A legviccesebb történetek, videók és képek egy helyen!

Napi téma

Krausz Gábor és Mikes Anna végre nyilvánosságra hozták kapcsolatukat

Csütörtökön a Dancing with the Stars rajongói végleg megkapták azt a választ, amire már hetek óta kíváncsiak voltak: Krausz Gábor, a sztárszakács és táncos partnere, Mikes Anna hivatalosan is bejelentették kapcsolatukat. Az egykori táncverseny nem csak a tánctudásukról szólt, hanem az érzéseikről is, amit mostanra felvállaltak.

Ezt a híres TikTok trükköt sose alkalmazd a fagyos szélvédőre, többet árt, mint használ!

Amióta beköszöntött az igazi tél, szinte nem telik el úgy nap, hogy ne fagyna éjszaka. Az autósok különféle kreatív megoldásokat keresnek annak érdekében, hogy reggelente ne kelljen hosszú percekig a szélvédőt kaparászniuk és várniuk, hogy leolvadjon róla a jég. Az egyik ilyen ötlet a jelenleg TikTokon terjedő trükk, amiben forró vízzel megtöltött műanyag tasakokkal, zacskókkal dörzsölik át a jeges szélvédőt, azonban szakértők szerint ez több kárt okozhat, mint hasznot.

Balhé a Sztárboxon: Dobos Evelin csalással nyert Sáfrány Emese ellen?

A második Sztárbox gála női negyeddöntője hatalmas vihart kavart a tévénézők körében, miután a Ripost beszámolt arról, hogy nézők szerint az RTL-t csalással vádolják Sáfrány Emese és Dobos Evelin meccsét követően. A vasárnap esti adás után néhányan azzal vádolták meg a televíziós csatornát, hogy az esemény nem felelt meg a fair play elvárásainak.

Búcsú Matthew Perrytől – 54 éves korában elhunyt a Jóbarátok sztárja

Hatalmas tragédia érte a világot, amint megtudtuk, hogy a Jóbarátok című sorozat legendás színésze, a Chandler Binget alakító Matthew Perry elhunyt 54 éves korában. Perry hosszú éveken keresztül küzdött a drog- és alkoholfüggőségével, és most sajnos úgy tűnik, hogy ez a harc a végéhez ért. Sajtóinformációk szerint az otthonában találták meg, vízbe fulladt.

Elképesztő: így nézett ki Szabó Zsófi 9 évvel ezelőtt az első RTL-es műsorában

A televízió világában a nézők gyakran részesei lehetnek a műsorvezetők és sztárok pályafutásának változásainak és fejlődésének. Szabó Zsófi, a magyar televíziózás egyik meghatározó személyisége, aki egy évtized alatt számos műsorban szerepelt, rengeteg tapasztalatot szerzett és hatalmas rajongótáborral büszkélkedhet. Lássuk, hogyan nézett ki Zsófi 9 évvel ezelőtt az első RTL-es műsorában, és milyen hatalmas változásokon ment keresztül azóta!

Kulcsár Edina és G.w.M megmutatták először kislányuk arcát

Május 11-én született meg Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya, akit büszkén Amara névvel kereszteltek el. Az esemény körül mindig is sok figyelem övezte a párost, azonban nem csak rajongóik örömét keltették, hanem sok vitát és kritikát is magukra vontak nagyzoló életstílusuk és pénzszórásuk miatt.

Ez a 21 éves srác a jelenlegi legsikeresebb magyar előadó: 300 milliót fog bezsebelni a májusi koncertjével

Az egyik legfiatalabb zenei tehetségként tűnik fel a magyar könnyűzene színpadján: az Azahriah néven ismert zenészt, Baukó Attila, hirtelen a figyelem középpontjába került. Az ifjú előadó egy dupla koncerttel hódítja meg a Puskás Arénát jövő májusban (aminek első napjára az emberek 10-12 órát várakoztak online, akkor volt a „sor” a jegyekért), és elképesztő népszerűsége miatt a szervezők szinte garantálják, hogy ez a dupla koncert igazán ütős lesz. 

A sikeres férfi vállalkozó titka – ezek a siker pontos kulcsai

A vállalkozás világa korábban sokáig a férfiak privilégiuma volt, azonban az utóbbi évtizedekben egyre növekvő számban láthatjuk a női vállalkozók sikeres felbukkanását is. Ennek ellenére még mindig sokan érdeklődnek azon kérdés iránt, hogy miként lehet egy férfi sikeres vállalkozóvá válni. Ez a cikk arra fog összpontosítani, hogy milyen tulajdonságok és stratégiák járulhatnak hozzá egy férfi vállalkozó sikeres karrierjéhez.

Ez a lány lett Magyarország szépe: Sebestyén Balázs elmondta róla az őszinte véleményét!

A szakmai zsűri 4 év eltelte után újra megválasztotta Magyarország Szépét, valamint annak két udvarhölgyét a Duna televízió vasárnapi műsorában. A csatorna nézői a határon túlról is szavazhattak a szerintük legszebb lányra a versenyzők közül. A 2023-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary Hacsi Boglárka lett, akiről Sebestyén Balázs a hétfőit reggeli rádióműsorokban kifejtette a véleményét.
HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket