A legviccesebb történetek, videók és képek egy helyen!

Napi téma

Íme, 5+1 Valentin-napi ajándékötlet!

Közeledik a szerelmesek ünnepe, ezzel együtt egyre közelebb kerül annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy milyen meglepetés alapozza meg a romantikus, meghitt hangulatot? Az alábbiakban jó pár telitalálatos ötlettel rukkolunk elő annak érdekében, hogy a felkészülés igazi Bálint-napi izgatottsággá, örömmé váljon.

Mit adj párodnak karácsonyra? Olvasd el ezt a cikket, ha kifogytál az ötletekből!

Tudjuk, még csak éppen novemberre lapoztuk a naptárunkat, de hidd el, vészesen közeleg az a bizonyos piros betűs, fenyőfa körül forgó ünnep: a Karácsony! Főleg akkor fognak gyorsan elrepülni a napok, ha minden reggel úgy kelsz ki az ágyból, hogy még mindig fogalmad sincsen, hogy mivel lepd meg a párod. De ne aggódj, mutatjuk a legjobb karácsonyi ajándékod, aminek nemcsak a szerelmed, hanem még te is nagyon jól fogsz járni! 

Idén nem rendez karácsonyi vásárt Budapeat

Az V. kerület döntésének értelmében idén elmarad a szokásos karácsonyi vásár Budapesten? A Vörösmarty teret nem fogják mindenféle karácsonyi bódék, kürtőskalács-, és forralt bor illat elárasztani? Miért nem lesz 2022-ben karácsonyi vásár Budapesten? A részletes okokat lentebb tárgyaljuk!

Ételfutárok helyett drónok??

A drónok egyelőre még csak katonai funkciókat látnak el, mint például a háborús híradások stb.. De vészesen közeledik az a nem is annyira távoli jövő, amiben már ezek a készülékek a kereskedelemben is meghatározó szerepet kapnak majd.

Miért ünnepeljük a Valentin-napot?

Február 14.-e, Bálint nap, világszerte ezen a napon ünneplik a Valentin-napot, az 1990-es évektől Magyarországon is egyre jobban elterjedt. Mi is ez az ünnep, mi a története, hogy került országunkba? Sokak szerint hasonlít az Amerikából importált Halloweenhez, nézzük meg mi is az igazság.

A világ legnagyobb családja-hihetetlen

Sok embernek már három-négy gyerek is sok lehet, nem hogy még egy akkora család, mint amekkorát most bemutatunk nektek. Bevallom, kicsit tátva maradt a szám, amikor megláttam, hogy mekkora létszámmal rendelkezik a világ legnagyobb családja, nézd meg te is. Szerinted is sok egy kicsit?

Láttál már dögös fehérneműbe öltöztetett barackokat? Hát, most megnézheted!

Ezeket az exkluzív csomagolású gyümölcsöket egy nanjingi árus, Yao úr árulja. Yao körülbelül egy hónapja szabadalmi kérelmet is benyújtott a bugyis barackok ötletére. A gyümölcstermesztő cégeknek rengeteg versenytársuk van és annak érdekében, hogy eltudják adni a gyümölcsöt Yao úr ezzel a különös ötlettel állt elő. Dögös alsóneműbe öltözteti fel a gyümölcsöket, ezzel jelezvén a vásárlóknak, hogy a “gyümölcs érett”.

HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket