A legviccesebb történetek, videók és képek egy helyen!

Napi téma

A sikeres férfi vállalkozó titka – ezek a siker pontos kulcsai

A vállalkozás világa korábban sokáig a férfiak privilégiuma volt, azonban az utóbbi évtizedekben egyre növekvő számban láthatjuk a női vállalkozók sikeres felbukkanását is. Ennek ellenére még mindig sokan érdeklődnek azon kérdés iránt, hogy miként lehet egy férfi sikeres vállalkozóvá válni. Ez a cikk arra fog összpontosítani, hogy milyen tulajdonságok és stratégiák járulhatnak hozzá egy férfi vállalkozó sikeres karrierjéhez.

Ez a lány lett Magyarország szépe: Sebestyén Balázs elmondta róla az őszinte véleményét!

A szakmai zsűri 4 év eltelte után újra megválasztotta Magyarország Szépét, valamint annak két udvarhölgyét a Duna televízió vasárnapi műsorában. A csatorna nézői a határon túlról is szavazhattak a szerintük legszebb lányra a versenyzők közül. A 2023-as Magyarország Szépe - Miss World Hungary Hacsi Boglárka lett, akiről Sebestyén Balázs a hétfőit reggeli rádióműsorokban kifejtette a véleményét.

Vége: Inti és Sáfrány Emese szakítottak!

Sáfrány Emese a 24 óráig látszodó Instagram történetében jelentette be, hogy ő és a TNT dobosa, Inti többé már nem alkotnak egy párt. Eddig sem verték túlságosan nagy dobra a kapcsolatukat, de úgy tűnt, jól megvannak.

Íme, 5+1 Valentin-napi ajándékötlet!

Közeledik a szerelmesek ünnepe, ezzel együtt egyre közelebb kerül annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy milyen meglepetés alapozza meg a romantikus, meghitt hangulatot? Az alábbiakban jó pár telitalálatos ötlettel rukkolunk elő annak érdekében, hogy a felkészülés igazi Bálint-napi izgatottsággá, örömmé váljon.

Mit adj párodnak karácsonyra? Olvasd el ezt a cikket, ha kifogytál az ötletekből!

Tudjuk, még csak éppen novemberre lapoztuk a naptárunkat, de hidd el, vészesen közeleg az a bizonyos piros betűs, fenyőfa körül forgó ünnep: a Karácsony! Főleg akkor fognak gyorsan elrepülni a napok, ha minden reggel úgy kelsz ki az ágyból, hogy még mindig fogalmad sincsen, hogy mivel lepd meg a párod. De ne aggódj, mutatjuk a legjobb karácsonyi ajándékod, aminek nemcsak a szerelmed, hanem még te is nagyon jól fogsz járni! 

Idén nem rendez karácsonyi vásárt Budapeat

Az V. kerület döntésének értelmében idén elmarad a szokásos karácsonyi vásár Budapesten? A Vörösmarty teret nem fogják mindenféle karácsonyi bódék, kürtőskalács-, és forralt bor illat elárasztani? Miért nem lesz 2022-ben karácsonyi vásár Budapesten? A részletes okokat lentebb tárgyaljuk!

HIRDETÉS HELYE
Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket