Horoszkóp 2020-ra

Már most megtudhatod, mit tartogat számodra 2020 a horoszkópod alapján!

Egyre jobban közeledünk az év végéhez és nemsokára végre megpihenhetünk kicsit. Hamarosan újra összegyűlik a család és a rokonok és lesz időnk egy kis meghitt ünneplésre. Szilveszterkor csilivili ruhákba és őrült maszkokba bújva visszaszámolhatunk éjfélkor, majd összeírhatjuk a fogadalmainkat. Ezután pedig minden kezdődik újra elölről. Vagy mégsem? Derítsd ki mi vár rád 2020-ban!

Kos

Rendkívül mozgalmas év vár a kosokra, ugyanis jelentős változások következnek majd be az életükben. Majdnem minden hónapban történik majd valami, ami igazán megfűszerezi, a megszokott hétköznapokat. Kapcsolatok terén csupa jó vár rád akkor is ha szingli vagy és akkor is ha párkapcsolatban élsz. A szinglik számára a tavasz utolsó hónapja fogja meghozni a várva várt szerelmet, a már jólműködő párok pedig továbbra is harmóniában fognak együtt élni. Egyedül az őszi időszak tartogat majd némi félreértéseket. Karrier szempontjából a tavaszi időszak lesz a leggyümölcsözőbb. A nyár első hónapja pedig az anyagi problémák megoldását jósolja. 

 

Bika

Bár ez sok esetben nem jellemző a bikákra, de 2020-ban az érzelmeik fognak dominálni a legtöbbször. Bármennyire is úgy érzed majd, hogy a szívedre kell hallgatnod, a pénzzel és/vagy karrierrel kapcsolatos döntésekben igenis hallgass továbbra is az eszedre! A magánéletedben azonban váratlan fordulat következhet be, így mindenképpen hallgass az érzelmeidre, hidd el, jól fogsz dönteni!

 

Párkapcsolati téren a nyár lesz a szerelmek fellángolásának időszaka, akár szingli vagy akár kapcsolatban élsz. Ne búsúlj, a tavasz és az ősz is tartogat még meglepetéseket teli remek lehetőségekkel. Ezekben a hónapokban a szokásosnál szerencsésebb leszel és számos sikerélményben is részed lehet, ha továbbra is hagyod, hogy az érzelmeid irányítsanak a megfelelő helyzetekben!

 

Ikrek

Az ikrekre hihetetlenül sok pozitív dolog leselkedik 2020-ban! Mind párkapcsolati, mind munka terén rengeteg jó lehetőség vár rád. A magánéletedben érdekes változások következhetnek be, ugyanis ősszel megismerheted a lelkitársadat, aki olyan tüzes szerelmet hoz, majd az életedbe, hogy ha nem vagy szingli, akkor ez akár komoly problémákat is okozhat, a jelenlegi kapcsolatodban.

 

A karriered pedig már rögtön januárban elkezdhet felfele ívelni! Amennyiben pedig munkahelyváltáson gondolkozol, tarts ki még egy kicsit mert a tavaszi hónapok sokkal kedvezőbbek lesznek erre a lépésre! Igyekezz minél jobban megragadni a szerencsédet az év elején, mert így akár az egész év során meg is tarthatod majd! A következő oldalon folytatom!