Két év múlva itt a világvége

Két év múlva itt a világvége

Szerző: szdavid - 2014.01.20.

Már csak két év maradt hátra a világvégéig. Egyes jövendölések szerint 2016-ban bekövetkezik a végítélet. Mindenki emlékszik még 2012-re, mikor egész évben arról szóltak a hírek a médiában és az internet világában, hogy év végén eljön a világ vége, vége van a maja naptárnak satöbbi. Az utóbbi évek „legfelkapottabb” világvége jóslata volt a 2012. december 21.. Vajon mi vár ránk a jövendölések szerint két év múlva?

Már csak két év maradt hátra a világvégéig. Egyes jövendölések szerint 2016-ban bekövetkezik a végítélet. Mindenki emlékszik még 2012-re, mikor egész évben arról szóltak a hírek a médiában és az internet világában, hogy év végén eljön a világ vége, vége v

 

 

 

„Forró tűz gyúl, utolsó ölelésben. 
Sötétbe borult égbolt, esőillat. 
Vörösen izzó nap, vakító fényfuvallat. 
Mi hét nap alatt készült tudatosan, 
És ily sokáig tengődött hasztalan, 
Most elpusztul végleg, e pillanatban.”

Varga Norbert: Világvége

 

 2016- világvége jóslat a NASA egy korábbi alkalmazottjától

 

A NASA volt alkalmazottja Dr. Sal szerint 780 ezer évvel ezelőtt történt meg utoljára, hogy a Föld mágneses mezeje megváltozott és a pólusok megcserélődtek, szerinte ez a folyamat játszódik le majd ismét, melynek következtében 2016-ban ismét bekövetkezik a pólusváltás.

 

Ennek az eltolódásnak a következtében, mely rendkívül gyorsan 66 nap alatt fog bekövetkezni, a sugárzás szintje hatalmas mértékben meg fog emelkedni és a bolygón élő emberiségnek és állatvilágának 75-80 százalékát el fogja pusztítani.

 

Elmondása szerint, akik úgy érzik, hogy meg van a biztos hely, valahol egy földalatti bunkerban, ahol átvészelheti a világvégét, az gondolja át még egyszer, mivel a veszély földkéreg felől jön.

 

Több újság is arról cikkezett, hogy Dr. Sal próféciái hamisak és az egész egy átverés, hiába állítja, hogy az információk a NASA-tól származnak. Amíg csak Dr. Sal és nem a NASA jövendöli meg a dolgokat, addig valószínűleg nincs okunk az aggodalomra, de mindenre az idő ad választ és 2016 már nincs is annyira messze.

 

 

Ajánlatkérés

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket