notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Oldalainkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További részletek itt!

Két év múlva itt a világvége

hirdetes

Két év múlva itt a világvége

Youtube logo

IRATKOZZ FEL

CSATORNÁNKRA

Már csak két év maradt hátra a világvégéig. Egyes jövendölések szerint 2016-ban bekövetkezik a végítélet. Mindenki emlékszik még 2012-re, mikor egész évben arról szóltak a hírek a médiában és az internet világában, hogy év végén eljön a világ vége, vége van a maja naptárnak satöbbi. Az utóbbi évek „legfelkapottabb” világvége jóslata volt a 2012. december 21.. Vajon mi vár ránk a jövendölések szerint két év múlva?

Már csak két év maradt hátra a világvégéig. Egyes jövendölések szerint 2016-ban bekövetkezik a végítélet. Mindenki emlékszik még 2012-re, mikor egész évben arról szóltak a hírek a médiában és az internet világában, hogy év végén eljön a világ vége, vége v

 

 

 

„Forró tűz gyúl, utolsó ölelésben. 
Sötétbe borult égbolt, esőillat. 
Vörösen izzó nap, vakító fényfuvallat. 
Mi hét nap alatt készült tudatosan, 
És ily sokáig tengődött hasztalan, 
Most elpusztul végleg, e pillanatban.”

Varga Norbert: Világvége

 

 2016- világvége jóslat a NASA egy korábbi alkalmazottjától

 

A NASA volt alkalmazottja Dr. Sal szerint 780 ezer évvel ezelőtt történt meg utoljára, hogy a Föld mágneses mezeje megváltozott és a pólusok megcserélődtek, szerinte ez a folyamat játszódik le majd ismét, melynek következtében 2016-ban ismét bekövetkezik a pólusváltás.

hirdetes

 

Ennek az eltolódásnak a következtében, mely rendkívül gyorsan 66 nap alatt fog bekövetkezni, a sugárzás szintje hatalmas mértékben meg fog emelkedni és a bolygón élő emberiségnek és állatvilágának 75-80 százalékát el fogja pusztítani.

 

Elmondása szerint, akik úgy érzik, hogy meg van a biztos hely, valahol egy földalatti bunkerban, ahol átvészelheti a világvégét, az gondolja át még egyszer, mivel a veszély földkéreg felől jön.

hirdetes

 

Több újság is arról cikkezett, hogy Dr. Sal próféciái hamisak és az egész egy átverés, hiába állítja, hogy az információk a NASA-tól származnak. Amíg csak Dr. Sal és nem a NASA jövendöli meg a dolgokat, addig valószínűleg nincs okunk az aggodalomra, de mindenre az idő ad választ és 2016 már nincs is annyira messze.

 

 

 

Egy másik világvége jóslat

 

1847-ben Sierra Nevadában az amerikai telepesek egyik pártjának a Donner pártnak tagjai keveredtek egy hirtelen bekövetkező, hatalmas hóviharba. Végül mindannyian meghaltak a hideg és az élelem hiányának következtében.

 

 Professzor Lloyd Cunningham, aki egy Salt Lake City-ben található egyetem tanára, diákjaival ásatásokat végzett a helyszínen és megtaláltak egy időkapszulát, melyben le volt írva egy jóslat, amiben az állt, hogy 2016-ban a biológiai fegyverek fogják megsemmisíteni az egész emberiséget.

 

Az egyik legelképzelhetőbb apokaliptikus forgatókönyvnek tekinthetjük a biológiai fegyverek által történő végítéletet, mivel az emberi test hihetetlenül érzékeny a biológiai kórokózokra.

 

Azonban semmi okunk nincs feltételezni, hogy a biológiai apokalipszis 2016-ban fog bekövetkezni. Megtörténhet holnap is.

 

 

Világvége jóslat 2016- Jézus üzenete

 

Egy régebbi jóslat, mikor is egy férfinak megjelent Jézus és beszélt neki a 2016-ban bekövetkező világvégéről. A férfi elmondta, hogy a maják tévednek és nem lesz 2012-ben vége mindennek, ez így is történt, de valljuk be nagy jóstehetség nem kellett hozzá.

 

A katolikus egyház 28 Szűz Mária jelenést fogadott el eddig a számtalan megjelenés közül. Jézusjelenést azonban egyet sem.  A katartikus élményről a férfi annyit mondott el, hogy még az 1990-es évek elején történt, pontosan február 13.-án. A jelenéskor éber állapotban volt és természetesen egyből frászt kapott, hiszen nem tudta elképzelni, hogy a bezárt házba ki tudott belépni. Ekkor jelent meg előtte Jézus, aki a szemtanú elmondása szerint, olyan ruhában jelent meg, mint amit a szerzetesek szoktak hordani és a lábán sarut viselt.

 

A férfi elmondása alapján Jézus azt üzente, hogy „Szeressétek egymást, különben nem lesz jövőtök”. A jelenést megélt férfi pedig 2016-ra jósolja az apokalipszis bekövetkezését.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS
hirdetes

Szótár

DJI Osmo

A DJI nem csak a dróngyártásban áll az élen, hanem rendesen sikerült bevenniük a... Tovább

Vér

Mi a vér? A vér az állatok és emberek szervezetének egyik legfontosabb része, amely nélkül... Tovább

Tovább a lexikonra