Két év múlva itt a világvége

Két év múlva itt a világvége

Már csak két év maradt hátra a világvégéig. Egyes jövendölések szerint 2016-ban bekövetkezik a végítélet. Mindenki emlékszik még 2012-re, mikor egész évben arról szóltak a hírek a médiában és az internet világában, hogy év végén eljön a világ vége, vége van a maja naptárnak satöbbi. Az utóbbi évek „legfelkapottabb” világvége jóslata volt a 2012. december 21.. Vajon mi vár ránk a jövendölések szerint két év múlva?

 

 

 

„Forró tűz gyúl, utolsó ölelésben. 
Sötétbe borult égbolt, esőillat. 
Vörösen izzó nap, vakító fényfuvallat. 
Mi hét nap alatt készült tudatosan, 
És ily sokáig tengődött hasztalan, 
Most elpusztul végleg, e pillanatban.”

Varga Norbert: Világvége

 

 2016- világvége jóslat a NASA egy korábbi alkalmazottjától

 

A NASA volt alkalmazottja Dr. Sal szerint 780 ezer évvel ezelőtt történt meg utoljára, hogy a Föld mágneses mezeje megváltozott és a pólusok megcserélődtek, szerinte ez a folyamat játszódik le majd ismét, melynek következtében 2016-ban ismét bekövetkezik a pólusváltás.

 

Ennek az eltolódásnak a következtében, mely rendkívül gyorsan 66 nap alatt fog bekövetkezni, a sugárzás szintje hatalmas mértékben meg fog emelkedni és a bolygón élő emberiségnek és állatvilágának 75-80 százalékát el fogja pusztítani.

 

Elmondása szerint, akik úgy érzik, hogy meg van a biztos hely, valahol egy földalatti bunkerban, ahol átvészelheti a világvégét, az gondolja át még egyszer, mivel a veszély földkéreg felől jön.

 

Több újság is arról cikkezett, hogy Dr. Sal próféciái hamisak és az egész egy átverés, hiába állítja, hogy az információk a NASA-tól származnak. Amíg csak Dr. Sal és nem a NASA jövendöli meg a dolgokat, addig valószínűleg nincs okunk az aggodalomra, de mindenre az idő ad választ és 2016 már nincs is annyira messze.