okolják a család gondjai miatt.

 

Mit látunk a filmekben? Az apák csak a TV előtt ülnek, a kertben söröznek a barátokkal, vagy alszanak egész nap. Ez csupán egy nagyon rosszindulatú általánosítás, amivel a nézőket próbálják szórakoztatni. Miért feledkezünk meg azokról az apukákról, akik éjjel-nappal törik magukat, hogy a gyermekeik elfogadható életet élhessenek?

 

 

Ha jobban körülnézünk, számtalan példát láthatunk a való életben olyan édesapákra, akik igazi hétköznapi hősök gyermekeik szemében. Sok olyan család is van, ahol az apukák lényegesen többet törődnek a kicsikkel, mint az édesanyjuk.

 

Készítettek egy videót, amely rövid, de elképesztően tartalmas üzenetével próbálja felhívni a világot arra, hogy az apukák igenis fontosak, és aranyból van a szívük!

 

A videót a következő oldalon láthatjuk!

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket